dostum bu alman güzellerin hepside ayrı güzel aralarında öyle büyük farklar yok sen nasıl atış yapacaksın işin esası o çok basit birşey diyeceğim
Tahribat önemli değil 50 m içinde takılacam diyorsan git hw al
Tahribat önemli 100 m de şişe patlatacağım hoplatacağım diyorsan git diana al.
Yada ikisinide al 4.5 hw 5.5 diana eksik kalmasın.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
prosportu alacaktım ancak alttan kurma makenizması arıza yapmaya açık gibi geldi bana ve danıştıklarımda bu yönde yaşanmış olaylardan bahsettiler tx200 de pellet sokuşturmada problem yaşamış ve nefret etmiştim. Prosport biraz daha iyibir pellet yuvasına sahip
-
Hw çok hosuma giden kaliteli bir markadır. Ama dediğiniz gibi 3 adım önde filanda değildir. Neye göre kıyaslıyoruz onu bir bilelim isabet se diana modellerini hw nin gücüne çekin hw ile karşılaştırın . şu an ürettiği carbine modeli varmı bilmiyorum . ama carbine modelleri eski üretimlerinde vardı. Bende sahip olma şansına eriştim. Muzzam isabetli, istikrarlıydı.
Ben benim mod 54 de metehan sayesinde 12 fpe yay taktırdım ki metehan bu tüfekle izmirde yarıştı bende aynı tüfekle adanada yarıştım.
Hw lerle aynı güç klasmanına İnen diana tüm namlu uzunluğu dezavantajına rağmen kesinlikle onlardan geri kalmadı. İsteyen istediği hw97k sını getirsin test ederiz.
Diana nın ft de olmamasının birçok nedeni var . bunların başında kullanıcılarının psikolojik nedenleri var ayrıca boyut, ağırlık ve Namluları daha iri ft de kimse bir yaylıda iri bir silah ile boğuşmak istemiyor. Dianalar genelde 42cm uzun bir namluya sahip ve nerdeyse 8-9 fpe kadar hwlerden ve aa lardan daha güçlü bu gücün amacı ve uzun namlunun amacı oyun oynamak değil tabiki. Ve dizginlenmesi geri indirilmesi biraz meşakkatli. İki markanın üretim amaçları farklı.
Bende tx200 ve hw77 ye alternatif çıkarttığı mod 46 cfo vardı 32 cm carbine namlusu ile muazzam bir isabeti vardı satmasaydım iyi ederdim.
Hwnin gücüne inmiş bir diananın dayanıklılığı sarsıntısı ve isabeti hwden geri kalmaz. Aynı güçte olmayan ve tabiki aynı güçlere maruz kalmayan iki markayı kapıştırmak bana doğru gelmedi.
Dayanıklılıksa benim halen sahip olduğum mod52 mod26 ve mod46 nın üzerinde west germany yazıyor 90 modeller ve hepside taş gibiler ne solma ne pas .
Diananın kullandığı teknolojiyi ben ne hw de nede AA da gördüm ne yazık ki iki firmanında mod54 veya mod56 gibi bir modeli yok bu modeller bence bu yaylı sistemin nirvanasıdır
ve ayrıca diana weihrauch dan daha eski bir firmadır 1890. -
Keçe sizlere ömür dür. Yaydan yada namlu o ringinden olsa genede en azından peletin namluyu terk etmesi lazım . gönderin krala servis yay keçe bakım yapıp gôndersinler
-
2.54cm çapda ve o dürbünde sorun çıkartmaz.
-
olabilir çok iri bir dürbün takmazsanız dampa da son nokta. Mod 54 ün recoil sisteminin dampaya uyarlanmış hali.
-
hatsan namluyu uydurabilirseniz oldukça iyi bir alet elde edersiniz.
-
hocam silah bir kültürdür. Kendine has raconu vardır. Örfü adeti vardır. Bunu ancak bilenler bu işe sevdalılar anlar . bilmeyenler için hepimiz potansiyel katiliz. Şiddet eğimlisiyiz. Vahşiyiz. Oysaki 10 bin lerce yıllık kültür birikimidir silah kültürü. Anlayana artık. Benim tanıdığım bazı kişiler havalı atış sporu yaptığımı öğrenince benimle dialogları azaldı bir garip bakmalar, laf çakmalar filan deme gitsin. Hatta biri canimisin oğlum srn kafayımı sıyırdın ne bu silah milah ayıp yahu koskoca adamsın gibisinden direk laf soktu
Ne diyeyim. -
Bt65 kullanıyorum. Bir zamanlar torpedo 155 vardı. Şimdiki dertlerimin hiçbiri yoktu. Pompa olmadı oring derken tüp hava kaçırıyor. Yaylıda sol kolunda sakatlık olmadığı sürece atışa devam.
mod 155 de candır beyav. Bende 3 tane var 3 ünden de vazgeçemiyorum. Sol kol yorulunca sağ kolla kurup atmaya devam spor sa işte spor
ağırlık kaldırmaca, yay kurmaca , tepik yemece , sinir germece, ama attığını vurmaca ne ararsan var yaylı da güzel beyav . hoş konu başlığına muhalefet gibi oluyor ama . 
-
Zaten işimizin adı keyif şöyle yan yana koyacaksın kuzuları kiminin ahşabını kiminin menevişini uzun uzun izleyeceksin. Silip parlatacaksın oooof of ben hanımın elini tutmuyorum bunların kundağını tuttuğum kadar
-
Takip ederseniz Buradan duyrulur. Sırasıyla adana, izmir, ankara da ft turnuvası olur istanbulda ise benchrest dediğimiz turnuva
-
-
yok size demedim ustadım.
sadece pcp den arkadaşımın yorulması enteresanıma gitti fazla efor sarfettirmez pcp -
Pcp den yoruldunuzmu
??? -
Gökhanın ( pretoran )canını bizim yarışmada çok sıktı o dampa
-
Dm60 iyidir. Bence siz sehpa atışlarında kaynak noktası problemi yaşamışsınız. Elde atışlarımda sorun yok diyorsunuz . sehpa üzerindeki atışlarda tam atış pozisyonuna girmeden atış yaparsanız kaymalar olabilir.
Bu arada güç düşüklüğü pek çok nedenden olur ama bence bakıma gönderin sonra sağlam şekilde dizelleme kestikten sonra bir daha deneyin -
yok vallahi hiç gözüm yok pcpde atp2 ağzımada çok yüzümede. Ne air arms ı ne ar6 sı ne hatsanları kralları geçti benim envanterden. Pcp bana göre değil
-
ben alamadım yaylıya devam.
-
sadece oynaşmıyor.
-
güzel olmuş bence .