5.5 du Tetik ayarsız dandik normal tetik. Namlu yivleri gene az. namlu bağlantı vidası stopersiz. Yayda ses var. Acaip bir dizelleme ile geliyor. Ben denerken ne kadar kurutsam yağ dan arındırsam da dizelleme kesilmemiş isabette istikrar sağlamamıştı. Mod 125 e alternatif diye çıkarttıkları modelin eski safari ile teknik bazda hiç bir farkını göremedim. Zaten bunları not olarak fabrikaya yazdım ama dikkate almamışlar. Benim krala dediklerimin aynısını mod 87 qe ve mod 135 qe ile hatsan yapmış. Yaylıda kralın kendini yenilemesi gerekiyor ancak o kaporta yeniliyor. Millet namlu kısaltıyor ayarlı tetikler geliştiriyor. Ayarlı kundaklar yapıyor. Bunda hikaye . bırak hatsanı retay a bile rakip olamazlar
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana incelemem için geldi. Makyaj güzel gerisi ... Fasa fiso 350 tl para demişler. Kaportadan başka yeni bişey yok
-
hayırlı olsun benim çok beğendiğim bir tüfektir. Gayet yakışıklı
-
benimde alasım geldi
-
hız yanıltıcıdır. webley patriot ile 8,44gr de 1070 fps ölçtüğüm hızı mod 54 de 1030 olarak ölçtüm. aramızda 40 fps nin lafı olmaz heleki mod 54 dün tekniği ile webleyin tekniği karşılaştırılamaz.
karşılaştırmaya kalkarsak mercedes ile renault u karşılaştırmış gibi oluruz.
bu işin mercedesi mod 54 ve mod 56 dır. diğer tüm markalardan farklıdır.
stoegerde ise malesef durum o yedek parça sorunu var. geçen senede ben yaşamıştım x20 sup. da aynı cevabı ben almıştım.
kullanıcı ne yazık ki kendi başının çaresine bakacak gibi. Oysaki x20 suppressor ve atac çok hoşuma gider -
yakında xxxl olur
-
Valla lgu da lgv de fena halde ilgimi çekiyor
-
bu merak giderek bize daha fazla atraksiyona ve paraya paylayacak. 
-
bence bir anlamı yoktu mega nın kralın en güzel yanı yay, çekiç, valf üçlüsünün muazzam uyumu idi. Güç için oynayınca işin endazesini kaçırdılar mega da bence.
Bana kalırsa kralın yapacağı son şey bu aksamlarına dokunmak olmalı .
Şarjörle namluyu iyileştirsin. Gerisi fasa fiso. Mekanik aksamı gayet iyi hatta benim incelediğim puncherda da breakerda da en beğendiğim yeri mekanik aksamı idi -
Kraldan hw97 , tx200 yada diana 52 tarzında bir yaylı bekliyorum.Hani hatsan dominator veya en azından retay 100x troy denginde. çıkartırsa zevkle denemesini yaparım.
-
Yedek parça sıkıntısı oluyor bazen onu göze alın almak isterseniz
-
Stoeger in servis sorunu var bence stoegerde üzülebilirsiniz.
-
Kesinlikle verminator mantığı ile çalışan özellikle atp2, mod25 supertact ta kullanmak için aparat yaptım mevzuatı görünce moralim bozuldu kaldırdım bir kenara koydum. Bu ülkede herşey yasak ama illegali göze alana herşey serbest. Yasaklarla değil doğru düzgün denetimle ve eğitimle olur herşey. Devlet vatandaşını eğitmek yerine vatandaşa yasaklamak seçimini yaptıkca kanun dışı atraksiyonlarımız eksik olmaz. Ne yazık ki onun için diyorum ya ne kadar uzak o kadar iyi avustralya yeni zellanda filan
-
Yada yapcaz
hatta yapmışda olabiliriz de ses vermemişde olabiliriz. -
yaylıda işler pcp gibi yürümüyor. Namlu kisalması çok çok 100 150 fps farkettirir ama isabete oldukça fazla etkisi var piston karşı duvra değmeden pelletin namluyu terketmesi yaylıda isabeti arttırır.
-
gücü fazla gelir. At44 ft iyi bir öneri.
-
est. Seve seve ve zevkle yardımcı olurum.
-
vakit kaybetmeden ver dilekçeni .
-
bu sınavlarda benim başıma geldi ben başkent üniversitesi adana shmyo da fotoğraf derslerine giriyorum. finalde optiğin bazı kalemleri okumadığını farkettik. Hatta sınav kağıtlarının bazılarını tekrar doldurmak zorunda kaldım çünkü optik ciddi ciddi okumuyor. Aynı şey eşiminde başına gelmiş oda çukurova ün. De Türk dili okutmanıdır. Oda optikte bazı kalemlerde sorun yaşamış ki benim gibi bazı cevap kağıtlarını tekrar doldurmuş.
Hocana ulaşmaya çalış -
ilk önce hocanla konuş büyük ihtimal halleder . öğrenci işlerinin işi zira sokması yayınlanmış notun değişmesi öğretim görevlisi için çok iyi bi durum değil. Ancak haklı olduğuna eminsen ver dilekçeni almak zorundalar. Sümen altı olmaması için dilekçene verilen sıra numarasını da al ve devamlı sor. Gelen evraga işlettikten sonra işlem olur