bölümünün öğrenci işlerine sınav sonucuna itiraz dilekçesi vereceksin. Gerisini onlar yapar. Eğer halolmassa dekanlığının sekreterine de bir dilekçe verirsin ancak önce öğrenci işleri ile halletmeye çalış. Umarım hocan Notları kapatmamıştır. Yoksa iş uzar
Hocan la görüştünmü hiç belki karşılıklı dialogla halledebilirsin.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne oldu hayırdır.
-
Gamo TÜRKİYEde bu konuda içler acısı
-
Baştan söyleyeyim O ring arızası pellet iticisi , şarjör, namlu girişi tam line nında değilse pellet deforme olup sürtünerek giriyorsa oringin zedelenmesi ile olur.
Sizin çekiç yayını güçlendirmenizle( ben öyle anladım) o ring parçalanmaz. Zaten çekici oringi parçalayacak kadar güçlü vurdurup muazzam bir gaz basıncı çıkmasına neden olacak yayı kuramazsınız kol elinizde kalır. -
Ben katanaları severimde benim esas favorim bizim yatağanlar
-
yayla alakası yok pelet yükleme mili, şarjör ve namlu aynı hat üzerindemi bir bakın
Eğer çizgide değillerse o ring aşırı sürtünmeden deforme oluyordur. -
Fakat arabadan atış imkanı olmuyorsa bu tip havalarda sıcak su torbası ( torbaları) kullanın oda işe yarar. 3 tane kullanın ikisi tüfeğe biri Metehan a
Bu arada Metehan kardeşime geçmiş olsun . umarım çabuk atlatır soğuk algınlığını -
ben dediydim metehana pcp tüpe rezistans sarıp 9v pil ile ısıtsak atışlar normale döner

atışları Metehanla yaptıysanız. Neden grip olduğu belli oldu

-
Estağfirullah . araba içi 25 derece civarında iken pencereyi açıp ölçümü yapacak atışı yaparsınız sonrası dışarda da yapsanız olur.
Hem ısı farkından silahın ne kadar etkiendiğinide görmüş olursunuz -
tanıdık varsa olur
-
ben aslen Ayvalıklıyım annem tarafı komple Ayvalık-Altınova dandır. böyle antin kuntin seylere orada çok rastlarım
-
arabanın kaloriferini tam gaz açın içerden atış yapın
-
100 tl mi
ohaaa diyeyim çüşş diyeyim gerisinide diğer hobidaşlarım desinde kutsansın arkadaşlar. 100 tl ne yapıyor ya. Helyum mu dolduruyorsun usta diye sorsaydınız. -
meydan avda var zannedersem
-
-4 derece özellikle pcp ve gasram lar için oldukça elverişsiz bir hava durumu. Nerdeyse 100 fps den fazla düşük çıkar.
Pellet bile mümkünse ben gitmeyeyim der. -
Normaldir oses
Namlu için namlinun üstündeki kelepçeyi sökün ön tarafta menteşenin orada alttarafta allen vida var onuda sökün arkadan namluyu ahşap bir malzeme ile kanırtıp kelepçeyi atlattırın namlu çıkacaktır. -
Etmezmi benim vortexde 710 la atıyor
-
Hatsanın dışarıya vortex vereceğini pek sanmıyorum
Aksu av da kral nitro pistonlar var onlara bir bakın isteseniz -
evelAllah.
Ama savaşa gitmese iyi olur. -
Ts10 ağır gelir hele 3 pompada . 4.pompayı bence deneyin geco 7.7gr superpoint bulursanız süper olur. Gamonun pro hunter da olabilir