ne oldu hayırdır.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gamo TÜRKİYEde bu konuda içler acısı
-
Baştan söyleyeyim O ring arızası pellet iticisi , şarjör, namlu girişi tam line nında değilse pellet deforme olup sürtünerek giriyorsa oringin zedelenmesi ile olur.
Sizin çekiç yayını güçlendirmenizle( ben öyle anladım) o ring parçalanmaz. Zaten çekici oringi parçalayacak kadar güçlü vurdurup muazzam bir gaz basıncı çıkmasına neden olacak yayı kuramazsınız kol elinizde kalır. -
Ben katanaları severimde benim esas favorim bizim yatağanlar
-
yayla alakası yok pelet yükleme mili, şarjör ve namlu aynı hat üzerindemi bir bakın
Eğer çizgide değillerse o ring aşırı sürtünmeden deforme oluyordur. -
Fakat arabadan atış imkanı olmuyorsa bu tip havalarda sıcak su torbası ( torbaları) kullanın oda işe yarar. 3 tane kullanın ikisi tüfeğe biri Metehan a
Bu arada Metehan kardeşime geçmiş olsun . umarım çabuk atlatır soğuk algınlığını -
ben dediydim metehana pcp tüpe rezistans sarıp 9v pil ile ısıtsak atışlar normale döner

atışları Metehanla yaptıysanız. Neden grip olduğu belli oldu

-
Estağfirullah . araba içi 25 derece civarında iken pencereyi açıp ölçümü yapacak atışı yaparsınız sonrası dışarda da yapsanız olur.
Hem ısı farkından silahın ne kadar etkiendiğinide görmüş olursunuz -
tanıdık varsa olur
-
ben aslen Ayvalıklıyım annem tarafı komple Ayvalık-Altınova dandır. böyle antin kuntin seylere orada çok rastlarım
-
arabanın kaloriferini tam gaz açın içerden atış yapın
-
100 tl mi
ohaaa diyeyim çüşş diyeyim gerisinide diğer hobidaşlarım desinde kutsansın arkadaşlar. 100 tl ne yapıyor ya. Helyum mu dolduruyorsun usta diye sorsaydınız. -
meydan avda var zannedersem
-
-4 derece özellikle pcp ve gasram lar için oldukça elverişsiz bir hava durumu. Nerdeyse 100 fps den fazla düşük çıkar.
Pellet bile mümkünse ben gitmeyeyim der. -
Normaldir oses
Namlu için namlinun üstündeki kelepçeyi sökün ön tarafta menteşenin orada alttarafta allen vida var onuda sökün arkadan namluyu ahşap bir malzeme ile kanırtıp kelepçeyi atlattırın namlu çıkacaktır. -
Etmezmi benim vortexde 710 la atıyor
-
Hatsanın dışarıya vortex vereceğini pek sanmıyorum
Aksu av da kral nitro pistonlar var onlara bir bakın isteseniz -
evelAllah.
Ama savaşa gitmese iyi olur. -
Ts10 ağır gelir hele 3 pompada . 4.pompayı bence deneyin geco 7.7gr superpoint bulursanız süper olur. Gamonun pro hunter da olabilir
-
Yayını altta yuvarlk bölge var oraya yerleştirip üst tarafı kapatın ayar vidasını çevirerek takın tamamdır