ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

zevkle gönderirim :)
    Belkide ft de markaya güven yoktur . yavaş yavaş aturacaktır bence.
    Tabi şu an yazdıklarımız tamamen boş
    Neden çünkü elimizde silah yok. olsa işte bu budur buda budur çok rahat deriz. Ancak ciğerci dükkanına bakan kedi gibi , teknik verilerine profil resmine bakıp bakıp iç çekiyoruz. Bu duruma gücenmiyorda değilim aslında. Bekliyeceğiz artık

hw98 daha bişey kanıtlamadı Ardacım quatro tetik konusunda ayar konusu eski tetikler gibi değil. Ben dokunmatik kıvama getirebiliyorum ki eski tetiklerde yurt dışındada arkadaşlar parçalardaki çapaklardan şikayet ederlerdi ve tetiği komple dağatıp çapakları temizlerlerdi. Ancak bu durum şimdi farklı malzeme çapaksız üretiliyor. Ve tetik ayarlamasını bilirsen oldukça güzel oluyor. Vortex e gelecek olursak Mantık açısından kısa yay kullanan tüm silahlarda hem fikiriz bende gasram a karşıyım ancak her zaman dediğim gibi mod 135 uzun yaya sahip ve bu silahta gas ram iyi çalışıyor. Silahın atış karakterini ve konforunu olumlu etkiliyor Ki şu an kullandığım domi nin kullanımı ve isabet ciddi anlamda tx200 den iyi o txde stok değildi zaten. ( o silah carbine modeli idi izmirde veli bey yarıştı onunla bir dürbünü pert etmiş :) ) çok istersen yarışmadan sonra göndereyim sana silahı bir bak vortex oldukça yumuşak ve istikrarlı çalışıyor. Hareket atışa yansımıyor. Umarım bir gün 16j vortexler hatır işi ile değilde seri üretim olarak satılır ve gene umarım dediğin gibi uluslar arası karşılaşmalarda bizim markalarımızda olsun.
    Tüfeklerimizdeki kalite artıyor. Kalite ile misyonu değişiyor. Ben tekrar ediyorum mod135 qe vortexden ümitliyim. Ergonomisi ve dengesinde sorun çıkacağını zannetmyorum. Umarım kundak verniği sert parlak ,menevişide en azından webleyler gibi olur. Görsel olarak ne güzelde olur.

Ardacım hatsanın vortexi iyi çalışıyor. Quatro tetikte de eskisi gibi çapak bırakmıyorlar.
    Kalite bazında hw üstün olabilir ancak bence aradaki fark giderek kapanıyor. Teknik verilere baktığımızda Mod135 qe nin Oldukça iyi bir namlusu var locktime ı oldukca iyi namlu 27cm çünkü . eğer gücü vortex de 16j la indirirlerse ki belkide Türkiyedeki tek 16j vortex e sahibim. Kullandığım için diyorum. Piston Bu güçte inanılmaz yumuşak ve istikrarlı çalışıyor.
    Güzel bir namlu , güzel bir piston, iyi bir tetik sistemi , ayarlı bir kundak sistemi ile fiyat performansda da atış karakteristiğinde de ben şahsen hw ye rakip olur derim.
    Örneğin gene kimse kabul etmeye bilir ancak şu an sahip olduğum vortex 16j dominatör 200w daha önce sahip olduğum tx200 den kesinlikle iyi durumda ki Adana daki ft ye onunla katılacağım. Bu hafta dürbününü bağlayıp antremanlara başladım.
    hem kullanım açısından hem pistonun hareketi açısından hemde isabet olarak. Bazı şeyler değişiyor. Neden olmasın ben mod135 qe vortex( 16j olursa pistonu vede işcilikte iyi olursa) rahat rahat her marka ile kapışır derim . biran önce gelsin artık umarım yurt içine verdiği üründe de yurt dışı kalitesi uygularlar

herculesin bu gücü ile piyasaya sürülebilmesi mümkünmü??? Bence hayır. Biz dış piyasadan kaç joule lük silah getirtebiliyoruz??? 7.5 joule
    Sizce bu kanunlaşmamış ama az buçuk uygulanmaya başlanmış durumda yüksek güçlü ve büyük çaplı silah üretilebilirmi??? Bence hayır.
    .25 ler bile sallantıda olabilir.

ama ben inatla mod135 qe vortex 4.5mm yi beklemedeyim şimdi bişey diyeceğim hadi oradan diyeceksiniz ancak güç bazında bir düşürme ve namlu lw yapılırsa bu yeni hw98 e baya dişli rakip olur.

Emir abi mod 135 in maharetini bilmiyorum torpedo 155 mod 125 ten daha mi kuvvetli bu

yani ben arada çok güç farkı göremiyorum tarz farkı ve göreceli olarak isabet farkı var.

yeni kanun tasarısına göre 6.35 ler bile sallantıda olabilirken 7.65 i neye nasıl uydururlar bilemem.

Bence gereksiz. 6.35 yeter. Bununla ancak 20m 30m avı yapılır çok taheibat isteniyorsa var olan 6.35 e 42 gr ni koyar atarsın aynı tahribattan daha iyisini alırsın. Bunu üretip üretmemeleri değilde yurt içine 135 qe Mod girmeyecek ben onu anlamadım oysaki beklemedeyiz kendilerini

benimde kaç defa başıma geldi bıldırcına 12 ile giderdim kesin vururum diye ancak kuş o toplu kurşuna isabet alınca havada patlıyor. Elle tutulacak hali kalmıyordu babam yanıma gelip " ulan oğlum eşeklik yapma kuşuna göre silah kullanacaksın 12 ile bıldırcınmı olur mundar ettin hayvanları " elime 36 yı yapıştırmıştı yaş ozamanlar 15 - 16 filan ben hık mık ama baktım güzwlde olyor en azından avın yenecek yeri kalıyor. Ondan sonra 36 ve 20 den başka küçük avda kullanmadım.