inşallah diyelim umudu kesmeyelim. Zaten longbow hayal oldu ....
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nerdeeee dianaları rüyalarında görürler ancak. Diananın 3/1 ini yapsınlar kurban keserim. Ben bunu bekliyorum Kendimce kararımca. Artık Hatsan daki arkadaşlar bir güzellik yapıverirler gari.
-
zaten bununda geleceği yok ancak ecnebiler alsın bize mısır sapı kalsın pehhh
-
Ne yaparsın Arda 2300 papelimiz yok bizde yerli malı yurdumun malı diyerek oyalanıyoz. Arpacığıda kondurmuşlar bak . varmi hw 98 de yok....
-
ayarlı dipcik pedi ben iyimser düşünüyorum uzaya biliyor olayını gösterebimek için ne kadar uzatma parçası varsa koymuşlardır diyorum . yoksa bencede çirkin kalmış
-
vortex taktırıyorsunuz. Şu an 135 lerin fiyatı 450 tl civarında 115 de vortex taktırırsanız ki taktırın 565 tl ye size mal olur.
-
Benim gönlümde de mod135 qe var şöyle 4.5mm 27cm namlu, quatro tetik 16j vortexle zaten full ayarlanan kundağı var . gelse de alsakkkkk
-
Ben de incelemek ve etkilenmek istiyorum
bendaaa
-
Kundak yapısından field target için üretildiğini anladım da bu kundağı neden 97 ye yapmamış onu anlamadım birde ft için namlu biraz uzunmus gibi geldi. Bence bu tarz müsabaka yaylılarının namlusu 30cm i geçmese iyi olur. Sanki bana hunting ft içinmiş gibi geldi.
Namluyu el mecbur kalın ve uzun bırakmışda olabilirler . -
Namludan kurma galiba . fiyatı yüksek ama
-
Arda malzeme kalitesi ürün standartı ve en önemlisi argesi zaten içler acısı avın yasak olduğu ülkemizde 1250 fps ile 18 gr ni atan silah yapsan neeee yapmasan ne.
O silahı alsan neeee almasan ne.
Dediğin gibi gücü stabilitesi isabeti malzeme kalitesi dengesi tam oturmuş. 800-900 fps lik bir silah olsun can olsun -
ondan sonra ultra super piton, mega anaconda vs isim mi yok
-
Weirauch ve dianalarda adamlar kısa yay kullanıyor. Kısa yaylı silahların gaz pistonuna ihtiyaçları yok ki bu markaların gaz pistonlu modelleri tutulmadı zaten.
Hatsanın ve yerli üretim diğer firmalarında yay yolları uzun ve uzun yay kullanıyorlar . bu yüzden hatsanın vortexi ilaç gibi geldi. Başarılıda bir sistem.denildiği gibi çok ürün yerine oturmuş ürün doğru olur bu konuda hatsan ın yaylıları aslında oldukça oturmuş durumda. Biraz gayretle güzel bir model üretebilirler. Ben vortex mod 135 qe, 95 qe ve dominatorden ümitliyim. Ancak şu aralar pcp de olan yarışı maalesef boşa çekilen küreğe benzetiyorum. Her iki firma da ürünlerindeki aksaklıkları gidereceğine piyasayi kapmak için habire yeni ürün pompalıyorlar. Temel zayıf olduktan sonra gökdelen dikmişsin ne alaka!!! -
Ahşap sevip sevmediğinize bağlı ancak vortex olanını tavsiye ederim
-
Enteresan yay yumuşaması olmuş olmasın stoeger için 5.5 tamam ağırda güç segmenti gene mod 95 99 gibi orta güçtedir. 5.5 un 50 m de şişe patlatmaması ancak yay yumuşamasına yorarım bendeki 5.5 smk b2 x20 ile aynı sülaledendir ama zayıftır. O bile 40 50m de kırar şişeyi
-
80 metrede kırar yahu bişey değil 80m.
O mesafede pellet zannedersem 500-600 fps civarındadır. E ortalı değerse kırar şişeyi. Ben 5.5 supercharger mod25 le 40-50 m den şişe kırıyordum x20 de 80m de kırsın artık -
şu tetik sistemi haricinde bende memnundum tetiğini pek sevmedim. Daha iyi bir tetik sistemi ile çok güzel olabilir. Hatta zannedersem stoegerin gamo larda olduğu gibi bir tetik kiti var o bulunup takılsa 10 numara bir tüfek olur zira locktime açısından oldukça iyi . birde çok sert pellet kullanmayın jsb gibi yumuşak pelletlerle çok iyi oluyor. Sert pelletlerde namlu yivset aşınması fazla gibi. Bendeki x20 lerden biri nereyse slug namlu kalmıştı.
-
est. Ben ikisinide kullandım. 4.5 daha randımanlı geldi bana
-
gücüne göre 4.5 iyidir 5.5 biraz fazla geliyor. 4.5 un bütün çeşitlerini kullanabilirsiniz. Ağır 4.5 lar rüzgardan çok etkilenmez.
-
4.5 kesinlikle