tüfekle birlikte gönderiyormusun?
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Enteresan gerçekten
-
Hocam senin tüpü doldurduğun mevkide problem var gibi tüpün içine pislik kaçıyor olmasın hiç tüpünü söküp kontrol ettinmi. Bana garip geldi çünkü
-
Hatsanın servis anlayışı dünya çapında ünlü Türkiye ye özgü bir davranış değil aslında . tanışlıkla filan alakası yok.
-
Hatsanın iki tür yayı var kalınlık ve çapları değişik olmasına rağmen boyları aynı
-
O değil zannedersen normal mod99 yayı var. Uzun. Vortex olsa tadından yenmez
-
Aynen dediğin gibi olsun Metehan cım
-
gayet güzel sağlıklı olmuş eline sağlık. mod 55 lere bakalım bugün fiyatları bana ne olacak
-
dürbün bağlamana bayıldım oldkça yaratıcı olmuş hatta galiba lastikde sarmışsın.
grupman da gayet güzel sen aldıracaksın bana bundan.
-
Mesela Kral la yıldızımız hiç barışmadı senin yıldızın barışmış güzel hizmet alabiliyorsun. ama ben maalesef aynı şeyleri yaşayamıyorum onlarla bu da onların güzelliği. hiç dert etmedim. Onları Benimsemedimde onlardan aldığım 6 adet silahın hepsinde de sorun yaşadım. ve gerçekten zarar ettim kimisini iade etmek zorunda kaldım kimisinide sinirlenip eskiciye sattım. firma olarak ürünlerinin arkasında geriği gibi durmadılar. mesela diana da , stoger ve Retay da o sorunu yaşamadım. onlarda gayet anlayışlı olumlu hizmet verdiler.
Ancak başta da dediğim gibi Eğer karşımda muhatap bulabiliyorsam onunla diyaloğa girmem kolay oluyor. insan ilişkileri bir nehri geçmek gibidir. suyun akışını anlamak lazım . Dikine gidersen su güçlüdür seni yener. ona kendini bırakırsan oda olmaz nereye çıkacağın belli olmaz. ona göre kulaç atacaksın ki doğru istediğin yere varabilesin. -
biz duygusal bir memleketiz güzelliğimizde ordan geliyor. Belki dediğin Almanya da olabilir.Metehan Bırak dağınık kalsın.
-
Bazı silahları ağır ama benim hoşuma gidiyor ağır silahların stabilitesi ayrı bir güzel oluyor.
-
Kesinlikle hocam. Bu patiot varya korkunç haldeydi tetik sistemi dağılmış bir torbada geldi namlu haşat kundak bağlantı vidaları yoktu parça parça idi . aldığım arkadaşada ulaşamadığım için ciddi anlamda kırıp dağıtmak istedim. Bence Hatsan bir Teşekkürü hak ediyor.
-
ha şuda düşünülmesin HATSAN la hiç bir akrabalık ticari veya benzeri bir bağım yoktur. Sadece beğendiğim için aldığım birçok tüfeği vardır ki o tüfeklerin parasınıda kuruşu kuruşuna vermişimdir.
hani bu aralar hatsanın adamı muhabbetine çok uğruyorum onun için yazayım dedim.
Hatsan adamı değilim ama kendilerine sempati duyarım. Çünkü yaptıkları işleri beğeniyorum. ha kötü yaptıklarınıda burdan açık açık söylüyorum. Örneğin sas sitemi ile ilgili bir konu açtım ki SAS sistemini kesinlikle beğenmem ayrıca gladiusun renkleri ile ilgili yorumlarımıda herkes bilir. Yaylılarının uzun yaylarını beğenmem ( uzun oldukları için ve vibrasyona sebep oldukları için yoksa yay kaliteleri gayet iyi) ancak vortex ini beğenirim, quatro tetik sistemi gayet iyi çalışıyor ve çok beğenirim vs , vs
bence havalı ve yaylı kategorisinde Türkiyede bir numaralar ve teknik destekleri çok iyi -
Eeee. Bilemiyorum ki. Ben yaşadığımı yazıyorum . kanımız sıcak geliyor belkide. uygun bir lisanla kurulan dostluğun açmayacağı kapı olamaz. ben senin duygularının aynısını malum firma için düşünüyorum. demek ki kan uyuşmazlığı oluyor bazen.
esnafın halinden anlamak için birazda esnaf olmak lazım Metehan. Esnafın dilinden anlamak onları bazen hoş görmek aynı dilden konuşmak lazım emek insanı yoğurur. Yıllarımız esnaflıkla geçti biz de imalat yaptık. kos koca firmamız vardı. imalatçının halinden anlayınca ona görede konuşmasını biliyor insan. Hatsan daki arkadaşlar şu ana kadar beni hiç yarı yolda koymadılar alakasız şeylerle karşılaştırmadılar. -
Tecrübe yaşla değil yaşamakla olurmuş sözünü bu aralar baya yaşadım. Alakasız bir şekilde binbir parlak geçilerek elime geçen ve bende büyük bir hayal kırıklığına neden olan webley patriot u parçalamak la parçalamamak arasında kalınca, son ihtimal Hatsan servisi arayarak onlara sormak istedim tüfek hurda durumdaydı. Yusuf beye anlattım. Kendisi gülerek hocam silahı bize gönderin gerisini merak etmeyin demesiyle silahı göndermembir oldu. Tabi 2 aydır ipin ucunu hafiften kaçırdığım içinde elim yüreğimde. 2 hafta sonra kendilerini aradım durum nedir diye. Yusuf beyle konuşurken ne yaptınız diye sordum. Kendisi ne gerekiyorsa yaptık hocam dün gönderdik dedi. Şaşkınlıkla borcum ne kadar diye sordum. Borç yok hocam dedi. İnanmadım. Ciddi ciddi tekrarladım Yusuf bey cidden borcum nekadar . aldığım cevap yok hocam güle güle kullanın oldu. Kendilerine mahcubiyetimi ve teşekkürlerimi ilettim . silah bu gün geldi gerçekten sıfırlamışlar. Hatsanın eleştirdiğimiz veya beğendiğimiz pek çok yönü vardır. Ama gerçekten ürününün arkasında sağlam duruyor. Kendilerine tekrar teşekkür ederim.
-
ferhat ben 1550 yi gördüm mod125 le biraz nişadır deydirince oluyor
-
Sen bu mod 55 i sevdin Metehan
-
Dedikya boğa hikayesi var diye kendinize mukayyit olun kardaşlar
-
çekiç yayı diye mod25 yayı kullanırlar yakında