Engelleme yok coastguard dostum iteleme var . yersen dolma bu dediler kral da öksürü verdi simdi kıvırma oryantasyonunda. Bence farklı ama kaliteli ve fiyatı uygun bir dolu namlu üreticisi var lw takıntı olmasın farklı markalara baksın milleti bu gün gelecekti olmadı haftaya belki. Yok 3 ay sonra filan demesin.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yok setiskuru 7 tur açtığım at44 düm

Atp2 nin canı okadar bile yok -
lw namluyu hatsana sormak lazım nasıl yapıyorsun diye . birde lothar walther la anlaşması nedir. Bildiğim kadarı ile aynı çakılar ve makinalar kullanılıyor. Made by lothar walther damgasını hatsan vuruyorsa
bunada lothar walther bişey demiyorsa. Kaldıki hatsan aynı teknolojiyi kendi namlularında da uyguluyor. Bu kadar sıkı fıkı olmuş iki firma en azından bu pazarda araya üçüncüyü alırlarmı? Alırlarsa da nasıl bir fatura çekerler o olmuş işte. -
bundan 1 hafta önce sorduğumda lw gelicek zaman belli değil yaza doğru tarzında demişlerdi şimdide bu tarz bi cevap aldım sanırım konu hakkında yetkili kişi ile görüşemiyorum

klasik kral muhabbeti soru sormaya telefona ciddi bilgi veren biri çıkmaz , yetkili bulamaz sinir olursun. Kralın herşeyden önce bu yönünü düzeltmesi lazım . Kullanıcının gazını alacak yada öteleyecek laflar söylenmesi kolay. Ama işi yapmak bu kadar kolayolmuyor. Lw namluyu arada hatsan varken getireceklerini zatten ummuyordum. Bakalım şoklu adam gibi bir namlu yapabileceklermi merak ediyorum.
-
Gamo grupmanı zayıf bir pellettir. Ancak daha grupmanı eski ufak dürbününüzle yapıyorsanız . tüfeğiniz de değil nisbeten sizde hata vardır. 1000 atış civarı silahınız normal halind dönebilir.
-
vallahi sevinirim bu aralar bende fantazi yapıp sling bow yani sapanla ok atmaca muhabbetine sardım.
-
-
1- ilk beş atış çekic tüp basıncını yenemez valfı az açar çünkü tüp içerisindeki kuvvet yüksektir. 1 dot aşaği atış
2-150 bar civarına düşen hava çekiçle uyumlu calışmaya başlar nominal değerde yani en güzel grupmanın yapıldığı ( atışlar arası fark en fazla 5 fps ) 10 atış.
3- 120 bar civarı tüp gücü biraz düşmüştür çekiç at koşturuyordur. Ortalama hızda 7-8 atış ( 10 nar fps farkla)
4- 100 bar tüp S O S sinyalleri vermeye başlamıs çıkış hızı düşmüs ve dengesizleşmiş istikrar bozulmaya başlamış 1 dot tan biraz fazla aşağı vuran 5 atış.
5- 70 bar 2-3 dot aşağılara sarkan atışlar tüp sizin hakkınızda fantazi yaratıyor iğrenç 3-4 atış.
6- 50 bar mecburi pumpaction -
Ha gayret kardeşim bastır viking mmodu
Karın ve özellikle BEL kaslarıne birebir. Gençlik iksiri. Günde bir defa pumpaction. -
Bakalım hatsan daha neler çıkaracak

-
Avdoğa ya sorabilirsiniz .
-
piston içine giren yay klavuzu. Öbür plastikte yay klavuzu . plastik klavuzun ve pistonun kendisinin direk yaya değmemesi için o pullar yoksa ya kavuz kırılır yada pistonu çatlatırsınız. Yalnız burda yay macari yay. Orjinal yaydan biraz kısa ve sert olabilir.
-
piston içine giren yay klavuzu. Öbür plastikte yay klavuzu . plastik klavuzun ve pistonun kendisinin direk yaya değmemesi için o pullar yoksa ya kavuz kırılır yada pistonu çatlatırsınız.
-
getboğa Sinan arkadaşımıza bir sorun yada Darkwish Selim arkadaşımıza. Onlar mod125 yayını dianalara takmayı biliyorlar nasıl takıldığını onlardan öğrenebilirsiniz.
Hatsan mod125 yayı iyi ve dayanıklı bir yaydır. -
avdoğa ya gönderin yay keçe full bakım yapıyorlar 176 tl nizi alıyorlar ben daha dün parasını yatırdım yarın mod52 m elimde olacak.
diana yay ları uzun ömürlüdür ancak ard arda çok sık ateş ederseniz hızlı şekilde kırılma ihtimali oluyor. -
4.5 al tüm pellet ağırlık ve formarını kullan
-
Valla ben 4.5 olanını daha çok ft gibi !! Hassas atışlar için ayarladım üzerine 18x bir dürbün bağladım. 5.5 olanının survivor silah olarak ayarladım 30m ye kadar hareketli ve tahrip edici atışlar için üzerine reddot taktım.
-
Oradaki rakamı neyle nasıl şartlarda ölçmüşler anlamadım. 13.44 gr jsb yi 500 fps üzerinde atar. 12 gr hobby rws yi 580 ile atar. Platinum gamo yu 680 atar.
Orada bir ard niyet var supercharger, ve supertact 5.5 larında 450 yazıyor, oysa aynı fabrikadan çıkma ve aynı mekanizmaya sahip browning mag800 e 600 fps yazıyor. Sadece pyramidair e ve türevlerine ağzımı kulanmadan gülüyorum.
Ha pelletin ardına bezir yağı sürünce pro hunterı 800 de atar. -
25 gr incememo tüm yaylılara kallavi gelir. ben 40-50 m den jsb 13.44 exact ile şişe kırıyorum. 13-15 gr arası kullanabilirsiniz. -
Dizellemeden dir.