tanışamadığımız içindr
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
walter lever action co2 li bir ürünü var.
-
est. Sizede .
Yalnız aman piston içine özellikle wd40 yada ince yağ kaçırmayın dizelleme yapar piston ve keçeye sakatlık vermesin -
zarar olmaz da harbi alsanız iyi olur. Wd40
La yağlayıp pası bez ile silin sonra makina yağı ile tekrar yağlayıp bezle fazlasını alın yeter -
Mafsalları yağlasan yeter pstona namluya fazlla yağlama yapma
-
-
-
neden öyle bir ihtiyaç oldu? Servisle halletseydiniz.
-
evet çok güzel bunu yurt içi diğer hatsan ürünlerinde de bekleriz.
-
Walter talon hatsan imalatı buda dominatöre benziyor kaliteli işcilik yapmış olabilirler. Hatsanın dışa ürettiği ürünleri oldukça iyi. Hatsan imalatı webleylerde gayet güzel. Bu gün benim webley regal ile muadili hatsan mod80 ni karşılaştırdım webleyi farklı bir firma yapmış gibi işçiliği mod80 le alakasız. Mod80 çok daha kalitesiz duruyor.
-
est. Bakacaz artık.
-
hadi bakalım hayırlı olsun kapışacağız desene
belki ben zoraki ile girerim
parmaklara dikkat et ama . -
ne aldın tx200 mü?
-
tamam silah getirmene gerek yok bendensin Fatih

-
Ahh Ziyacım varya puncher breakerı eve nasıl soktum. Bilemedim acayip bir cesaret geldi bana deme gitsin. Yalnız diyeyim bu walther ın altından hatsan çıkar mıkar

-
ya varya öyle damar yaptınız ki kesin hatun boşar beni
-
bakacaz bulurum inşallah
-
Al işte. fena halde ilgilendim şimdi
-
Hawke 11 - 22mm rayım ve optima dürbünümü de taktık işlem tamam kafama göre bu serüveni böylece bitirdik. İsabeti çok yüksek ft lerde iş yapabilecek kapasitede düşük geri tepmeli oldukça güzel kavramalı bir silaha kavuştum.
Toplam maliyet
169 tl tabanca
75 tl ray
40 tl ayak
100 tl dürbün
384 tl toplam ile ve bolca emek ile
2.8 kg lik 700 fps lik hoş bir silaha kavuştuk. Bullpup yaylımız oldu. -
Sağol Arda bir iki detay kaldı gerisi iyi durumda