Bugün Hatsan la kötü bir muhabbetim oldu. mod55s im ve dominatörüm yarışmalarda kullandığım ana silahlarım ki tüm ayarları ve namluları sonradan hatsan sponsor olup ayarlamıştı vortexi 16j kendileri takmışlardı ve ikisinede sonradan 30 cm lw namlu takmışlardı. silahların son dokunuşlarınıda ben yapmıştım ve ikiside inanılmaz istikrarlı ve tam bir ft tüfeği olmuşlardı. ancak son 2019 da kullandıktan sonra malum pandemi nedeniyle silahları yağlayıp bağlayıp kaldırdım. şu aralar özellikle bursa grubu ft yarışmalarına başlayınca bende katılırım diye tüfekleri çıkardım ama vortexler 0 lamış yani boşalmış hatsan ayarlasın diye gönderdim ikisinide notta yazdım" bu silahlar yarışma tüfekleri sizde 16j vortex takıldısizde özel olarak lw namlu takıldı. yarışmalar başladı ancak bizim vortexler su yaptı bunları onarıp 16j yapabilirmisiniz. 8.44 pelleti 800fps ile atacak şekilde olacak twtiklerinede dokunmayın" dedim . hatta telefonlada aradım tembihledim. bu gün silahlar geldi ikiside tam kazık gibi tetikler değişmiş beton gibi olmuş vortexler sonuna kadar hava basılmış. 8.44 dü 980 ile atıyor ikiside. dominatör üde düşürmüşler. kundak ezilmiş. Aradım arkadaş ben ne istedim siz ne yaptınız. bunlar sizin adınıza yarışmalarda kullanılan bizzat gücünü sizin bu iş için ayarladığınız tüfekler ben bu şekilde bunlarla hiçbir yarışa giremem. cevap e biz güç ayarlaması yapmıyoruz standart ne ise o .yahu bu tüfekler standart tüfekmi cevap yok.
dedimki tamam arkadaş olacak iş değil vazgeçtim vortex den siz bana yaylılar için olan arka plastik tapayı gönderin ben yay takıp devam edeyim. cevap yok . yani el birliği ile silahları patates ettiler . cok sinirlendim.