Arkadaşlar uzun zaman peşinde koştuğum hatsanın artık üretilmeyen mod 105 ve mod 100 serilerinin ( mod 105x veya mod 100x ile karıştırmayın bunun pellet yükleme yeri farklı) bir örneğini en sonunda buldum. Hatsan'ın diana mod 46 dan devşirdiği bu silah mod 46 yı çok sevdiğim ve yerli üretimde oldukça farkı bir ürün olduğu için baya bir aramıştım. bulduğum örnek ciddi bir dayak yemiş ve hırpalanmış durumda.
Bu silahla ilgili restorasyon çalışmamı ve sonucunu bu başlık altında sizlerle paylaşacağım. Umarım dirilte bilirim.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Söylerim sonra metehan. Selim valla bilmiyorum ya diana 1 hatsan 2 bende
-
kendime özel bir karışımım var Metehan onunla hallettim
-
ağacı değil Ağaca rakı sürermiyim hiç yazıktır günahtır. ağacı yaparken benim kafayı bişekil yaptı

-
Ayak mayak bırakmadı parçaladı attı . o degil galiba 12mm silah kullanıyor
-
damardan girdim Metehan aslan sütü
-
ben ahşap desenini sevdiğim için tonunu koyulaştırıp damarları belirginleştirip bıraktım
-
supertact ve superchargerımda bende onu gördüm namlu düşüklüğü var.
-
kesinlikle katılıyorum hatta yapabilirsem o tarz bir modifiye de yapacağım gez biraz uzak kalıyor.
-
Hiç boşuna dert etme olur bazen bizede oluyor. Tüpü tüfekten söküp Hatsan a gönderin sıfırlayıp geri göndersinler kafanız rahat olur . 1 hafta 10 gün içinde de geri alırsınız . size tavsiyem hatsanların en beğendiğim yanı tüplerin çıkabilmesidir. Yedek bir tüp alırsanız bu tarz aksaklıklardan etkilenmezsiniz.
-
supercharger veya supertact taki arpacık leblebi gibi büyük ve hedefi kapatıyor aslında hatsanın bu arpacığı hepsinde kapatıyor. Ben öndeki kırmızı fiberi iptal ettim ve deliği uygun bir tığ ile büyüttüm hedefi arpacığın içinden ortaya oturtuyorum görerek atıyorum isabet nerdeyse dürbünlü gibi.
-
02 lerde tetik ayar farkı var oda önemli değil
-
bir dejavular kombinasyonu dur benim havalı tutkum. Yaylı ile başladım , akıntıya uyup pcp ile devam edip yıllar içinde pcp kesmeyince yaylıya geri döndüm. Göz gez ile başlayıp yıllar içinde dürbüne geçip onca dürbün kesmeyince tekrar gez göz arpacığa dönmek gibi.

-
grupman gayet güzel elinize sağlık
-
Gayet güzel olmuş elinize sağlık
-
Yok böyle bir keyif arkadaş. Kendim yapmıs gibi demeyim

operasyon tamam silahın arpacığınıda modlayınca ballı lokma oldu resmen silah kitap gibi yüze oturuyor. 12m den ft tarzı mindere oturup yaptığım 10 atışlık grupman göz gez arpacıkla 25 kuruştan az. Geco 4.5mm superpoint peletle. Çok keyif aldım tam istediğim gibi oldu aekadaşlar. -
Sağol Savaş yavas yavaş renklendirme son tesviye işlerine başladım
-
Kabası bitti gibi
-
az kaldı hafta sonu bitecek gibi
-
estağfurullah karşılıklı bilgi alış verişimiz oluyor bende çok şey öğreniyorum.