Striker edge merak ettiğim bir silahdı inceleme için teşekkür ederim Raif Bey.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsanın supertact modelini sevmeme rağmen xrs recoilles sisteminin olmaması mod25 supercharger ı hala benim gözümde farklı tutmaktadır. Ancak tabancadan çok 50 cm lik boyuyla ufak bir tüfeğe yakışan boyutlarından dolayı , bendeki supercharger a bir dipcik yapma uğraşına başladım. Okulda kullandığım hurda ahşaplarıda değerlendiririm dedim. Önce çıtaları yanyana tutkallayıp presledim 2 gün kadar işkencede beklediler. Sonra şekli çizip dekupajla yavaş yavaş işlemeye başladım şu an işlem devam etmektedir. Umarım kırmadan bitirebilirim. Sizlerle paylaşmak istedim.
-
-
Diana mod54 ün şarjörlüsünü istiyorsunuz da o daha üretilemedi.
-
yaylıda sistem okadar çok faktöre bağlı ki , darbeden kaynaklanan sarsıntımı Dersin, aşırı ısınmış gaz mı dersin, dizelleme varsa oda cabası, pistonu kurarken uyguladığımız güçmü dersin, pistonun uyguladığı güç mü dersin baya faktör var. Pcp lerde bu kadar aşındırıcı faktör olmamasına rağmen onlarda bile bazen indeksleme sorunu oluyor
Bu arada gamo shadowmatic de şarjörlüdür .gücü kağıt üstünde de fena değil ama kullanmadığım için bilemem -
en yakını diana 300r
Onuda bulmak zor gibi. Birde bu tarz tüfeklerde magnum olursa kurma işlemi güç gerektiriyor . kurma ile birlikte çalışacak şarjör sistemi görece daha narin bir yapıda ki diana 300r de şarjör sıkıntıları olduğunu duymuştum belli süre sonra sistem ariza yapmaya başlıyor. Birde ikinci neden yaylılarda basıncın oluşması ısı yükselmesi ile beraber
oluyor. Buda şarjör sistemine zarar verebilir özellikle Bir magnumda . -
İyi tüfektir
-
Kralın yaylıda alacağı daha çook mesafe var . Büyük bir telaşlı heyecanla model üretiyorlar ama bunu acele ile yapıyorlar gibi geliyor bana sindirerek yapmıyorlar. Yani berberliği bizim kafamızda öğreniyorlar Ben şahsen 5 tane kral yaylısını çöp ettim. Kral a biraz mesafeli ve temkinli duruyorum. Şahsen kullandığım hatsan dışı TÜRK malı yaylılarda önce retay sonra torun sonra kral gelir sıralamada birinci sıra hatsanda.
-
Yaylar boşaldığında sadece ileri geri değil hemen hemen her yöne titreşim yaparlar bu salınım gövdeye doğru olur. Ve biz çalkantı şeklinde hissederiz. Yay boyu kısaldıkça bu hareket daha az olur. Özellikle tx200 diana mod46 cfo hw 97-77 gibi isabet öncelikli yaylılarda hem yay kısadır hemde namlu kısadır.
-
hatsanın yayları baya uzun . bu uzun yaylar boşaldığında çok fazla çalkantı yarattıkları için vortex bu tarz tüfeklerde iyi ancak tx 200, diana , hw gibi kısa yaylı tüfeklerde yay daha avantajlı
-
Hem isabet olacak hem güç olacak
Bu kombinasyonda
Bence
Magnum sınıfta ve Türkiye piyasasında
1 Diana mod 56 - 54
2 Diana mod 52 - 460 - 350
3 gamo 1250 - mod155 vortex - mod150 vortex
4 mod125 - 135 vortex ler
Bu azmanlar arasında bence en iyisi fiyat performans olarak
Diana mod54 verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor. -
-
Arada +-5 olarak 100fps var
At44 long ciddi güzel bir tüfek her yola geliyor. -
çelik kapı için mod54 de kıymayın derim bu aralar bulması güç bir tüfek. Tabi siz daha iyi bilirsiniz . -
Biz yerin dibine sokarız el oğlu şampiyon yapar.
At44 güzel tüfektir. -
Bence mod 54 ünüze sıkıca sarılın şu an mevzuata takılmış durumdalar. Arkası yok çünkü
Mod52 ve mod350 de stok bitince gelmesi ve bulunması zor tüfeklerden. Yakında onlarda da sıkıntı başlar. -
RWS superdome 8.3 grain olandan ben maalesef hiç memnun kalmadım Metehan.4.5mm için Jsb'yi tek geçiyorum 8.44 olanını özellikle.
bir de geco nun 4.5 superpoint i ben çok memnun kaldım fiyatıda uygun bir ürün
-
prometheus marka peletler çelik iç gövde pvc dış kılıftan oluşur kurşun içermez. deliciliği iyidir.
-
Çiviye yağ sürmek hiç aklıma gelmemişti ne olacak acaba merak ettim silahtan nasıl bir ses gelir.
enteresan olur. Ama deneyeceksenizde gözlükle vede insansız yerde yapın seker meker Allah korusun -
Emir abi son derece faydalı bir paylaşım çok teşekkürler.
Forumda sıklıkla dile getirilen ancak artıları ve özellikle eksileri ile çok merak edilen bir konuyu gayet bilimsel ve anlaşılabilir bir şekilde açıklamışsın.Est. Ziyacım dediğin gibi hani çokca bahsedilen bir olay ayrıca dürbün kırılma yada ayar tutmama hadiselerinin en büyük nedenlerinden de birisidir dizelleme . biraz olsun anlatabildiysem ne mutlu bana