ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Selam arkadaşlar bu gün iki silahımı inceledim sizinle paylaşmak isterim
    bunlardan biri Hüseyin Üstadımdan aldığım diana mod 46 5.5mm.

1996 üretimi mod46 daha öncede kundağı kimyasal olarak işlem görüp mat duruma getirilmiş ve siyah eskitme yapılmış olarak geldi. o hali ile de gayet güzel olmasına rağmen ben ufak bir işlemden daha geçirdim. (Hüseyin nin izni olmadan oldu artık hakkını helal etsin) hafif bir zımpara ile tonu biraz daha açıp vernik işlemiyle benim daha hoşlanacağım bir eskitme moduna geçirdim. mekanik aksamda oldukça iyi durumda hatta sıfır sayılacak kadar temizdi.
    6x24 nikula dürbünle yaptığım atışlarımda sıfırlama dan sonra 18 metreden ft tarzı atışlarda 1 cm grupman çıkardı diğer mod46 cfo ile karşılaştırdığımda gayet hoş bir grupman çıkarttığını gördüm.
    Diana bu ürünü çıkartmaktan neden vaz geçmiş anlamadım. İsabeti, pellet yüklemesi, dengesi , işçiliği ile muhteşem güzel ve hayran olduğum bir ürün.
    Hüseyin dostuma da ayrıca teşekkür ederim.

sağolun sizinde kutlu olsun. Bence bir iki yağ daha damlatın birde tahliye portunun yani namluya denk gelen yeri allenle söküp temizleyin hatta ben kendi zorakilerime bir iki damla oradan da damlatıyorum . orası vana nın olduğu nokta pislik varsa yağladıktan sonra geri sıkın ve boşa kurup bir iki pompa yapıp boşta patlatın geçmesi lazım

Est. Sen genede beni çok takip etme her bayanın dayanma sınırı vardır ama erkeklerin silah merakı dipsiz kuyudur. Bir süre sonra silah sayısı arttıkça bayanların sesleri silahlardan daha gür çıkar. Sürüngenler bişey değilde ben tarantula besleyenlere bir tuhaf oluyorum örümcekleri ellerine alıyorlar filan ... Tüylerim diken diken oluyor.

aslında mevzu silahveya silahın çapı değil. Mevzu doğru size göre doğru muhimmatı bulup ya da yapıp kullanmak . ve ona alışmak.
    Siz doğru pelletleri yani içinize sinen atış karakteri olan pelletle buluşursanız ve ona alışırsanız silahın çapı 4.5 olmuş 5.5 olmuş yada6.35 olmuş pek farketmez. İstediğinizi alırsınız.

yeni yasaya göre şu an yurda giriş yapan tüm tüfeklerin güçleri 7.5j oluyor . yasa tam oluşmadığı için burda bayiler yada kullanıcılar silahı tekrar modlayıp gücünü arttırıp satıyorlar yada kullanıyorlar. Yasa kaç j. Diyecek bilemiyorum belki 7.5 belkide ingilteredeki gibi 12 fpe yani 16j. Ama kesin olan şu ki yasa tam olarak uygulanmaya başlandığında piyasada yüksek güçlü silah bulmak ne yazik ki hayal olacak güç arttırmakta tabiki ciddi cezalar getirecek. Ancak Bu durum yüksek güçlü silahlarla av yapabilme iznini ortaya çıkartabilir. Bu seferde bizim bt65 gibi silahlara ruhsat almamız gerekebilir. Herşey muallakta şu an.

hatsanın bu bullpup ı iddalı geliyor teknik ve mekanik oldukça özenli çalışılmış bir ürün diye duydum yenilikleri var ve. Pek çok markayı sallayabilir. Görmeden yorum yapan arkadaşlara ufaktan birde tiyo vereyim. Bence dereyi bir görsünler paçalara sonra el atsınlar.
    Bu arada bu 7.5 joule yasası nedeniyle pek çok ürünün yurda girmesi yada üretilmesi sınırlı buna hatsanın bigbore ları Da dahil onun için bigbore türkiye piyasasına sokulamıyor diye bir bilgim var doğru veya yanlış ayrıca 6.35 bt lerde bu durumdan etkilenebilir. 6.35 in imalatı sıkıntılı diye biliyorum seçim dalgasına buna benzer durumlar askıda ama netleşir yakında.