tamamen duygusal sebeplerden dolayı ; çekici teklifinize yanıt veremedim.
ilerde olabilecek teklifleri inşallah yanıtsız bırakmayız.güle güle kullanın.
+1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
tamamen duygusal sebeplerden dolayı ; çekici teklifinize yanıt veremedim.
ilerde olabilecek teklifleri inşallah yanıtsız bırakmayız.güle güle kullanın.
+1
Oooo bu ne hız
hayırlı olsun
saygılar bizden umarım düzelir
sağolun sizinde kutlu olsun. Bence bir iki yağ daha damlatın birde tahliye portunun yani namluya denk gelen yeri allenle söküp temizleyin hatta ben kendi zorakilerime bir iki damla oradan da damlatıyorum . orası vana nın olduğu nokta pislik varsa yağladıktan sonra geri sıkın ve boşa kurup bir iki pompa yapıp boşta patlatın geçmesi lazım
Est. Sen genede beni çok takip etme her bayanın dayanma sınırı vardır ama erkeklerin silah merakı dipsiz kuyudur. Bir süre sonra silah sayısı arttıkça bayanların sesleri silahlardan daha gür çıkar. Sürüngenler bişey değilde ben tarantula besleyenlere bir tuhaf oluyorum örümcekleri ellerine alıyorlar filan ... Tüylerim diken diken oluyor.
Pistonun yağ deliğinden bir iki damla yağ damlatın geçer
Hayırlı olsun. ![]()
olsada alsak
Benimde sevdiğim merak ettiğim bir tüfekdir.
Evet kesinlikle junior güzel eğlenceli bir silah boyut olarakta kaba değildir. Kızkardeşime almıştım kullansın diye ondan çok ben kullandım ![]()
qe yi bilmemde normal super tactın kurulumu dominatöre göre biraz zor.
Eşin kuramayabilir o tüfancayı
olmaz pamuk şekeri değil bunlar içiniz rahat olsun size tavsiyem her atış gününden sonra bir harbi geçin uzun uzadıya olmasada pisliği gitsin.
aslında mevzu silahveya silahın çapı değil. Mevzu doğru size göre doğru muhimmatı bulup ya da yapıp kullanmak . ve ona alışmak.
Siz doğru pelletleri yani içinize sinen atış karakteri olan pelletle buluşursanız ve ona alışırsanız silahın çapı 4.5 olmuş 5.5 olmuş yada6.35 olmuş pek farketmez. İstediğinizi alırsınız.
valla Ziya dostum bu aralar böyle bir kımıl kımıl oluyorum sorma hepmi parasız ana denk gelir bu durum ![]()
para olsada bir 6.35 bt65 sb w lw alsam diye düşünmüyor değilim hani.
yeni yasaya göre şu an yurda giriş yapan tüm tüfeklerin güçleri 7.5j oluyor . yasa tam oluşmadığı için burda bayiler yada kullanıcılar silahı tekrar modlayıp gücünü arttırıp satıyorlar yada kullanıyorlar. Yasa kaç j. Diyecek bilemiyorum belki 7.5 belkide ingilteredeki gibi 12 fpe yani 16j. Ama kesin olan şu ki yasa tam olarak uygulanmaya başlandığında piyasada yüksek güçlü silah bulmak ne yazik ki hayal olacak güç arttırmakta tabiki ciddi cezalar getirecek. Ancak Bu durum yüksek güçlü silahlarla av yapabilme iznini ortaya çıkartabilir. Bu seferde bizim bt65 gibi silahlara ruhsat almamız gerekebilir. Herşey muallakta şu an.
hatsanın bu bullpup ı iddalı geliyor teknik ve mekanik oldukça özenli çalışılmış bir ürün diye duydum yenilikleri var ve. Pek çok markayı sallayabilir. Görmeden yorum yapan arkadaşlara ufaktan birde tiyo vereyim. Bence dereyi bir görsünler paçalara sonra el atsınlar.
Bu arada bu 7.5 joule yasası nedeniyle pek çok ürünün yurda girmesi yada üretilmesi sınırlı buna hatsanın bigbore ları Da dahil onun için bigbore türkiye piyasasına sokulamıyor diye bir bilgim var doğru veya yanlış ayrıca 6.35 bt lerde bu durumdan etkilenebilir. 6.35 in imalatı sıkıntılı diye biliyorum seçim dalgasına buna benzer durumlar askıda ama netleşir yakında.
pelletleri hassas tartı varsa tartıp seçin ince memo nun pek bir hassas ayarı yoktur . bir birine denk pelletleri kullanın sonuç alırsınız.
yapar namussuz