yapar namussuz
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne şişesi
tam 190 m idi işaret dubalarının üzerinde ki numara yazan demir levhayı deldi geçti mermi. Şişemi bırakır şaşırmıştık pederle. Zaten ondan sonra silah gitti -
benim bt65 fabrika çıkışı tam güçte idi 1 tüp ile ancak 12 atış yapabiliyordum ve dediğim şeyleri yapabiliyordu o makina normal pcp gibi değilde ateşli kullanıyor gibiydim namlu şahlanıyordu her atışta
-
yani bizim ülkemizdeki standartların üzerinde bir güç üretebiliyor. Yurt dışında gayet iri hayvanların hatta domuz avı bile yapıyorlar bt65 ile ancak
Bizde av yasak olduğu için bence gereksiz bir güç. Ülkemizde Bir anlamı yok o gücün -
İşte bende bunu anlatıyorum . Bt65 in yeri 50 m den tek nokta mıdır. Yoksa bu mesafeden bir av hayvanını indirmekmidir. Eğer güç isteniyorsa 3e 5e çok bakmayacaksın ama benim tecrübem 35 m de 42gr incememo ile1.3 cmlik grupman yaptım. Bence bt65 in yeri ayrı tutulmalı .
(Havalıyla av yasak bu arada) -
biz hep sapla samanı karıştırıyoruz. Av tüfeği gücündeki bir silah istiyoruz ama o silahta onun hakkı olan pelleti kullanmıyoruz.
-
tabiki bt65 in gücü 5.5 pelletlere biraz fazla geliyor. 6.35 42 gr ince mehmt ile çok iyi sonuçlar veriyordu. Ama bt65 in amacı zaten av .eğrisi doğrusu bu. parmak kalınlığındaki çelik hedefleri doğrayan, 20m uzaktaki duvarda 7-8 cm delik açan , 190 m deki 1.5mm çelik işaret levhasını delen bir güçten bahsediyoruz. Bu gücün 20 - 25 gr pelletlerle dizginlenmesi zor
-
6.35 i anlatılmaz , vazgeçilmez yaşanır
Ciddiyete gelelim. Ben 5.5 olanınıda kullandım envanterimde vardı bence 6.35 olanı bir başka güzel . ateşli gibi diyebilirim. Gücü gayet tatminkardır. Babama kaptırdık makinayı ya neyse -
yasinin ürünleri iyidir. Yaptığı işin arkasında da durur
-
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Zoraki hp01-02 ile bende ikinci hayal kırıklığı uyandırdı . birincisi oldukça kaba ve montajı allengirli dipcik sistemi idi. Pompa aksamını light modedeki gibi nikelajlamak ve fazladan ve ne anlam kattığını çözemediğim ayar noktası dışında normal hp01 ultra ile hiçbir farkı yok . ki zaten oldukça iyi ve güzelbir tetik sistemi vardı .
Atak armsın multi pump bir tüfek çıkartmasını beklerken var olan sistemine ufak ilavelerle incik boncukla idare etmesi pek hoş olmamış. Kaldıki imal ettiği dipcik sistemide hatalıdır kullanıcı dürbüne o kadar uzakta kalıyorki muhakkak z ayak la kullanmaya mecbur bırakıyor. 4 pompa işine gelince hala kullanma kılavuzunu light modele göre yapmasıda enteresan . ultra modelde 4 pompa istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Şahsen ben emniyet valfini modlayıp 5-6 pompa dahi yapıyorum . problem yok . -
birincisi çapları uymaz
İkincisi hatsanın yayları gayet kalitelidir. Şahsen mod 54 de mod125 yayı kullanmaktayım. bence gereksiz bir çalışma olur. -
Firma ile iletişim iyi olunca yapmayacakları şey yok yeterki dialog kuvvetli ve iyi yönde olsun ayrıca dominatörde mod155 de benim kullandığım en iyi yerli tüfekler diyebilirim..
Şimdi sırada gene yerli olan retay 100x ve webley regal im var. onlarıda ehlileştirme çalışmalarım devam ediyor -
Tabi buarada Hatsan ın desteğini yok saymamak lazım sağolsunlar tüfeklerin ayarlarını titizlikle tam istedğim gibi yaptılar.
-
modifiye olmuş bir dominator ve mod155 diyelim .
-
Şu an elimde hw serisi yada tx200 yok ancak daha önceden sahip olduğum tx200 le 10 metrede 5atışta 7mm çapında grupman yapıyordum şu an vortex sistemi olan ve modifiyelediğim dominatör 200w ve mod155 ile aynı grupmanı yapabiliyorum. Tabi tüfeklerin kendi karakterlerine alışmakta gerekiyor. Ağırlıklarına, ağırlık dağılımına, tetik sertliklerine vs
-
br ara yaparız inş. -
halka şeklinde olan o vidaya yumuşak kauçuk koyarak esnemeyi sağlıyorsunuz arka tarafa da kızak sistemi yapıp gövdenin kundak içinde ileri geri oynamasına imkan veriyorsunuz. Kaucuk yüzey aynı zamanda darbeyide absorbe ediyor
-
Tetik tarafındaki operasyonu gerçkleştirmezseniz hiçbir fark olmaz gövde kundak içinde hareket edemez siz gene aynı tepmeyi hissedersiniz.arkada silahın gövdesi ile kundak vida ile sabitlenmiş durumda bunların kendi üzerlerinde kayması gerekiyor.
-
Böyle tiz bir sesi var ZİNKKK diye baya farkediliyor.