Denemek lazım ama pistonunda bir sesi var onu kesmez Savaş
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yaylıda moderatör çok verimli değil yaylının sesinin bir çoğu mekanik onun için bence gereği yok
-
vortex in tepmesi diğer yaylılardan daha azdır. ağırlık bir şekilde sarsıntıyı dengeler.
dominatörde daha az bir sarsıntıyla karşılaşacaksınızdır. -
20-22 j civarı vermesi lazım
-
Merhaba
Merak ettim kurma vortex te kırma kolaylaştımı? Sarsıntı ve Tepmede değişme varmı? Bide isabetlilik farkediyor mu?Niyetim var hw 97 yerine alakmı ?
kurma vortex sistemde zorlaşır hafiflemez 3 vortex tüfeğimde de aynı şeyi gördüm. ancak tepme ve atışta stabilite göreceli olarak pozitif yönde değişti. ben ayrıca sas sistemine modifiye uyguladım şuan oldukça iyi durumda. sarsıntısız ve isabetli atışlar yapabiliyorum. eğer vortex alacaksanız ve ft bir müsabaka düşünüyorsanız Hatsandaki arkadaşlara rica edin . 16j. le ayarlama yapıyorlar ve silah gayet istikrarlı bir hale geliyor.
-
bende 4.5 olanı var ft için 16j. Gücünde Vortex taktırdım Hatsan a sağolsunlar kırmadılar. ben kullanmaya doyamıyorum . İsabeti gayet iyi daha önce tx200 üm vardı en az onun kadar isabetli diyebilirim
-
Güle güle kullanın Türkiyede üretilen en iyi yerli tüfeği aldınız.
-
Al bi remington keyifin olsun ton ton
-
Estağfirullah yardımcı olabildiysem sevindim.
-
tüfeği yenimi yoksa ikinci elmi aldınız.
Sıfır aldıysanız sadece tüpü hatsana gönderin bakımını yapsınlar eğer ikinci el aldıysanız komple tüfeği gönderin tam bakım olsun -
bir ikidene ama fazlası zarar bence uğraşma hiç tüfeğe ciddi zararı var -
Dizelleme tüfeğin yeni ise içindeki yağın yada pellete bilerek damlatılan yağ ve benzeri ürünlerin basınç ve sıcak hava ile yanması ve ek güç üretmesidir ancak tüfek için tehlikelidir. Piston conta namlu belli bir sürede telef olur.
-
Valla ben bu tarz şarjörlülere değilde haniç i kafaya koydum.
-
Gibisi fazla hafifbir dizelleme şikesiyle 300 metre ve üzerine gönderiyor pelleti. Tutturursa indirir.
-
6.8 kilo ciddi bir rakam
-
İçlerinde kilo bakımından mod105 iyidir. Gücüde iyidir. Ama cfx kadar hafif değildir. 3.9 kg
-
yaylılarda benim deneyimim şudur. İlk aşamada yayın tansiyonu yüksektir ve yüksek değerler verebilir
Örnek benim ölçtüğüm değerler at44 15.5 gr ni 820 fps civarında atarken mod 125 de 900 lü değerler görmüştüm 22 gr ts 22 780 fps ile atıyordu ancak bunda yay yeni hafif dizelleme etkiside vardı. Bu değerer ilerleyen zamanda at44 dün leyhine değişir. At44 standart da kalırjen mod 125 in yayı yıpranmaya başlar dizellemede biter .ozamanda at44 civarına düşer. Hoş son yaptığım delme gücü denememde at44 longumu mod155 geçmişti ancak o da aynı nedenden dolayıdır. -
bende mod 125 6.35 i servise gönderdim vortex için. Durumu sorduğumda yapılanlar listesinde namlu düzeltmesi yapıldı deyince şaşırdım namluda problemim yoktu dedim lazerle ölçmüşler eğrilik gördükleri için düzeltmişler. O zaman dank etti . oysaki Bir kutu pellet atmamıştım daha . hatsanın yayı cidden çok iyi ve güçlü mod 125 in namlusuda uzun. Bu namluyla bu yayı bastırmak ister istemez eğilmeye neden oluyor.
-
Est. Ziya dostum mahcubum. Bu arada cfx de unutulmuş gibi duran güzel bir tüfektir. Bu son tx200 ve hw97 muhabbetinden önce gayet revaçdaydı ayrıca oldukçada isabetli bir tüfek bence tek derdi tetik onunda mod lu olanı ile düzelte biliyorsunuz
-
Yandan paralakslı nikula hemde 60mm mercek çapı fiyatı çok abartı değilse zaten sorunun cevabını bulmuşsunuz