o güçteki bir yaylının namludan kırma olması bile namlunun eğilmesi için yeterli. Mod 125 kıvamında bişey alınacaksa mod 150 veya 155 atış hassasiyeti konusunda daha doğru olur.
O güçteki yayı namluyla kanırtmak mantıklı değil
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kral konusunda bende çok iyimser şeyler yaşamadım. 4.5mm alttan kurma olarak bakıma gönderdiğim tüfeğimi onca telefondan 4 - 5 ay sonra alabildim 5.5 mm alttan kurma olarak :D. Doğru düzgün muhattap bulamadığım ve sinirim tükendiği için tekrar göndermedim . zaten tüfekte kendini 2 ay da tüketti aldıktan 300 atış sonra sabunu dahi delemeyen bir tüfek durumunda şu an. artık hurdaya ayırdım zihni sinir projelerimde kullanmak amacıyla.
-
bunu mod 125 le denemek bizede farz oldu
-
At-p2 bence hak ettiği ilgiyi görememiş, her yola gelebilen, modifiyeye oldukca açık çok güzel bir silahtır. Ve oldukçada isabetlidir.
-
dürbünde garanti uyguluyorlarmı? Ben uygulamıyorlar diye biliyorum
-
expender 15 gr değilmiydi???
Dürbünden kaynaklanacağinı sanmıyorum ama olabilirde. Ben 18gr jsb ile tekrar deneyin derim yada 16.5 spot on dome ile -
Her pelletin vuracağı yer farklılık gösterir. Daha önce Hangisi ile denediniz dürbün vidalarını sıkıştırıp o pelletle tekrar sıfırlayın atış esnasında hafif pellet kullanmayın
-
Güç çok önemli değilse mod 99, mod85 , retay 100x, 135x, stoeger x20 olabilir.
MAgnum güç isteniyorsa mod125 , gayet iyi bir alternatif. 18 - 20 gr pellet ile sorun yaşatmaz . dürbünü tek parça ayakla ve get lastikle bağlarsanızda dampa istemez. -
inşallah eşimle geleceğiz
Emir Çetiner
Zoraki ultra+ , 4.5mm geco , 8x32 44 bsa
Işıl Çetiner
Web.raider single , 4.5mm jsb 8.44 , 10x40 vector -
co2 li tabancalar genelde oyuncaktır. İstediğiniz verimi alamazsınız. Etkili uzun menzilli ve gerçekten isabetli birşey arıyorsanız zoraki pistonundan herşeyine dayanıklıdır.
-
Yok helal olsun sarın sarın gitsin
-
Hocam,
Mod 125ve toprpedolar ile bile Emir abi (Zetax) tek parça ayak + şambrel lastiği ikilisini kullanıyor ve bir problem yaşamadı. Cometa ile tek parça ayak ve şambrel lastiği uygulaması yaparsanız bir sorun yaşamazsınız. Cometa mod 85'e göre bile az tepiyor.Hüseyin aldın mı tüfeği? Çok merak ediyorum senin de izlenimlerini.
ben daha dampaya para vermedim yarışma tüfeğimde bile dampa yoktur. genelde tek parça kaliteli bir ayağa lastiği düzgünce sararım işime bakarım

-
cometa oldukça güzel bir tüfektir. tetik makenizması benim herzaman kafamı bulandırır .
kullandığım cometa larda tetik oldukça sert ti mecburen işaret parmağımın ucuyla değil orta boğumuyla tetik düşürürdüm. ki norica dreamhunter da da aynı sorun vardı.
ama alışınca problemsiz ve isabetli bir tüfek -
bu biraz jeep mi alayım yoksa mercedes 200 kompressore dönmüş
farklı kategorideler. hangisi sizin için daha önemli gösterişi ard arda atmasımı yada gücü ve isabetli ama tek atış atmasımı.
ben dan wessonu düşünmem bile -
benim 5.5 mod125 ile 5-6 cm duvarı deliyordum 17 m de daha bu yaz balkonun delikleri sıvadım 
18 gr ni 870 - 900 fps ile atıyordu. 13.44 gr de ise 1300 fps nin üzerine çıkıyordu ki sonic şaklama yapıyordu pellet. bence etkili menzil olarak 50 m ile 100 m. de oldukça tehlikeli bir silah. ki
.22 lr fişek 32 gr çekirdeği 1300 - 1400 fps ile namludan çıkar. yani ateşli gibi nerdeyse kullanırken oldukça dikkatli olunmalı. -
aslında ciddi bir magnum tüfektir. Mod 125 ,135 ve 155 i kullanmasını bilmek gerekiyor. Orta güç segmentindeki bir tüfeğin kullandığı pelletle dünya klasmanında en güçlü yaylılardan olan bu tüfekleri kullanmak hatadır.
Kullanıcının Tüfeği 800 , 900 fps de hangi pellet te attığını bilmesi gerekiyor. Altıda üstüde zararlı oluyor çünkü. İstikrarda alınmıyor üstelik. Ben bu silahlarda 18 ve 20 gr ni tercih ediyorum. -
Bakacağız . ben herzaman yay dan tarafımdır bendeki vortexlere pek alışamadım. Sıcakta ayrı dert soğukta ayrı dert kurması zor tetik normalden sert yumaşamıyor bi türlü . magnum vortex le ciddi çalışma yapmadım. Belki merak eder hatsana gönderirim 155 i
-
120 metrede 5 litrelik bidonu kalbura çevirir benim küheylanlar . pistonlular biraz düşme yapıyor denildiği gibi değil yaylılarla aynı gücü vermiyor artık 155 in yayı eskiyince düşüneceğim
-
sorun nedurum dadır bilemiyorum. Ancak horozu geri çekin öyle deneyin tüpü ayırmaya kalkmanız doğru olmayacaktır.
Horozu çekip doldurmaya çalışın gene olmuyorsa teknik servisine gönderin eskiden hatsan servis yapıyordu bulamazsanız niğdeli51 nickli latif ustamıza bir danışın o yardım eder. Bu arada ar6 yı kimden ve nezaman aldınız öğrenebilirmiyim -
tamam ben hallederim