ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende 155 i vortex yaptırayım diyorum. Yaylı ile güç farkı nasıl acaba şu an yayı yeni olduğu için at 44 kadar güçlü.
-
güle güle kullan çok yakışıklı bir tüfek
-
yalnız dış piyasada da böylemidir. Hani hatsan gibi içe ayrı dışa ayrımı yapıyorlar
-
Sıkıntı yok
çanta çok hoş oldu gücüde arttırdığım için gayet tatminkar sonuçları var
Ben nereye oda oraya gidiyor şu pompa işinide bir çözüm bulsam tadından yenmeyecek -
keçe zedelenmiş olabilir servise gönderin bence
-
Evet bende anlamadım doğrusu
-
Yazık o zaman. Bu aralar ortalık kızıştı artık havalıya değilde ateşliye sardım bende . baya bir mühimmat aldım Allah kullandıracak durum yaratmasın.
-
winchester ı torun yapıyor diye duymuştum .
-
evet benim remingtonum o muhteşem dir kendisi bu güne kadar (avı bırakana kadar ) hiç tutukluk sıkışma yaşatmadı hiç yalan söylemedi söylemezde.
-
Mosbergde güzeldir.
-
Benim alet de bu
-
winchester da olur onu avda da kullanırsın.
-
Savunma amaçlı güzel bir makina ama savunma için av için değil
-
Ben pompalı sever biri olarak ileride bundan kesinlikle alacağım. Müthiş bir makina sağ şarjöre tek kurşun sol şarjöre sevrotin koy seçmeli olarak yeri geldiğinde çoklu hedefe şevrotin yeri geldiğinde tek hedefe tek kurşun sık . gücü yerinde susma sıkışma yapmayacak tam bir savunma silahı
-
gücüne göre pellet kullanırsanız ne mod 125 nede mod 155 sorun çıkartmaz
-
Evet yormuyor 80-85 pompada doluyor.
-
Normal uzun olan at44 namlu ve yine uzun lw namlu silah üzerinde bir işlem yapılmadan takıla biliyormu
takılıyor. Long namlusu bile taktım ben bu ufaklığa problem yok sadece şarjör takılı olacak değişim yaparken.
Eyvallah Ferhatım çok uğraştırmadı beni çekiç yayı ve çekiç ağırlaştırması hariç.
-
100 metre üzeri atışları çok yaptım mod 125 5.5 ile isabet sorunu yaşamadım
-
Yok dostum kullanmaya devam