Normal at44 ile denk oluyor
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vortex e az hava basmışlar hatsana gönderin yaparlar
-
Kaç tane tüfeğimi bizzat kurcalayarak arızalandırıp toplamaya bile tenezzül etmeyip bir torbaya doluşturup gönderdim sağolsunlar SIFIRLAYIP geri gönderdiler . özellikle büyük yazdım . çünkü gerçekten tüfekler sıfır gelmişti nerdeyse ve doğru düzgün para bile almamıslardı. Servis için ılımlı bir lisanla baş vurulursa yapmayacakları şey yok . birazda dönemsel zaman sıkıntıları olabiliyor. Bence servisi gayet olumlu çalışıyor. Ufak tefek aksaklıkları belirtip baştan dialoga geçin bence
-
Parmak kopartacağını zannetmiyorum çünkü mod 54 deki sistem gibiyse emniyeti ciddi anlamda iyidir. Çalıştığını gözünüzle görürsünüz . Türkiyede satılsa bende alırım ama burada yok girişide yok.
Ben smk yı inceledigimde namlularinin ve mekaniğinin gayet iyi olduğunu gördüm -
Çin tüfekleri fena değil bendeki smk larda gayet isabetliler
-
Kesinlikle olabilir.
-
Eyvallah sağolun İzzet Bey.
Aman suikast filan ortalık karışık malum
-
Amin bende bir düşüneyim bakim
-
Pompayı nasıl ilave ederim bir bakmam lazım
-
Kutunun içindekiler:
1 adet at-p2 5.5mm gövde
1 adet tactical dipcik
1 adet 5.5mm lw atp1 namlusu
1 adet 5.5mm at 44 namlusu
2 adet 50cc tüp
1 adet boşaltım aparatı
1 adet tasco 3x9 40 aoec paralakslı, mildotlu, terazili compact dürbün
1 adet 1.6x yashinon tele converter
1 adet moderatör
1 adet airstriper
2 adet atp2 şarjörü
1 adet montaj alleni
1 adet 25 gr solid incememo pellet -
Hınzırlığım sayesinde duramıyorum .
Hem isabetli olsun , hem uzun menzilli gücü yerinde olsun , hem tabanca olsun sıkıldım ciddi bir tüfek olsun . 100 metre üzerinde isabetli olsun, en az 14x su terazili mildotlu paralakslı dürbünü olsun, 40 - 50 atışda yapabilsin , ayrıca scubaya ihtiyaç duymadan pompayla yormadan dolsun ve hepside bir çantaya sığsın kolayca çaktırmadan ürkütmeden taşınabilsin . dedim aşağıdaki gibi bir karma derledim olayı sizinle paylaşmak isterim -
Krom boya güzel durdu bir pasta belki isteyebilir o zaman daha iyi olur. Vallahi daha kullanamadan Metehan a gitti o hırsını alsında ben tekrar çarparım ondan.
-
yok bunlar ısıl işleme sokuyorlar daja önceden bilgileride var
-
Çektirebiliriz Savaş sen ölçüyü ver ben yaptırırım . yalnız ısıl işlem yapıyorlarmı ordakiler burdaki arkadaşa anlatınca durumu ısıl işlem yapılmadan olmaz yay kensini bırakır der zaten iki gün sonra veriyor yayı fırına sokuyoruş
-
Eyvallah Metehan
-
Eyvallah Arda
-
Murat arkadaşımdan bana gelen diana mod 26 ile yavaş yavaş uğraşmaya başladım . önce oldukça yumuşamış olan yayını değiştirmekle başladım.
standart dışı bir çapı olduğu için ve bulamadığım için daha önce yay çektirdiğim emin bir ustama güzel bir yay çektirmekle işe başladım.
Daha sonra oldukça yıpranmış ve paslanmış olan gövde ve ahşap üzerine yoğunlaştım . temizlik bittikten sonra
dekoratif krom boya ile demir kısım, yat verniği ile ahşap kısım 3 er kat boyandı.
sonuç tatminkar ve alımlı oldu -
muhteşem olmuş elinize sağlık
-
nasıl bir modifiye istiyorsunuz
-
yalnız isabetin yüksek olmasında silahın 6.35 olmasınında etkisi var muhimmatın kütlesi arttıkça gerek art basınçtan gerekse iklimsel şartlardan kaynaklanan değişimlerden etkilenmesi azalır.