flyer normalde biz nerden buluruz bu poligonal zımbırtıyı
Birde biz burnumuza koymayız at44 dü bak elemanlar nasıl sahip çıkıyor
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ayıp ediyosun Onur göndereyim istersen hemen . adresi ver yeter.
-
yalnız bu arada destek mestek yok yanlış anlaşılma olmasın babalar gibi ft tarzı oturarak atış.
Üsttek 6 alttaki 4 atış
Biraz daha şalgam içeyim gözler bozulmaya başlamış galiba -
Geçen hafta sıkıntıdan mod 26 ile sevişirken (hep dürbün hep dürbün nereye kadar diyerek ) göz gez arpacıkla çıkan grupmanlar arkadaşlar . hani tatilde kızarırken aklıma geldide paylaşayım dedim
Bu arada mezitlide kimler var sıkıldım atışa gidek. -
-
İkiside benim keyif tüfeklerimdi Çok sevdiğim Arkadaşlarımda olmaları benim için bir mutluluk.
Mod 54 ayrı bir olay. genel kullanım için 5.5 müsabakalar için 4.5 olanını tavsiye ederim ki iki arkadaşımda öyle kullanıyor. -
-
şimdi bir öneri vereceğim millet hücum edecek
kullanmadan önce singer yağından biraz pellet kutusuna damlatın pellet kutusunu çalkalayın, sonra pelletleri kağıt havluya yayarak fazla yağını alın ve kutuya tekrar doldurun pellet sıkışması yaşamazsınız. Ayrıca kurma kolunu tam geriye çektiğiniz halde mi bunu yapıyor? Eğer kolu tam geriye çektiğiniz halde bunu yapıyorsa Ozaman şarjörünüzde bazı noktalarda eksen bozukluğu olabilir yeni bir şarjörle bir daha deneyin normalde yapmaması lazım -
şimdi bir öneri vereceğim millet hücum edecek
kullanmadan önce singer yağından biraz pellet kutusuna damlatın pellet kutusunu çalkalayın, sonra pelletleri kağıt havluya yayarak fazla yağını alın ve kutuya tekrar doldurun pellet sıkışması yaşamazsınız. Ayrıca kurma kolunu tam geriye çektiğiniz halde mi bunu yapıyor? Eğer kolu tam geriye çektiğiniz halde bunu yapıyorsa Ozaman şarjörünüzde bazı noktalarda eksen bozukluğu olabilir yeni bir şarjörle bir daha deneyin normalde yapmaması lazım -
-
neyazık ki şu an iki tane var 5.5 u gönderdim
-
eeee benim adım yok kambersiz düğünmü olur
-
aslında vortex e yaylılara ne kadar yakınsam o kadar yakınım . iki sisteminde artısıda var eksiside.
Bakım pek gerektirmez pistona yağ değirmeyin.
Sadece namlu temizliği yeter -
Ama çok pellet değiştirmek iyi değildir atış şeklinize göre birinde karar kılıp hep onunla atış yaparsanız hem tüfeğinizin hemde kullandığınız mühimmatın karakterini bilir ,alışır ve isabet yüzdenizi arttırırsınız.
-
haaa torpedo pelletler bombadır. Ben çok severim
-
torpedo güzel ve isabetli karizmatik bir tüfek
-
çivi dene Hüseyin
cok hoş oluyor 15 - 20 metre arasında koy çivileri vur bakalım -
siz birde ince memo 5.5 25 gr ni yada bulursanız hatsan torpedo 20.5 gr ni ya daaa spot on bullet 24.7 gr ni deneyin görüyorum ki 5.5. Mm de hep 15 gr civarı çalışmışsınız.
15 gr mod 125 e biraz hafif gelir.
Ts22 zaten oldum olası sevmem dengesizdir biraz -
gamo ile grupmanda sıkıntı yaşayabilirsiniz . aynı kutuda bazı pelletler tam oturur bazıları biraz kasar tatlı sıkı geçer bazılarıda sanki namlunun ucundan düşecekmiş gibi olur.
-
benim 105x torpedoyu vortexlemiştim şimdi de dominatörüm vortexlendi. Size bir grupman yaparım bir ara ancak grupman yapacaksanız jsb yada şu son zamanlarda çok memnun kaldığım spot on 'nun dome munu deneyin gayet güzel bence.