Doğalnedeni piston içindeki hava ısınıyor ve daha fazla yer kaplamak istiyor buda piston içindeki basıncın Değişmesine neden oluyor. Yani piston içi basınç artıyor . ve normalden farklı noktaya gönderiyor pelleti. (Yani biraz daha hızlı atıyor olması lazım) Hatırlarsan -10 derecede yapılan vortex vs yaylı karşılaştırmasında vortex 40-50 fps daha düşüktü ve hızı stabil değildi her atış arasında 10-20 fpsye varan oynamalar oluyordu
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben genelde 10 m. Ye sıfırlarım
-
üstad onunla ancak karataş limanına gelebilirsiniz bizim tekneler gölde ancak siz karataş limanına gelin ben sizi alırım
-
ne pişman olucam beyav 4 tane tekne var 50 kişi alır rahat rahat topla gel
-
kıskanma ne olur gel buraya seninde olur
-
Valla Arda güzel yerdir bizim pederin yeri beklerim.
-
orası jandarma bölgesi . dönen gözleri düzeltmeyi bilirler. Artık kısmetine ne çıkarsa
neyse ben sızdım kendine iyi bak belki bizde geliriz -
Yahu ne tüfeği gözünü seveyim çakı bile taşımak yasak yarın.
-
He he Kısmetin nerden nereye geldiği önemli. Neyse ben yatıyorum Erkan yarın bakalım ne olacak. Bana bak bir delilik yapıp ava, atışa gitme aman ha! seni karakoldan toplamayalım yarın seçim var.
-
tıkılan pamuk muhabbeti biz bayar dostum. Göndermeyecektin Burak a . O öcünü pis alır bak gör sen . arada sana da bir güzellik yapar merak etme
-
Ahhaaa square i toptan bulduk Erkan. Sen Eli yumuşak iyi bir imam bul birazda iyisinden pamuk . Sonumuz belli oldu .
-
hee Burak bi duyarsa hepimizi toplu sever. Bence sen onu kaybet . kel abini kaybetmek istemeyiz.
-
Adam ajan ya birde aynı takımdayız .
-
Ayıp ayıp hiç yakıştıramadım sana Erkan paralelmisin ajanmısın nesin böyle ses kaydı filan bondmusun kardeşim sen 007 Erkan
-
Valla güzeldi be Cihan bide beni ısıran sinekler olmasaydı iyidi
-
Allah Allah . ne alakası var bak square de fena değil ha 3x7 20 mis gibi
çiviye bir bakıyon UFO görmüş masum köylü gibi oluyon . felaket bişey. Bu arada o ses kaydını sildinmi canım kardeşim -
bu arada 2 kutu geco eksilmiş. Erkan indragandi durumlarımı var ne. Yahu varyaaaa. Yazıyorum bunu deftere
-
3x12 tabiki güzel bulsam bende alacağım. Ama bak 3x9 32 efenin oyuncak tüfeğinde de benim 6.35 mod 125 in üzerinde de var ne kadar kullanışlı gördün mü malın iyisi yani
Sana 3x7 20 square getirmediğime dua et -
yahu sattın misgibi hawkeni dedik sana okadar.
Ama optimada iyi hava verdi -