Yahu Erkan şimdi mod 155 10x40 50 vectorü kaldırıyot cüsse büyük. E crickette ancak cüssesine göre 3x9 32 optima ile idare etti. Yakışanı o
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yemezler Kaan sır vermem . ne kadar cephane var söylenirmi??? Allah muhafaza operasyonu düzenleyi verir bizimkiler
-
İşte herkesin bir düşü vardır sevgili takım arkadaşlarımında düşü benim zula

-
yok bu kampanya beni aşar. Bizim bilgisayar hocası bunun hastası hergün bişeylerden bahsediyor ben mal mal bakıyorum
-
Şşşt benim şu terbiyesiz baş parmağımı zor zaptediyorum bak kontrolden çıkmış şlak olayı ile karşılaşabilirsiniz sevgili dostlarım
-
elinizdeki s510 lar cricketler fıs geldi bizim zoraki ye naber
rüzgar yapmayın şimdi -
Yahu bu gün iyi geldi kaç günün stresine hele o çivi vurma olayı tam güzel oldu
-
bizbizi biliriz dostum bunun hesabını sorarsın sen
-
Hepinizi bekleriz kubilay can dostum bizi bu yaştan sonra 2. Kez sünnet edecekmişsin ama ben seni bilirim dostum sende tetik disiplini vardır. ( nedense ürperdim ) bi dahaki sefere sen tüfeği getirme yada ben tutarım senin tüfeği . oops yanlış adama yanlış sey yazdık ama neyse
-
sorma Onur
-
valla alttaki 11-22 mm adaptörü çelik yapıştırıcısı ile yapıştırdım yatağına iyicede sıktım artık oynamaz herhalde
-
Yok da bir terso tarafı var
-
ön merceği fırlıyor tx 200 de problemi yoktu
-
Yakışır sana Emir hocam
Kubilay Sendemi

-
valla hi Arda Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün şimdi şu parasızlıkta aldırtacaksın bana bundan hanımda evde bizi kalay kaplama yapacak
-
bir atraksiyon çektim dur bakalım sonuç ne olacak
-
ben bir konu olarak açmıştım 35m den mod125 1tl lik grupman diye
Benim mod125 le yaptığım bir grupmandı -
saygılar sevgiler. Bizden
-
dampasızda takılır ancak bence alın öyle takın
-
est. Ne zaman isterseniz yardımcı olurum mod125 benim en sevdiğim ve üzerinde çalıştığım silahtır.