Ben olsam gönderirdim
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence servise gönderin. sıfırlanmış olarak geri döner.
5000 atış arkadaş belki yay ömrü olarak anlamıştır. -
yani milimetrenin çok etkisi yok şöyle söyleyeyim solid pelletlr haricinde yani paraşüt tipi olanlar. onların aerodinamik yapıları genelde 800 fps üzeri hızları kaldıracak cinsden değillerdir. yapıları gereği çok fazla türbülans oluştururlar.
ancak 4.5 mm de de solid pellet bulabilirseniz yüksek süratlerde atarsınız. -
ben 4.5 mod125 ile 7,5 gr pro magnumu 1280 - 1300 ile gönderdiğini gördüm gerçekten katır gibi tepiyordu.
-
4.5 da 13 gr jsb monterlar var onlardan kullanın yada gamonun bufallo su var.
-
Elinize sağlık oldukça güzel bir çalışma
-
yeni versiyon mod25 amerikadaki çıkan modeli. bizde uzun namlulu diye ün yaptı vortexli , qe susturuculu supertact.
-
QE versiyon bir mod25 supertact bence x20 ye iyi bir alternatif olabilir.
ya da bir dipcik uygulamasıda mod25 i gayet etkili bir orta güç tüfeği haline getirir -
ben x20 yi bir süre kullandım ama beni kesmeyince yolcu oldu.
50 metreye kadar jsb 8.44ile gayet düzgün grupmanlar çıkartırken mesafe arttıkça performansda ciddi düşmeler yapıyordu.
100 metre üzeri ise beni bezdirmişti. -
Ben bunu izlemiştim baya hoşuma gitmişti
Ferhat bahsettiğin gibi yaylı silahı fazla bekletmeyeceksin ayrıca çok kısa aralıklarda da atmıyacaksın
1. yayın ısınmasıyla telin direnci düşecektir.
2. gene kısa aralıklı sık atışlarda yayın içindeki dalgalanma hareketi molekül bazında da olsa devam ettiğinden yay kırılmasına sebep olabilir
3. kurulu zamanın uzaması yay ın tembelleşmesine neden olabilir.
Filan.
Özellikle Dianalarda çok sık aralıklı atışlar performans düşmesine neden olacaktır. yayın ısınmaması için biraz aralıklı atış yapmak gerekir. -
bir sorun olduğu kesin Kaan dediğin gibi Dürbünden zannedersem ama 20 m. de tek delik olur gibi.
-
Gelemedim Vallahi içim gitmedi değil.
-
Katılamadık bu sefer ama Metehan da beni aratmadı mod 54 le zaten katılsaydım o tüfekle katılacaktım .
Hayırlısı diyelim Hazırlayan , Katılan Kazanan ve kazanmayan her arkadaşımı kutlarım . darısı Yenilerine diyelim -
morihei uesihiba ustanın derlemesi ben askerde öğrenmiştim biraz yakın korumaydım sonra biraz devam ettirdim. Evlendikten sonra bitti. Benim en sevdiğim dövüş sanatıdır. Tai chi chuan la birlikte.
Oldukça estetik bulurum -
valla keşke hep öğrenci kalsaydım derim bazen .
-
ben uyuruuum hem horul horul çay kahve bana işlemez. Öğrencilikte gece yarısı ayık kalmamız lazım iş yetiştireceğiz ertesi güne normal nescafe yi türk kahvesi gibi yapardık
Öyle böyle değil acayip sert bir kahve olur. O bile kesmez di beni -
Artık mızrakla açtık topuz gürz devam ederiz. Yalnız arkadaşlar alınmasın biz bizeyiz
-
ha çay dedinde canım çekti dur yapayımda geleyim
-
o hortum ucu varya bi attımı mızrağı bize takar valla ben bu olaylar olduğunda kanal b ye fotoğraf çekiyordum tomanın yanında adam öyle böyle atmıyor. Resmen 1500 fps suyu top güllesi gibi atıyor. mızrağı kurdeleleyip iade eder bize münasip bir şekilde
-
yalnız mırak atmada maharet ister Ferhatın dediği gibi hem kas hem teknik ister nerde bizde o teknik birfırlatırız mızrak 2 adım öteyi dürterde sopanın arkası gelir bizi öper