valla Arda kamera şart
ozaman
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çevik kuvvet geliyormuş meğerse , toma moma .
Bir hüzel dayak yedikten sonra Sonumuz galiba beyaz gömlekle Napolyonların, Sezarların, yanı 4-5 napolyon , 2-3 sezar araya birde hitler filan alırız tam olur. -
O değil Ferhat düşünsene çıkmışız hepimiz elimizde 2 metre mızraklar üst baş zırh filan yuzüklerin efendisi filminden fırlamış gibi. Ekip geçerken bizi görüyor.. Muhabbete bak o ekibin yerinde olmak istemem doğrusu.
Adamlar toplu halisinasyon gördüklerini zannederler -
oyucu alet olmasın??? Hani kesici delici bağlamında
-
ekip deki amcalar abiler gayet rahat. Dur hemşerim sen yorulma biz o kürdanı değerlendiririz senin üzerinde deyip...
Ya da ahanda Camoka gelmiş atıl kurt diyerek şeyaparlarsa??? -
valla bende ürktüm biraz meğer ne kadar ilgi duyan varmış bende yapıp denemeyi düşünüyorumda deneme yaparken elimde mızrakla ekip gelip beni görürse mızrağı nasıl açıklarım bilemem .
Kürdan memur bey şeyapcaktıkda , şey oluverdi. Keh küh -
-
yaylıya giden malzeme ve işçilik gerçekten diğerlerinden fazla
-
oda işin piyasa yanı stok halinde tx200 de 900 fps hız yazar ve onuda atar biz 3 boğum keserek 820 civarına düşürüyoruz.
Bundada rica minnet vortexi ona göre ayarlatılacak -
hız ayarlanır Ferhat orda yazana bakma . normalde o silahın 880-900 fps civarında bir sürati vardır . 1000. Fps piyasa boyaması .zaten stok halinde tx inde hw ninde süratleri fazla ayarlanması gerekiyor.
-
ancak ben bu hamleyi tekrar söylüyorum dominatörde bekliyordum . biraz hayal kırıklığına uğradım. Eğer dominatörde yapsalardı AA ya ve HW ye yaylıda ciddi bir alyernatif olacaklardı(SAS da inatla aynı sisteme devam etmeleri kötü)
-
27 cm. Namluyu Ve vortex i birlikte sürmüş ayarlı dipçik olmasıda kaynak yerini sağlamlaştırmak amacından yola çıkarak bu ürünün hedefinin kısa lock time ı ile ft olduğu aşikar. Moderatörün amacı muhtemelen ses kesmek değil airstripper görevi görerek isabeti pozitif etkilemesidir ki. Benim kullandığım tx inde önünde gizli olarak bu parçaya benzer bir eklenti vardı ve namlu uzunluğu 24.5 cm idi hw ninde 30 cm civarında olması lazım.
Hatsan bence pcp kategorisinde ft ye at44 ft yaylıda da bunu öne sürmüş durumda bu tüfeğin isabetinin oldukça yüksek olacağını (sas sistemi aynı ise onu tımar etmek gerekiyor) göstetiyor -
namlu boyuna dikkat ettinizmi???
-
yoook tam incelememişsiniz. Onlar fasa fiso ben ona bakmam. Başka birşey var
-
ama Gene ilk önce avrupada çıkıyor bu adaletsizlik işte bunun ahşap kundaklısını yaparlarsa kesin alırım. ( kızmayııın tüfeği inceleyinnnn)
-
ben bu hamleyi dominator de bekliyordum .keşke onda yapsalardı
-
tüfeği iyi inceledinizmi arkadaşlar
haklı olarak bazı şeyleri kaçırmış olabilirsiniz
Oysaki benim ciddi ilgimi çekti -
hayırlı olsun Ferhat yakışır sana
-
meydan ava gidin yada avdoğa ya bakın inceleyin alın öyle fazla kalite farkı yok dianalarda
-
emnun kalırsınız daha ilk atışda bağlanırsınız. Memnun kalmazsanız bir alan muhakkak bulunur