evet benim dominatorde öyle idi şimdi pamuk gibi
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet ama dikkatli olun çok hassas olabiliyor.
-
ben genelde namludan kırma tüfekleri pek sevmem . mod 105x ime ahşap kundak ve vortex taktırdım evladiyelik oldu.
-
tüfeklerin ayarı mantık olarak aynı konum olarak biraz farklıdır tetiğin üzerindeki iki vida öndeki istinat boşluğunun sertliğini diğeri istinat boşluğunun miktarını belirlerken tetiğin düşürme sertliğini en arkada resimde ücgen ile gösterdiğim yerden yapacaksınız.
-
hiç sormayın hanımla papazız zaten 20 tane tüfek ne yapacaksın savaşamı gideceğiz diyor. Ah bendeki bu Diana ve Hatsan tutkusuna dayanamıyorum.
-
inşallah Dianalarım madden manen çok değerlidir benim için
-
kaldıki 90 model silah anasından doğduğu günden beri bende onunla yaptığım atış sayısını hesaplayamıyorum bile böyle olmasına rağmen bocalarım muhakkak.
-
istinat boşluğunu bir cins emniyet subapı gibi görmek lazım atıcıya düşünme zamanı veriyor mesela benim mod 52 de boşluk yok tetikte çok hafif onu kullanırken oldukça dikkatli oluyorum. Ama ona alışana kadar ilk 10 atış muhakkak bocalarım
-
orada istinat boşluğunun yumuşaklığinı ayarladığımız setiskur olması lazım . konmamışta olabilir fabrikasyon bir noktada
Sabitlemişlerse koymamışlardır.
Quatro tetikler benim bildiğim üç noktadan ayarlanır. -
evet öndeki vida istinat boşlugunu ayarladığınız vida ikisinide gevşetirseniz haliyle tetik çok hassas olup en ufak sarsıntıda atış yapar duruma gelir tetiğin ön tarafındaki deliktende istinat boşluğundaki tetik yumuşaklığını ayarlarsınız. Özellikle quatro tetik gerçekten çok hassas olabiliyor dikkatli ayarlamak lazım
-
ben orta güç tüfeklerde 4.5 tercih ederdim
4.5 mm pellet çeşitlerinin hepsini kullanabilirdimkullanabilirdim. Bu çeşitlilikte 4gr ile 16gr arasında pellet mevcut . -
şimdiden hayırlı olsun
-
Mesela hatsanın mod 155 i ile karşılaştıracak olursak
mod 155 7.5 gr 1210 fps ile atarken mod 52 1180 ile atar ancak mod 52 ok daha isabetlidir. -
benim mod 52
7.5 gr pro magnumu 1180
8.44 gr jsb yi 1100
10 gr ts 10 nu 970 ile atar -
Diananın magnum sınıfı yaylıları hemen hemen aynı hızlara sahiplerdir.
yandan kurmalı dianalar sahip oldukları makenizmadan dolayı daha ağırlardır. ancak güç ve isabet konusunda pek bir farkları yoktur. özellikle benim mod52 4.5mm 8.44 gr jsb yi 1100 fps ile göndermektedir. 5.5 mod 54 ise 18 gr ni 800 fps gibi bir süratle göndermektedir ki iki sürat de gayet iddalı ve iyidir. alttan kurma veya yandan kurma bence kullanıcının zevkine kalmış bir seçimdir. ha ben namludan kırma istiyorumdersenizde muhakkak mod 350 yi tavsiye ederim . dediğim gibi isabet ve güç konusunda farkı anlayamazsınız. sadece kullanım alışkanlığınıza bağlı hepsi oldukça güzellerdir.
Tek Fark Selim dostumun dediği gibi mod 54 5.5 dur size gerçekten tavsiye ederim bambaşka bir sınıfa aittir. -
Kullanacağınız en enteresan yaylılardan biridir . gücü yerindedir . ancak tetiği çektiğinizde bt65 de ne hissederseniz hemen hemen onu hissedersiniz. yani tepme hissetmezsiniz .
isabetide çok iyidir. -
bence mod 54 de düşünün
ama dianalar biraz zevk işi
alttan kurma hoşunuza gidiyorsa mod 460
yandan çarklı isterseniz mod 52 ikiside uzun ömürlü ve güzel tüfeklerdir. -
pikapın yanlarada ayak koymak gerek
devrilir filan -
düşünmüyor değilim
Neden olmasın
-
mod1125 olabilir