amcamdaki tüfenk 900 yard da 3 dot düşürüyor vış baboo
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok karizmatik bir silah oldu
-
o zaman gayet güzel bir tüfeğiniz var bence oldukça iyi. Aman nazar değmesin
-
atış sayısı olarak gayet iyi 25 parkurlu ft yarışmasında toplam 50 atış yapıyorsunuz zaten bir dolumla bir etap bitirir demekki ancak 12.5 m için bazı atışları dağınık buldum.
-
Arda hernekadar ortalama yerli üretimlerden daha kaliteli üretimi ve servis sistemi olsa da Hatsanın yeni teknikler ve modeller üretmesi lazım enson gercek anlamda değişik olan üretimi dominatördü gerisi dediğin gibi kılıf değişikliğinden ileri gidemedi. Keşke mod54 de benzer bir sistem üretebilseler tabi aynı şeyi Atak arms dan da beklemekteyiz.
İki guzide firmamızda birer adım atmalı. -
Bende katılıyorum bencede hatsana gönderin bir baksınlar bana ayardanmış gibi gelmedi . sonradan ah vah çekmektense Allah korusun...
-
kesinlikle Selim . konuşurum hafta içi. Bakalım ne diyecekler.
-
bende bir tane alırım ettik 4 dur bir liste çıkartıp konuşalım .
Ama varmıdır 1. Nesilin parçaları ellerinde. Venom tetik filan ??? -
Valla Arda konuşsammı yaparlarmı acep şansımızı deneyelim
ama ne diyeyim ya benim kahrımı çok cekiyorlar . -
Konudaki başlığı bilerek attım çünkü teşekkürü hak eden bir firmaya hakkını vermek lazım. sezarın hakkı sezara
Daha önce ilanlarımda da olan mod 105x imin çatlamış olan sentetik kundağı( orjinali sentetiktir) kırıldığında hatsan yetkilileri ile görüşüp kundağı değiştirmek istedim. Kendileri silahı göndermemi ücretsiz olarak sentetik kundağın değişeceğini belirttiler. Ben sentetik olan o kundağı beğenmediğimi 100x in ahşap kundağını istediğimi söyledim . yetkili ise modelde var olan kundak neyse onu takacaklarını modeller arası milimetrik de olsa bağlantı noktalarında fark olacağını söyleyip ilk önce reddetti. Bende en azından bir denesek dedim .ozaman telefondaki arkadaş normalde yapmadıklarını hani olsa bile ücret farkının muhakkak yansıtılacağını söyleyince tamam dedim . deneyin ben karşılarım hatta silahı vortex yapalım bu vortex merakımızda geçsin dedim . ilk önce bana bu işlem için 190 tl gibi dediklerinizi yaparız dediler.
Bende gönderdim. Silahım bu gün elime geçti 115 tl ödedim bu iş için dayanamadım aradım arkadaşları.
Ne olursa olsun kul hakkına inanırım. Arkadaş dedim silah tamam ama 190 konuştuk 115 ödedim kundağın parasını almayı unuttunuz galiba . cevap o bizden hocam bu seferlik böyle olsun . dediler. Tabi mutluyum ve yanımda böyle bir firma oldukça huzurluyum .
Silah resmen bambaşka ve sıfır durumda geldi. İnanamadım güç testi için yaptığım atışta 24.7 gr spot on bullet pellet i özel olarak hazırladığım 2.3 kg lık sabun kalıbına yaptığım atışta 13 cm kalınlığındaki kurutulmuş sabun kalıbını delip fayansda yapış bir vaziyette görünce yuh dedim.
Olay benim için 10 numara 5 yıldızdır. Bu hizmete bence söylenecek tek söz Teşekkürler Hatsan olmalıdır. -
Hayırlı uğurlu olsun ben hatsanı sevdiğim ve çok modelini kullandığım için gayet güzel bir tüfek sahibi olmuşsunuz. Bence isabette ve kullanımda sıkıntı yaratmayacak size AA yı pek aratmayacak bir silah. Teog malesef bir eğitimci olarak karşı çıktığım çocuklarımızın tüm ruhsal dünyalarını daha bu yaşta allak bullak eden bir sistem zaten hersene bir yeri ile oynayıp daha beter ediyorlar. Çocuğunuza ve size geçmiş olsun. Umarım iyi bir derece alır.
-
yav Allah iyiliğini versin 
-
Benim İzmir sallantıda olmasaydı belkide jr diana yı getirirdim AA ve HW cilere kök söktürürdük.
Diana Brothers muhabbeti yapardık
-
dürbünün ön merceğini kontrol ettinmi
bak o oynuyor olabilir aynısı
benim mod26 daki nikula 6x24 40 da var ilk atış nokta ondan sonrakiler gelincik tarlası
sağada solda serpiştirilmiş durumda kontrol ettim ön mercek seyyah durumda
yarın onun icabına bakacağım -
Hüseyin vortex de mi sorun vardı senin silahda
-
bu arada elinize sağlık demeyi unuttum özür . çok güzel bir konu olmuş. Namlu girişindeki crown hariç gayet güzel görünüyor
-
namlu girişi crown u nu sizmi açtınız yoksa fabrikadan böylemi geldi.
-
ruhumuz her daim genç kalsın ustadım kafa kağıdını boşver
-
Ahh ah yahu yaşlandık galiba
bizde mahalle savaşları olurdu çocukluk işte bunlarla birbirimize atış yapardık iğneli ok mu desem ham hurma meyvesimi desem. Hele o ham meyveler özellikle 3 - 5 metrede öyle yakarlarki nişadır değmişten beter ederdi. Mos mor olurdu oramız buramız . -
o değil 60 cm kadar bir boru kullanmış namlu boyu kısa kalmış uzatmak 90 cm veya 100 cm yapmak lazım
Biz çocuk ken elektirik borularıyla üflerdik üflediğimiz ok 10 katlı apartmanı yani dik kod da 30 metreyi geçerdi. Ha şimdi yapsak bağsuru azdırırız orası ayrı hikaye.