bunun oklarını bambu çöp şierden yapıyorsunuz dibinede pamuk sarıyorsunuz yaratana sığınıp üflediğinizde o bambu çöp şiş zınk diye 10 metre ilerdeki palmiye ağacının gövdesine saplanıyor. Halen oynarım bununla
hatta bununla ilgili bir çalışma yapıp konu açayım. ![]()
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yakında bunada 7.5j isterler

-
vallahi nerdeyse karışım kadar olanları var.
Yalniz köpekler akıllı iri olanlarına pek yanaşmıyorlar -
valla okurken tırstım 10 cm demiş zannedersem gövde boyu olarak sôylemiş yoksa ben yaylada ayaklarını açtığımda 20 cm e varanlarını çok öldürdüm .
-
valla benim hiç hoşlanmadığım yaratıklardır ôrümcekgiller.
-
-special edition mod 99
hatsanın browning firması için dış piyasaya yapılmış sentetik kundaklı modelidir.aynı browning mag 800 gibi
-
Sorma bizim yaylada her gece nöbet tutardım ev ahşap bina her taraf ahşap inanırmısın zeminde yürürken tıkır tıkır ses yapardı. Hala ürperirim az öldürmedim.yemek tabağı kadarından.
Hatta bir anım var. 22 yaşındayım o zaman bisiklet biniyoruz etaplarımız var dağ bisikleti . Adana da dilberler sekisi diye bir yer var ozaman tek şerit yol ve dik yokuş sağ taraf göl sol taraf çamlık arazi. Akşam vurduk yokuşa ay dolunay önden giden arkadaş arayı açtı bir müddet sonra seslendi yolda fare var diye pnun arkasındaki aynı yerden geçerken yengeç o dedi birde söylendi amma büyükmüş diye . aynı noktadan ben geçerken arkada araç farı bir aydınlattı yerde bana dogru gelen elimden büyük sarıkız ben bir pedal basarım meğer onların gördüğü oymuş anlamamışlar . bana doping oldu hepsini geçtim o yokuşta
-
bulunduğu bölgede predatordur. Böcek , kuş, ufak fare , sincap, kertenkele, kurbağa vs vs parmak, kulak, öğünleri arasındadır , zehirsizdir. Ancak çok keskin bir çenesi vardır makas gibi keser. Hızlı hareket eder boyunun 5 katı mesafeye zıplayabilir. Çok büyür . benim sevmediğim ender yaratıklardan biridir. Tarantula bile yanında sevimli kalır.
-
namlu önünde ve arkasındaki crownların bazı tüfeklerde olmaması yada bir tarafın olup öbür tarafın olmaması ve bu durumun bütün ürünlerde farklı yerlerde olması imalattaki makinasal teknik aksaklık olmadığı kanaati doguruyor bende. Ki silahın bütününü inceleyecek olursak gayet güzel bir teknikle yapıldığı görülüyor. Bu aksaklıklar işçilik hatasıdır. Ya yeteri kadar kalifiye olmayan bir çalışanın atlaması ile olmuştur. Yada iş yükü çok fazla olduğundan çalışan arkadaşların bazı silahlarda atladıkları anlamına geliyor düzeltilmeyecek olay değil.
-
en doğrusunu yaparsınız hobimizin tek bir Müsabaka çeşidine endekslenmeye doğru gitmesi beni düşündürüyor oysaki yapılacak pek çok şey var ve hepside güzel ft de benchrest te , flip target ta tahribat atışlarıda hatta benchrestinde ötesinde uzun mesafe tahribat atışlarıda vsvsbizim hobimizin güzel yanları kasmamak lazım
-
evet crown sorunu var galiba tabi farklı tüfekleride inceleyip göreceğiz özellikle Adana da fabrikaya arızalı olarak geri gönderilen bir puncherın namlu ucunu kontrol ettiğimde( vidalı geçme nuzzle ı sökerek tabiki yanlış anlaşılmasın ) namlu ucunun dümdüz olduğunu mikrometrik bile olsa bir eğimin yani namlu ucu crown unun olmadığını hayretle görmüştüm ki zaten şikayet listesini okuduğumda atışların belli bir yerde toplanmadığıni ve dağınık olduğunu yazmış tı sahibi ( doğal olarak )
Ama bunlar ufak hatalar daha çok çalışanların kalifiyesi doğrultusunda ortaya çıkmış kolay düzelebilecek şeyler ben olumlu düşünmekteyim -
spot on da krm benzeri düzgün bir pellet
-
Evet biraz ürkünç bir hayvan
-
Olmazmı El kadar sarı tüylü çirkin bir Örümcek türü. Özellikle dağlarda ve çamlık alanlardaçok olur
-
valla ben onlar için yakın mesafe browning mag 800 ü (5.5) tutuyordum. uzun mesafede de torun mod601 6.35 ile mod125 sniper 6.35 ı
bazen yaylayada götürüyorum orda farenin yanı sıra sarı kız dediğimiz büyük örümcekler oluyor onlardada iş görüyorlardı .
tabi uzun bir değnekte iş görüyor. eğer ortada bizim kabile üyeleri varsa. mecburen onu kullanıyordum -
konu fare ve intikam olunca splinter usta geldi aklıma hani ninja turtels filan bence uzaktan imha iyidir. Neme lazım
-
yada sabuna
-
namlu ağzı, yivsetin açılma şekli şarjörün , namlunun ve pellet yükleyici milin aynı düzlemde olup olmaması bu faktörlerin hepsi pellet seçimini etkiler eğer sistemde az da olsa kasıntı varsa yumuşak pelletlerin etekleri etkilenebilir. Ya da yivset keskinse ve pellet yumuşaksa arkadan gelen basınçla yivset pelleti tornalamaya başlar. Dediğiniz gibi namlu girişinde bir problem varsa gene sert pelletler direne bilirler ancak yumuşaklar ezilirler
-
spot on da sonuç verebilir sert bir pellet
-
Ne yapayım Kaan olay bu
hani yakalanan arkadaşın açıklamasıda zor düşünsene normal değil çünkü
- ne yapcan kardeşim bu sapanla
cevap
-kuş avlayacaktıkta!!!
- Bu yaşta başta bizde yedik .Öpüldün canım derler adamı sererler.