gamoda sert galiba pellet seçimi bakımından diana ya benziyor biraz sert seviyor. Jsb yi tornalayabilir ozaman
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hele sapanla yakalarlarsa götürüyorlar merkeze öptürüyorlar herkeze en başta terörle mücadele ekip amiri vs vs yumoş gibi oluyor adam yumuşacık pandispanya gibi
-
ekonomik takılıyor ozaman
Rws Pelletleri nasıl atar acaba diananın pelletleri biraz serttir.onlarda başarılı olabilir. -
yahu Ferhat toparlan İsa lara gidiyoruz öyle anlattı ki daha burda durulmaz
-
-
gel Ferhat lafımı olur
-
güm pat -
tamam bu hafta hallederim atış kağıtlarının tasarımını
Poligon aslında heryerde sorun şöyle tam profesyonel çalışan bir poligon düşünmekteyiz -
onunla oynamayın
-
silahı kundaktan çıkaracaksınız , silahın altında tetiğin sağ yan çaprazında gövdede ufak bir delik var oraya 2-3 mm bir çubuk yerleştireceksiniz arkadan 13-14 cm lik 4mm allen anahtar ıen arkadaki delikten sokacaksınız saat yönüne cevirirseniz hız azalır terse çevirirseniz artar. Yalnız 9 tur kadar en fazla çevirin setiskur yerinden çıkmasın
-
evet şu paintball da kullanılan ufak tüplerde olabilir
-
bendeki diğer atp2 gücü 7 tur açık. Resmen 7.65 tabanca kullanır gibi şahlanıyor seside o kadar var beraber atış yaptığım arkadaşım sağır olacaktı.
O 200 den 70 bara sadece 9 tane atıyor
ama ne atıyor 25 gr solid leri -
bencede destekli atılmasına rağmen 10-15 metre için biraz geniş bir dağılım olmuş ancak krm pellet kullanılmış olmasıda sonuca etki etmiştir diye düşünüyorum.
-
Yakışmazmı
bizim hanımda öyle diyor sen al bak bensana nasıl yakıştıracam gibisinden
1000 pound !!! el insaf !!!
Yalnız İsa dostum atp2 ye alışırsan çok seri ve kaynağı bozmadan atabiliyorsun kurma kolunu çalıştırdığın elinle tetiği çeken elin farklı eller olunca pompalı gibi çalışıyor namussuz. -
biraz daha ufaltılabilir ancak güzel
-
magnum tüfek gibi atmış. Domuza değse düşürür.
-
çok isabetlidir. Ben 100 metreye kadar atış yaptım onunla
-
ama bir tabanca içinde 830 fps muthiş.
-
isa onun gücü en düşükte
-
aynı zamanda kral yöneticilerini aramızda olmalarından dolayı tekrar kutluyorum benim açımdan geleceğe yönelik güzel bir hareket umarım hatsan gibi torun gibi bu camianın içinde olan yerli üreticilerimizde böyle bir tutum sergilerler