evet konu olarak karşıt görüşlerin olması doğal Behiç bey belki ticari durumlardan dolayı isim vermemiş olabilir fakat kral gibi havalı silah hobimde bende fobi yaratmış olan firmanın ( 4 tane tüfek geçmişim var kralla hepside kullanım dışı şu an ) pcp gibi daha profesyonel incelenmesi gereken bir konu ayrıca altetnatif olması tabiki güzel bir olay ancak forum olarak tarafsız kalmamız gerektiğinide düşünmekteyim . puncher ın başarılı olması hepimizin isteğidir. Ancak malum firma diğer firma gibi göndermeler umut ışığı gibi muameleler biraz abartı gibi geliyor bana. çünkü hepsi özde ticari firma olmakla beraber bizim firmamız. Kaldıki tanıtım olarak gônderilen puncher ı bende gördüm keşke biraz daha denenip kusurları giderilerek çıkartılsaydı diye düşünüyorum.
Tekrar konuya dönecek olursak kral servis sistemini umarım pozitif anlamda düzeltir. Bir üretim yapabiliyorken onun arkasında durulması kullanıcıyı aldıktan sonra da rahat ettirmesi en önemli noktalardan biridir.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet konu olarak karşıt görüşlerin olması doğal Behiç bey belki ticari durumlardan dolayı isim vermemiş olabilir fakat kral gibi havalı silah hobimde bende fobi yaratmış olan firmanın ( 4 tane tüfek geçmişim var kralla hepside kullanım dışı şu an ) pcp gibi daha profesyonel incelenmesi gereken bir konu ayrıca altetnatif olması tabiki güzel bir olay ancak forum olarak tarafsız kalmamız gerektiğinide düşünmekteyim . puncher ın başarılı olması hepimizin isteğidir. Ancak malum firma diğer firma gibi göndermeler umut ışığı gibi muameleler biraz abartı gibi geliyor bana. çünkü hepsi özde ticari firma olmakla beraber bizim firmamız. Kaldıki tanıtım olarak gônderilen puncher ı bende gördüm keşke biraz daha denenip kusurları giderilerek çıkartılsaydı diye düşünüyorum.
Tekrar konuya dönecek olursak kral servis sistemini umarım pozitif anlamda düzeltir. Bir üretim yapabiliyorken onun arkasında durulması kullanıcıyı aldıktan sonra da rahat ettirmesi en önemli noktalardan biridir. -
ikinci seçim daha doğru olur
-
soz güç artışı istiyorsanız bence çekiç yayını çıkarttığınızda onu bir yaycıya götürün aynı yaydan ancak biraz daha sett olanından isteyin muhtemelen kalın telden çekeceklerdir . onu takın
-
gevşetiyorsunuz
-
evet Kaan şarjörün değişmesi lazım diyordu zannedersem şu bahsettiğin partiden gelen şarjörlerden. Peleti namluya tam denk getiremediği için pelet yamuluyormuş . oda doğal olarak dağınık grupman veriyormuş. Düzeltilebilinecek bir sorunsorun. Yoksa malzeme ve işcilik gayet iyi ben önce evanix modeli sandım sonradan kutuyu inceleyince kral olduğunu anladım.
-
genede merakla bekliyorum . silahı inceledim gerçekten işciliği yapısı kullanılan malzeme güzel . üzerinde çalışılmış özen ve emek gôsterilmiş bir cihaz. inşallah grupmanı isabetide iyi olur Adanadaki gördüğüm modelde de atış stabilitesinin çok iyi olduğu ancak şarjörün peleti ezdiği ve grupmanının çok zayıf olduğunu bu konuda oldukça bilgili ve Deneyimli bir dostum söyledi. Bu arada benim yediğim gol üç müş

-
Sağol Kaan sevinirim valla kesin gözden filAn kaçtı benim zımbırtı .
Artık bakacağız Ferhat ben iki gol yedim .
Anteplilerin bir lafı vardır bir kafaya iki yumruk çok agam derler . umarım servisi düzelir. -
Kral umarım servisini düzeltir. Bir tüfeğin yayını bir aydır takamadılar. Daha öncede aynı modelden (AI002 gamo cfx kopyası) vardı yayını değiştiremeyip 4 defa arızalı göndermişlerdi sonuçta yandan mandallı sevmediğim bir modelini göndermişlerdi bende o tüfeğin isabetini beğenmediğim için bir kenara atmıştım. Kargo parası tekrar vermemek içinde geri göndermemiş sırf isabeti için aynı tüfekten tekrar almıştım oda yay arızası çıkartıp beni kabuslara soktu bir aydır fabrikada gelmedi daha eğer tekrar yandan mandallı gönderirlerse eski gönderdikleri tüfekle beraber bunuda paketleyip krala hediye edeceğim.
Servisinden kesinlikle memnun değilim -
Hüseyin namlu o ringinde ezilme deformasyon varmı bir baksana eğer o ring kaçırırsa da aynı şeyi yapar eğer yoksa dürbünün ön ve arka merceklerine bir bak laçkalık varmı
-
iyide cometanın verdiği güçle bt65 in verdiği güç farklıdır . biri maksimum güç üzerine imal edilmiş diğeri atış hassasiyeti ve miktarı gözetilerek imal edilmiş bt 65. İle cometayı mukayese etmek bir jeep ile audi a4 ü karşılaştırmak gibi olur. İkisininde sahaları farklı
-
est. Hepimizde vardır biraz çatlaklık böylesi daha da güzel
-
Hüseyin geçmiş olsun lastik sar dostum dampa kullan genede lastik sar
-
En güzel pelet koyma yeri diana mod 46
muhteşem kolay ve pratik -
laevi üstadım kullanıcıya göre değişir diyeceğim ancak zannedersem bu gidişle hanım bizi tüfeklerle birlikte sokak kapısının önüne koyacak.
Blacksir kesinlikle bizim hobimizin iyi bir tanıtıma ihtiyacı var . silah =ölüm mantığı ne yazık ki hanımlarda dahil genel çevrede yerleşmiş bir kanı -
kapı arkasına koyun

Ben öyle yapıyorum . ama ay başına dolap yaptırıyorum -
valla ya ben ya bunlar muhabbeti bitmez -
Onur inan benim için sorun yok esas bizim hanım kıl oluyor bu duruma tüfenklerim ve ben mutluyuzzzz.
-
kullanış amacına ve kullanıcıya göre değişir. Benim at44 dü sattığım arkadaş longu iri buldu onun derdi renault kangoo nun içinde ön camın üzerinde ki bölmede silahı bulundurup ördekti tavşandı buna benzer av hayvanlarını bulduğunda hemen çıkartıp araba içinden atış yapmaktı at44 normal tacticalı görünce onu aldı o hala çok memnun bense olaya duygusal yaklaştığım için vicdan azabındayım
-
kullanım kolaylığı olarak th
ama karizmatik olan bence ahşap