bende ikiside oldu taktical at44 ve long ben longu daha çok beğendim şimdi bir tane daha var long oda bakımda hatsanda merakla bekliyorum
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet hatsanda ısrarla ss diye yaptığı sistemde derlin kullanıyor oda sarsıntıy8 olduğu gibi kundağa iletiyor bir zaman sonra kundak çatlaması ve kırılmsı bunlar gibi basit ama kronikleşmiş üreticisiininde çözmediği(çözemediği demiyorum) yığınla olay mesela hw97 lerde de birden bire kapanma sorunu var ki yanlış hatırlamıyorsam bir konuşmamızda Sinan ustadım parmaklarını kaptırdığını söylemişti. Yani her markada bilumum şey bulunabilir ben birazda bu tarz şeyleri severim makinaya biraz kişilik katar bunlar seni biraz yorar yoksa makinanın değerini anlamayız onla haşır neşir olmazsak

-
long bence hatsanın en iyi havalı silahlarından biridir. Lw ve normal namlu arasında ben fark görmedim. Ancak güç, isabet, atış sayısı olarak ben çok memnun kaldım .
-
ben özellikle isabet konusunda meraklıyım.
-
her markanın bir kusuru vardır. Mesela dianadan örnek vereyim manevela kolunun bağlantı noktası alttan kurmalarda dökümdür ve kırılır zaman içinde. Yandan çarklılarda mekanizmayı manevela koluna bağlayan çubuk 4 mm. Kalınlığında üzeri kauçuk kaplı sarıdan dandik bir mildir. Oda ters bir harekette kırılır. Buna benzer bir dolu olay
-
bulamazsanız bulunduğunuz yerde sanayi sitelerinde yay yapanlara örnek olarak söküp götürün daha yumuşak olanını istiyorum deyin onlar 3-5 tl ye hallediyorlar.
-
valla güzelmiş bunlar Behiç ustadım.
-
çok güzelmiş bu Arda
-
ebedi özgürlüğe ulaşmıştır. Doğada tek başına ve canlı renklerle bilemem artık . aklı varsa gene bir eve konuk olmuştur yoksa alıcı kuşmu diyeyim , bir kedimi gördü diyeyim haylazın birinin sapanı mı diyeyim filan
-
peki kafesin içindeki ev sahibine ne oldu???
-
Bizimki canı sıkıldıkça atıyor zaten abi , maddi her anlaşmazlıkta laf bi şekilde tüfek meselesine geliyor

Sorma daha dün akşam yüreğimi yedi resmen bu tüfekler diye başladı konu artık gerisini anlarsın.
-
Metehan panik yok seninkide orjinal alman
-
bir tactical ray olurda oraya da bir zoraki bağlanırsa tam çorba.

valla hem tanesinden hem suyundan olur
abi hasta olmuşum başlığıda görünce direk tarhana geldi aklıma.bi baktım değişik bi çorba olmuş
geçmiş olsun bu başka bir hastalığa iyi geliyor.
At 44 tactical olmuş bu
at p3 diyelim

-
Bak onu hiç düşünmemiştim Ferhat

-
o değil hanımlar bize gol atıcak ben ondan ürküyorum
-
tam bir Hatsan çorbası oldu tam bittiğinde forumdaşlarımın baya beğeneceğini zannediyorum
-
Diana nın namlularını çinden alması??? beni fena halde panikletti
Allahtan benim Dianalar denilen tarihten eski imalatlar ve 8 yivli
Konu başlığından hareketle bir sorum var; havalılardaki sınıflandırma neye göre yapılıyor? Kendi resmi sitelerindeki verilerde orta sınıf stoeger x20s .22 800fps, mod54 850fps olarak açıklanıyor, 50 fps farkla x20s orta, mod54 magnum diye geçiyor. Aynı şekilde 850 fps görünen 460 da magnum diye geçiyor. Hatsan m125 ise 1000 fps. Bu durumda mod48/54/460 magnum ise m125 ne oluyor? HW97K, TX200 755 fps ile orta sınıfın altında mı kalıyor? Kafam karıştı..
üstadım normalde 20 fpe yi geçen silahlar magnumdur. katalog verilerine bakmayın ordaki hız değerleri yanlış olabilir
size şunu söyleyebilirim mod52 de 1070 fps ile attığım 8.44 peleti mod 125 1100 ile atıyordu.
mod 125 magnum sınıfta ciddi güç barındıran bir silahdır. ancak benim ölçtüğüm veriler birbirine yakındır -
15 metreden 10 atışlık grupmanı
bence gayet iyi bu arada fotoğrafdaki saç teli için özür.
-
Derinden ama etkili
Hocam envanter benimkine yetişiyor bakıyorumda
Eğitim camiasında komando timi oluruz bu gidişle 
-
setiskuru en kapalı yani saat yönüne doğru en sona doğru getirin eğer olmazsa çekiç yayını değiştirmelisiniz.