Ferhatı yormayayım dedim ve Latif ustamın verdiği fikir ve yardımlarıyla bir karışım yaptık.
Kendisine gösterdiği yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim
ilk fotoğrafı ektedir.
Tam bittiğinde detaylı fotolarını yükleyeceğim. ![]()
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam bizde sabır çok ona da bir hal çaresi düşünürüm alıştık artık Hatsan ın güzelliklerine
-
Eline sağlık Ferhat uğraştıracak bu iş seni
-
öyle Ferhat kundağı kırdık rica edeceğim ahşap olanla değiştirmeleri için vortex de takılacak bakacağız ozaman vortex ne menem bir şeymiş
-
tamire gitti hatsana ;D kundak değişip vortex olacak
-
aynen öyle Onur tüfeğin ağırlığı ve dengesi çok iyi şu anda. Tx den daha dengeli oldu yeni sas modifiyem ile sarsıntıda baya azaldı .
10 metre grupmanı tek nokta yapıyor peleti aynı yerden geçiriyor namussuz. Bir görünüşü biraz eski tip imanım tüfekleri andırıyor başka kusur kalmadı. Çalışırken çıkarttığı ve beni mest eden şakırtı da cabası. Şu an zorakide yaşadığım en büyük sorunda silahın fazla hafif olması ve en ufak hareketten etkilenmesi. -
bu arada bizim lisansları yenileme zamanı gelmiş konuyu okuyunca geldi aklıma
-
onlarda ft de bişey yapamazlar . salon atışı tamam ama saha mücadelesinde bocalayabilirler. Disiplinler farklı
-
mod25 supercharger ise onda zaten recoil sistem var.
Ayrıca yaylı bir silahın pinomatik bir silah gibi sıfır sarsıntısız olmasını beklemeyin muhakkak bir sarsıntı olacaktır. Ancak mod 25 üzerine bir çalışayım bakalım sistemi ne kadar yumuşatabiliriz -
dampa varmı yokmu bağlantıda varsa sonuç farklı olabilir ancak genede başarılı, birde kaç gr pellet kullanıldı

-
yurt dışına giden silahlarında da aynı şekilde sistem kullanmışlar.
Valla işin açıkcası argeye önem vermezse olay biraz aleyhinde gider dominator ve diğer mod155 ime baktım onlarda da bir fark yok -
ama yapmıyor fatihsensei dostum yapsada bir tuhaf oluyor
-
ruh ikizi Ferhat
-
bundada. Oydum zaten en arkada gövdede esneme sağaması için 3-4 milim kadar daha kazıdım öndeki lastik darbeyi alırken olişan esnemeye yer kalması için .
Çok alakasız bir şey yapmışlar umarım fabrikasyon üretimde bunu düzeltirler -
su altı taaruz timi mi askerlik mi yapcaz şimdi
-
vallahi haklısın Savaş bu gidişle hatrımı soracaklar
-
Eyvallah sağolun
Ferhat da görmüş demek -
Çok teşekkür ederim striker elimde yok olsaydı onada bir sistem düşünebilirim ancak gövde kundak bağlantısı zannedersem bendeki kral alttan kurma gibi inşallah kral daki arkadaşlar tüfeği sağ salim geri gönderirlerse o tarz bağlantıya görede bir çalışma yaparım. (Kral yetkillerine bari duyuralım bir silahın yay ve klavuzunun değişmesi bu kadarmı zor arkadaş Bir ay oldu yahu.)
-
olsun siz dediğim yerleri modifiyeleyin sistem çalışır hale gelecektir.
-
Eyvallah Hüseyin hocam . bu gene tam kafama göre olmadı ama idare edecek bir noktaya geldi en azından artık çalışıyor.
Önümüzdeki zaman içinde bu sistemi ciddi ray lı bir sistem haline getireceğim .
Yalnız bu recoil sistemler bu kadar uzun yay kullanan tüfeklerde belli yere kadar iş görür yayın aşırı uzunluğundan kaynaklanan bir titreşim muhakkak olur. Esas vortex gibi sistemlerde güzel sonuç alınır kanaatindeyim