olabilir Arda ben pastan bahsettim .
Kartalşahin dostum bence silah üreten veya tamir yapan servislerle konuşun onlar boyasa daha iyi olur
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
olabilir Arda ben pastan bahsettim .
Kartalşahin dostum bence silah üreten veya tamir yapan servislerle konuşun onlar boyasa daha iyi olur
bazı yerlerinde solma oluyor. Wd40 kullanıyorum biraz düzeltiyor.
Ferhat benim içim gittiydi o mod52 yi gönderdiğinde birde superrior serisi idi Türkiyede sayılıdır o seri
52 de çok güzel tüfektir . dayanıklı, güçlü, isabetli bendeki 90 model ama 1100 fps ile atıyor 8.44 jsb yi varın siz düşünün.
52 de tepmeyi hissedersiniz
54 de pcp kullanıyor gibi tepmeyi hissetmezsiniz.
Benim ölçümlerinde 52 çok az farkla biraz daha güçlü
54 biraz daha ağır
54 daha isabetli ve stabil.
yok yok ikiside iyi orjinal mükemmel tüfekler.
güle güle kullanın.
Metehan kafaya koymuş anlaşılan mod 54 dü .
bende 4 tane var özellikle bu dürbüne alıştığım için bırakamıyorum ve tüfeklerime bu dürbünden takıyorum. Memnunum
bilmezmiyim verdiği zararı . bizim yabani ördekleride az kırmadılar
Ben köpekleri düşünmemiştim . etkiler tabiki ultrasonic kovucular . kargalar bir cardınlar iki bezdirdilerdi bizi . vur vur bitmiyor birde bir anda üreyiveriyorlar
valla baya kas yapacağım galiba tüfeği arada halter niyetine kullanmayı düşünüyorum .
Sayın kaya67 üzerindeki dürnün 8x32-40 bsa deerhunter
Ben çok memnunum netliği oldukça iyi paralaksıda sorunsuz çalışıyor .
benim için değeri büyük oldu .
Ama maddi ve silah tekniği olarakda sanki diğer hatsanlardan ddeğerli
valla Arda arkadaşlar longbow SE nin tetiğini takmışlar bende şaşırdım.
bmk yada smk dediğimiz çinli arkadaşlar her markayı olduğu gibi bunuda copy paste yapıp klonlamışlar Türkiyede yok ama dışarıda satılıyor tabiki yarı fiyatın altına
Kalitesi nasıldır bilemem ama.
Bu arada mod 54 bu işin mercedesidir bence
belki geçmişte konu olan ve baya ateşli tartışmalara neden olan mod125 le ft yapabilirmiyim sorusuna aynı segmentte olan bu silahla yanıt vermiş olurum
Tüm ricalarımı kırmayıp benim mod 155 i ehlileştiren hatsan çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Tx200 ve mod54 dü elden çıkarttıktan sonra yaylı kategorisi için mod155 üzerine eğildim . neden diyecek olursanız ahşap bir gövdeye sahip olması , dengeli , iri ve ağır bir tüfek olması, benim kullandığım en isabetli hatsan olması, ve yerli olması
Hatsan bu tüfeğin hızını 800 fps ye çekip tetik sisteminide longbow da kullanılan tetikle değiştirerek oldukça hoş bir iş çıkarttı. Bende beğenmediğim sas sistemini değiştirip daha darbesiz bir hale getirdim. Silah hemen hemen 6.1 kg geliyor ve çok yumuşak bir kullanımı ve oldukça yüksek isabeti stabilitesi var en bariz özelliği cüssesi büyük olduğundan atıcının sarsıntısından çok etkilenmiyor.
yaylı yaylıya izmirde kapışırız artık o değil benim tüfeklerle beni geçerseniz fena bozuk atarım ona göre
![]()
hayırlı uğurlu olsun Metehan eline yakışmış namussuz.
Bende 900 üzeri ölçmüştüm hızını ft yayı ile son durumunu merak ediyorum
Selim kızacak ama ![]()
valla sırf bunlar için 6.35 mod125,ve torun mod601 aldım bayada can yaktım ancak en son bu ürünler işimize yaradı bizim buradakiler daha alışmadılar
yahu bu konuda rayından çıktı gibi
Ben baya kallavi bir avcılık geçmisi olan biri olarak bazen bu tarz fazlaca çoğalan ve artık kendi yaşam bölgesine sığmayayıp sizinkine bulaşan varlıklarla çok uğraştım bu tarz yollarıda denedim başka şekilleride
Ancak dediğim gibi sonuç vermiyor en fazla bir iki ay sonra tekrar ürüyorlar konu can alma yada vurma olarak algılamadan teknolojinin imkanlarının kullanılması ile daha iyi sonuç alınıyor . hem hayvan canından olmuyor hemde insan kesin çözümü buluyor. İnternetten ulaşılabiliniyor ultrasonik sound yayarak haşereleri kaçıran bu tarz cihazlara
ne bileyim belki aynı vücudtan geliriz dünyaya birdaha cehennem niyetine . önümüz oldu ardımızda olur belkide
konu farklı şekilde uzayacak ama av yaptığım zamanlar bazen kendimi aldığım canların yerine koyardım . zaten enson vurduğum tavşandan yavru çıkması beni bitirdi. Zannedersem cehennemde yerim hazır zeboşlar bizim ateşi harlıyorlar çok can aldım liste kabarık gelecek