bu fare ve haşereler için ultrasonic sesle çalışan elektronik araçlar var artık arkadaş alsın bir kaç tane hayvanlar zaten durmaz kaçar . biz teknelerde kullanıyoruz gayet başarılılar. Vurarak öldürerek tükenmez zaten onlar. Yuvada muhakkak yavrular vardır.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sıfırlamada problem yoksa kalsın
-
baya lastik sarılmış
-
valla benim eski azgın boğa onları çatır çatır atardı gayette memnundum 150 metrelerde az şişe kırmadım ince memo ve mod 125 ikilisi ile
-
ince memo ve torpedo
-
var var ışık var bendede yeni projeler var yarın anlatırım
-
Eline sağlık Ferhat iyi olmuş
-
Dostum keyfine bak bu tarz şeylrle kafanı yorma
-
Yanlış hatırlamıyorsam benim rahmetli ar6 da 1100 fps civarında atıyordu 30 gr ni
bence 22 lr için okadar abidik gubidik muhabbete girmeye gerek yok. -
Eline sağlık Doğan İşte benim dediğim buydu.
-
buarada dikkat ederseniz,gavur tayfası gözüne kafasına bisürü hırdavat takmış takıştırmış,bizim adamımızda çıplak gez göz arpacık Allah ne verdiyse yardırmış.helal olsun,olay atıcıda bitiyor.
valla haklısın Mustafa adamlar darkwader gibilerdi
-
Tebrikler Yusuf Beye çok güzel bir başarı
-
Sağolun aman bir daha uzak olsun beynimden aşağıya kaynar sular döküldü resmen
ama akıllandım artık -
Sağolun Salih bey ben buna benzer bir olayı bu zorakiler için aldığım smk larda yaşadım yayı çıkaracağım ama nasıl çıkacak bilmiyorum gözüme gövdede bir pim i kestirdim bunu tıklarsam yay çıkar dedim o sırada bizim kızda yanımda yatıyor. ben pime yaradana sığınıp bir çaktım . çaktığım gibi yay olanca hızıyla önündeki zamazingolarla birlikte fırlayı verdi bende can havliyle kızın üstüne atladımki ona değmesin bişey diye yay duvara çarpıp televizyonun yanına uzandı tetik makenizması gene duvara çarpıp benim kafama tosladı Allahdan bizim boncuğa değmediler .
kıza bişey olacaak diye o hamleyi o süratte nasıl yaptım elimdekileri nerelere fırlattım hala bilemiyorum .
o zamandır beri aklımda bu alet -
Benim hoşuma gitti Elinize sağlık
-
Bence Arkadaşlar bunun dibini görmeye çalışmışlar tamamen yanlış ve yivli ile yapılmaması gereken bir atış şekli geri gelen parça alnının çatına denk gelseydi daha farklı bir manzara izliyor olacaktık belkide
-
aslında kulp ekleyeceğim yukarıya ancak bende kaynak makinası olmadığı için şimdilik böyle anahtar somun muhabbeti oluyor
-
Vay Kubilay ım
yaptık galiba bu yay değiştirme aparatını -
Bu gün biraz daha modifiye edeceğim bir iki yeri atlamışım. çıkartırken değilde yayı geri takarken 7-8 mm kadar kayma yaptı .
yaptığı yeride gördüm -
Mustafa en iyisini Yapar
memnun kalırsınız.