iyi bir moderatörün faydası var ben bizzat denedim
ama moderatörü oluşturan parçalar eksenden kaçıksa tam tersi sonuç verir
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eğer öyle bir klasman koysalar iyi olur.
koyarlarmı koymazlarmı bilmem ama ben ft ye zoraki ile girerim gibi geliyor -
Bak çok iyi fikir yarın deneyeyim onu
-
Yahu ne bileyim smk nın içini yağladığımı unutmuşum
yay ı çıkarttık keçeyi zorlamaya başladım o sırada yayı halıya bırakmışım tabi desen halıda 
-
Sorma bir azar kaydı neyse kosla varmış hallettim

-
Fena azar kaydı ama değdi galiba yarın daha farklı bir model üzerine çalışacağım
-
O değil halıyı lekelemişiz Hanım acaip azar kaydı . bozuldum yav ben diyeyim.
-
Arkadaşlar Benim kabusum olan yay değiştirme sistemine kendimce bir çare buldum rahatladım
sizlerle paylaşmak isterim.
Buna benzer bir dolu sistem var ama benim izlediğim bazı videolarda arkadaşlar mengeneye bağlayıp çekiçle filan abanıyorlardı. bazılarında da masa üstüne bağlı bir sistem kullanıyorlardı. ben daha portatif bir sistemi denemek istedim ve bir demo çalışma yaptım . galiba başarılıda oldu .Ne Çektin be SMK elimden!
-
Adam boncukla çözmüşde ben genede anlamadım
-
Hocam onun için multi pump sistemler var zoraki, crosman, benjamin , webley, fx bu tarz marka ve modeller var bence onları bir inceleyin derim
-
Benim zoraki den sonra bu beni kesmedi
-
Dostum o delikte kaç bar basıç oluyor hiç kağıt yada başka bişey dururmu orda patlatır geçer.
Piston o kadar sıkışıyor ki ordaki hava ateş gibi oluyor ve içerdeki, namludaki yağı bile yakabiliyor bizim dizelleme dediğimiz olay o yağın yanması demek o bölgenin bir anlık dahi olsa 200 derece civarında ısınması demek hiç ôyle bant filan durmaz orada -
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün . Maşallah
-
-
Şimdi izmire hangisi ile geleceksin fx mi dianamı
-
nazar değmesin aman -
740 da gayet güzel desene bu yarışmada dianalar konuşacak

-
Hah şimdi güzel olmuş . eline sağlık kıskanmadım dersem yalan olur. Ne güzelde görünüyor.
-
içi dolu bronz malzemeyi namluya sürmek ?
1 nasıl süreceksiniz dışında kurşun bir ceket olması lazım
2 havalı silah namluları (dianalar hariç ) görece ateşli silahlardan daha yumuşaktır ve bronz gibi hatırı sayılır sertlikteki bir malzemenin o namluda aşırı derece aşınmaya yol açacağı aşikardır.
4 eğer niyetiniz slug namluya sahip bir havalı tüfek elde etmek değilse bu işe girmeyin derim
5 bence en ideal hız havalılarda 750-850 fps dir . gerisi fan fin fon dur
saygılar -
Aha ne yapcaz bendede 4.51 kaldı