Yok be Erkan pcp bana göre değil
böyle yavaşdan yavaşdan iyi gidiyor.
bu hafta sonu atışa gidiyoruz değilmi
zorakiye dalınca paralaksı yazmayı unutmuşum hemde onu ayarlarım
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çokta güzel olur "ft on the chair"
Hocam özellikle bizim gibi gençliğinin son demini yaşayanlar için birebir öbür türlü bel fıtığı , menüküs, göbek travması filan başa dert oluyor -
Onur hafifliği baya bir zorluyor aslında çok salınıp yapıyor sallanmayacağım diye o kadar konsantre oluyorum nerdeyse uçacağım . ağırlık takmayı düşünüyorum . ama isabet çok iyi oldu
-
He 475 para pehh
-
Bu zoraki varya tuuuu kakaaaa laneeet
Almayın almayin cısss -
Bizmi neden olduk nedersin
-
Valla öyle sıkıştırma yok rahat rahat oooh
-
Yalnız bu ft atışlarında serbest atış da biz yastık yerine şu sandalyedenmi kullansak hani şöyle gerile gerile atsak rahat rahat serbest serbest
-
Yok mustafa üstadım benim webleyi de göndereceğim sana
-
Çok güzel oldu inanılmaz keyif aldım yahu nasıl isabetli felaket bişey
-
Cricketin aa s510 nun tx200 ün vuramadıklarını zoraki halletti ne diyeyim

-
Bu gün Adana ft yarışmasınında yapıldığı atış alanımıza antremana götürdüm zorakimi inanılmaz bir keyif aldım muhteşem başarılı atışlar yaptım yarışmada rüzgar dolayısı ile bizi en zorlayan hedeflerden biri olan ( crono nun olduğu yerdeki) 26 numaralı hedef 48 metrede ve 4 pompada her atışta indirdim . uzak yakın demedi zoraki ne varsa halletti ft ye galiba bunun la katılacağım tabi mevzuata uyuyorsa
-
Cfx çoksarsıntılı bir tüfek değil bence iyi bir bağlama ile problem çıkarmaz
-
Normalde ufak yapılı dürbünler diyeceğim ancak benim tx de bsa 8-32 44 ao kullanıyorum gayet memnunum. Yalnız tx az sarsıntısı olan bir tüfek
-
Fena değil ufak kompak bir tüfek
-
Ferhat x5 benimde bir ara düşünüp alıp incelediğim bir tüfekti. Hız problemi yok ancak tetik sert
-
Yok kardeşim ben remingtonumdan memnunum ateşlide onun üzerine gül koklamam
-
Sayın durmus 32 ilan vermenin yeri burası değil .
-
Valla Savaş güzel oldu galiba
-
olur tabiki beklerim