ZETAX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Evde kimsenin olmamasını fırsat bilip balkonda zoraki ft ile 7 atışlık bir grupman denedim hava rüzgarlı olmasına rağmen
    17 metre ft tarzı oturarak desteksiz 7 atış.
    Jsb 4.5mm 8.44 gr pelet

Size cevap vermiyeceğim çünkü küçümser tavrınızla pek çok şeyi biliyor görünmenizle anlatılanları hep geri tarafından almanızla uğraşamam siz doğduğunuzda ben 19 yaşındaydım ve av sahalarındaydım kimin nekadar silah gördüğünü nekadar modelle ne yaptığını nerden biliyorsunuz. Benim ailem avcı bir sülaleydi ve babam adana avcılar odası başkanlığı yapmış biridir. 12 yaşımdan bu yana ateşli silahlarla av yaparım yaşım 46 . genede gençliğinizin ateşine veriyorum ve Benim lafımı baştan tekrar ediyorum ARKADAŞLAR ATEŞLİ SİLAHLAR DİKKATLİ OLUNMASI GEREKEN ARAÇLAR ELİNİZDEKİ MÜHİMMATA VEYA SİLAHDAN EMİN DEGİLSENİZ BU TARZ DENEMELERE GİRMEYİN NORMAL TECHİZAT VE MUHİMMATTAN VAZGEÇMEYİN...

Valla sayın darkwish siz 6 sene çalışmışsınız ben ömrümü av sahalarında geçirdim bizzat benim yaşadığım şeyler var bir taurus 36 çiftemiz sıkı doludan babamın yüzüne patladı, bizzat benim kullandığım winchester tek kırma tek kurşun atarken zambak gibi açıldı domuz avında bir arkadaşımızın elinde huğlu cifte parçalandı şevrotin atıyordu şimdi 3 parmağı var sol elinde . daha epey anlatabilirim . malzeme yorulmasi yada zayıflığı özellikle ateşli silahlarda buna benzer sonuçlar doğurur. Size bişey olmaz ancak bunu denemeye kalkan silahı uygun olmayan bir çok arkadaşımız olabilir . onlar buna benzer bir olayla karşılaşabilirler sonuçta kimin nasıl bir silahla ne deneyeceğini kimse bilemez . bizim uyarımız onadır. Sonuçta ateşli silahlar bizim hobimizin dışında bir kategori ve gerçektende dikkat edilmesi gereken bir kategori

Yazmayacaktım ancak bu camiada bizler 200 barlık tüpe 240 bar basınca yeri göğü inletiriz ama ateşli silahlarda bu tarz işleri enteresan bir şekilde normal sayıyoruz . ben yanlış dolu yüzünfen el kundağının oradan yarılıp atıcısının parmaklarını koparan , Fişek yatağını parçalayıp atıcısının yüzünü parçalayıp kör olmasına neden olan bredalar, winchesterlar, franchi ler tauruslar gördük ve biliyoruz . öyle kitaplardaki gibi değil bu işler isterse 2000 barla test etsinler ben olsam denemem

Emir abi eline emeğine sağlık İzmirde görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bu tüfeği.

Sağol Ziya valla mod54 İzmir e yetişmezse bununla geleceğim.

Elinize sağlık. Silah şekil olmuş. Fabrika verilerine göre 80 fps civarında fazla hız elde edilmiş. Silahın güç üreten mekanizmalarında oynama olmadan yapıldığını düşünürsek hiç de fena değil. Silahla uğraşmanın keyfi zaten paha biçilmez. Ama acaba kendi namlusuna göre isabet durumu nasıl?

Atışda oldukça derli toplu bir karakter sergiledi kısa namlu zorakim de var ikisini kıyaslama şansım oluyor. aslında son hız sanki 100 fps ye yakın daha fazla geliyordu bana ama 80 fps çıktı ancak esas olay grupmanda . ağırlık dengesi daha iyi oldu ve silah daha az sallanıyor buda gerek kısa mesafede gerek uzun mesafede uzun namlulu olana avantaj sağlıyor.
    yaptığım test atışlarında karşılaştırdığım tx200, at-p2 ve normal zoraki ultradan gözle görülür bir şekilde isabetli atışlar gerçekleştiriyor. özellikle 2 ve 3. pompalarda muhteşem bir grupman silahı diyebilirim.

Yanlız bu makina tamamen airgunturk menşei li oldu. Ön Fikir,ilk namlu , arge ve dipcik (valibey) Ferhattan, ilk namlunun temini (daciabmw) Murattan, 2.namlu (esayar7) Emrah tan, dürbün (rapala) Savaştan , moderatör (wrangler) Yasinden, e tabancayıda ben alıverdim gari.
    Ne diyelim atakarmsın tüfeğini beklemekten sıkıldık. Zoraki Tüfeği biz imal ettik.

Yasin ustadım Adana da konuşmuştuk zorakinin ft meselesini. Atışı çok keyifli hamstera pek gerek kalmıyor kabze dize tam dayanıyor. 20- 25 metreye kadar hedeflerde 2 pompa yetiyor.

17 ve. 20 metrede handikapı kapatılmış delik çapı 1.5 cm olan karga hedefi her atışta vuracak kadar isabetli ve 50 metredeki boya tenekesini delecek kadar da etkili oldu.
    Konfigurasyon şöyle
    Zoraki ultra hp 01 ultra
    42 cm 4.5mm mod 85 namlusu
    Cheetah moderatör
    8x32- 44 bsa sweet
    Kayın dipcik

8.44 gr jsbyi tam 790 fps ile göndermekte

Merhaba Abilerim Kardeşlerim
    Yaylı Tüfegimden lvl Atlayıp pcp Ye geçmeyi planlıyorum
    at44 serisinden bişi alıcam ama Hangisinin olduguna karar veremedim (Kısa Namlu,uzun namlu,taktical,5.5m,4.5m) hem fiyatı uygun olsun hemde isabeti uygun olsun istiyorum
    sizin görüşlerinize ve Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bütce=Sadece tüfek için 800-850tl

Airgunturk Ailesine Cok Teşekkür Ediyorum İyi bir Aileyiz.

1. Yaylıdan level atlayıp pcp ye geçmek nedemek onu anlamadım???
    ikisi ayrı klasmanlar ayrı kategoriler
    2. 800-850 ye iyi bir pcp seti düzenlenmez
    3. bana kalırsa 800-850 ye iyibir yaylı alıp devam etmen daha doğru olur.

6.35 in gücünü bilmemde bendeki atp2 ile güç arttırdığımda 3 cm (masif)çam levhayı 10 metrede kalbura çevirip duvarda delikler açıyordu
    namludan çıkan ses nerdeyse ateşli 7.65 kadar vardı ve güçten namlu şahlanıyordu.80-90 metrede çok güzel şişelerin kanına girebiliyordum. burdan çıkan gücü hesap edebilirsiniz belki