selam
önce yayı biraz daha tel kalınlığı içe doğru olmak şartıyla yani yayın dış çapı değişmemek şartıyla biraz kalın telden çektirin öndeki pistonu denildiği gibi ağırlaştırın, keçeyi değiştirin, son olarakta yapabiliyorsanız hava transfer deliğini genişletin güç artacaktır ama aynı zamanda sarsıntıda artacaktır kesinlikle boşta atmayın çünkü hem yayı hemde keçeyi zedeleyebilirsiniz.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaparsın sen Ferhat . pistonu büyültmen gerekecek yalnız
-
Bak iş çıkaracaksın kendine

-
Ohhoo yeni uğraşı bulmuşsun Ferhat üstadım
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Senin elinden uçan kuş mu kurtulmuş bu kurtulsun -
Hayırlı uğurlu olsun aynısından bende var çok güzelbir silahtır.
-
bu güzeldi işte 7.5 joule olurmu bu -
Al bendende okadar tüfek tüfeğe benzeyecek bune böyle starwars dan çıkma gibi
-
Mod 54 işi biraz zor kızak filan var içinde baya bir ekipman lazım
-
Vallahi sağolun arkadaşlar bişey yapmadım sadece ondan bundan derleme oldu.
-
-
Valla başlasakmı ne
-
E tabiki normal ultrada makina basıncı tam kullanamadığı için gaz aşırı türbülanslı bir şekilde namludan çıkıyor oda peletin istikrarını bozuyor. Uzun namluda gaz basıncı daha dengeli ve gücünü daha verimli kullandığından pelet daha istikrarlı gidiyor birde uzun namlunun tur sayısı da peletin istikrarını arttırmış bence gayet güzel ve başarılı olmuş
-
Olabilir onun için içerdeki hava tam dolmadığından 6 pompa yapıyorsundur. Ayrıca namlu uzadığı içinde alt pompalarda hız eskisinden biraz daha az oluyordur taki 3. Pompada içerdeki basıncın gücü ile namlunun sürtünmesi birbirini dengeleyince fark ortaya çıkmaya baslıyordur.
-
Dostum sen emniyet valfini kapatıp mı 6 pompa yapıyorsun yani silahı dağıtıp valfi kapattınmı? Eğer kapatmadıysan senin pompa biraz az basıyor olmasın oda olabilir bak.
-
Bu gün kendisiyle bir arazi keyfi yaptık ki sormayın tx200 ü kıskandırdı resmen yok artık dediğim isabetleri kaydetti . özellikle 30 metre
Deki karga hedefim isyan etti. Hızı 680 fps civarı 8.44 ile 720 civarıda 7.5 gr ile bence gayet yeterli oldu. -
Ferhat kazasız belasız kullan hayırlı olsun gördüğüm kadarıyla baya isabetli bir tüfek
-
Eyvallah yalnız bu seger bedava kabul etmem ona gôre

-
Valla namluları sana göndereyim baştanmı yapsak bu zoraki namluyu geri kalanıyla bu pehlivan çıktı .
Ama baya isabetli kendimi x20 kullanıyor gibi hissettim -
Yalnız bu modelde enteresan bir şekilde namlu kilidi var ben bayıldım namluyu sabitliyor ve istemsiz açılmalarını önlüyor.
-
Sağolun valla uğraştırdı beni ama değdi