hayırlı olsun kazasıs belasız atışlar dileğiyle.gerçejten çok güzel bir tüfek uzun mesafe atışlarının videolarını bekliyoruzzz
görkemkaram tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
süper ya. at 44 tacticalimle gelsem sadece 30 fpe olanıa katılabilirim dimi arkadaşlar
-
-
çok başaralı arkadaşım
-
tebrikler istanbulu neresinde yapıyorsunuz bu faaliyetleri .bide sizi guruba nasıl katılabiliiriz arkadaşlar
-
güzel faaliyet olmuş
-
süper yapmışsın arkadaşım helal olsun
-
süper yararlı bilgi olmuş
-
teşekür ederim özeldende bi soru sormuştumda onuda cevaplarsınız çok sevinirim iyi akşamalr
-
çok başaralı..arkadaşım ide bi sorum olacaktı ince mehmetler benim at 44 tacticalime olurmu .sıkışma falan olurmu
-
fiyatı ne kadardır acaba
-
hayırlı uğurlu olsun .bu arada istanbulun neresinde ikamet ediyorsunuz
-
-
buda yeni videoyum hemde türkçe
-
-
arkadaşım bizde yaptırabilirmiyiz peki
-
ne kadara mal oldu peki.işçiliğede hesaba katarsak
-
çok kısmak lazım böle imkanlar için.adamlardaki yivliler orda en fazla 2000 dolar tahminen diyorum.burda ise 15-20 milyar.biz ancak para biriktirip 7mm cz alsak ne ala bize
-
nedemek kafa avcısı.iyi seyirler.bütün hobidaşların izlemsi gereken bir video.ben 3 defa peş peşe izledim.her gün izlerim ben bu videoyu
-
ne demek .bundan 2 sene önce rusların keskin nişancı ve amerikan ların keskin nişancı okulunun videosunu bulmuştum.yarın onları bulup yayınlıcam.ama videoyu izlemeyenler muhakkak izlesin