Anestesii adlı kullanıcının mesajları

    Fiyatı biraz yüksekmiş. Ben bt 65 in ahşap olanını (1320tl ye sitelerde satılıyor) ve yanında hatsan pompa (300-350 tl arasında satılıyor) ile beraber 1300 tl ye aldım:) hatta her iki ürün de sıfır + faturalı + garantili:)


    At 44 Long ise 150 tl daha ucuza satıldığı için 1150 tl gibi bir rakama sıfırını alabilirdin. Seçim olarak doğru, fiyat olarak yanlış diyebilirim:)



    Sayg

    Çatalca tarafları da müsait, Aynı zamanda insanlar ava da gidiyorlar orada, ördek çulluk vs.


    Anadolu yakasında ise riva ve şile haricinde çok alternatif yok diye biliyorum. Ben genellikle evde camdan atış yapıyordum, alanım müsait ama pelletler namludan çıktıktan sonra ses çıkartıyorlar diye komşular şikayet etmeye başladılar:))


    Sayg.

    Bt65 ile 100m 4 atışlarda ağır pelltler düşme yapmıyor mu? ince memed 30gr aldım ancak ts22 sanki daha az düşme yapıyor.


    Gamo nun 15.43 gr olan pro magnum saçmalarının uzun mesafede etkisi nasıl olur acaba? tahribattan ziyade isabet konusunda sıkıntı yaşatır mı?


    Sayg.

    Merhaba Arkadaşlar.


    Bt 65 tüfeğim için bugün Tasko marka 8-32*50 ışıklı bir dürbün aldım. Dürbün güneşliği ile beraber çok şık görünüyor ancak kalitesi hakkında birtakım şüphelerim var. Çünkü internette aradığımda dürbüne çok raslamadım. Çin malı olduğu zaten belli ancak netliği ve yakınlaştırması şaşırtıcı şekilde güzel. Yaklaşım olarak 400 tl ye aldım.


    Dürbün hakkında bilgisi olan ve paylaşmak isteyen varsa memnun olurum.


    Sayg.


    http://hizliresim.com/KDYbEZ[/img]


    http://i.hizliresim.com/KDYbEZ.jpg


    http://hizliresim.com/KqdkYQ[/img]


    http://i.hizliresim.com/KqdkYQ.jpg


    http://hizliresim.com/ealQ0B[/img]


    http://i.hizliresim.com/ealQ0B.jpg

    Peki müdahale etmediğimizde yani orjinal hali ile gücü daha mı fazladır yoksa daha mı azdır? Benim gibi çok bilmeyenler güç ayarı yapıyım derken tüfeği bozabilirler mi:))


    Sayg.

    Merhaba Arkadaşlar,


    Hatsan BT 65 tüfeğim var. At44lerde olduğu gibi bu tüfeklerde de manuel olarak güç ayarı yapabilmek mümkün mü?


    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.


    Sayg.

    Peki 27 gr kötü hava koşullarında da işimi görecekse neden 16 gr e ihtiyac duymalıyım? her daim onu kullansam ne gibi bir dezavantajı olur kısa mesafede? Tahribat olarak yavaş gittiği için daha mı kötü olur?


    Sayg.

    Merhaba Arkadaşlar,


    Bugün yeni bir PCP tüfek aldım. Yeni derken sizi yanıltmasın, ilk PCP tüfeğim :) Pellet olarak da 15 gr Gamo Pro magnum, 14 ,gr gamo roket, 9 gr gamo raptor, 30 gr ince memed solid, ve son olarak gamo ts 22 aldım.


    Aldım ama sadece forumda sürekli bu isimleri duyduğum için deneme amaçlı aldım. Aslında bir pellet seçimi yapıp sürekli aynısını kullanmak istiyorum.


    Sormak istediğim hafif pelletler daha hızlı gideceği için uzak mesafede kullanılmazlar mı? Ağır pelletler daha çok düşme yapmaz mı? mod 125 te 16 gr kullanıyordum, çok ağır deyip uzak mesafe atıyordum. BT 65 le neden daha ağır atmamız tavsiye ediliyor.?


    Son olarak öğrenmek istediğim ise uzak mesafede ağır pelletler avantajlı ise ( ne avantajı olduğunu da tam bilmiyorum :)) neden kısa mesafede de bunları kullanmıyoruz ki? ne dezavantajı olabilir.?


    Forumda bu konularda bazı arkadaşların yaptığı yorumlara bakınca inanamıyorum. Sanki hobiden ziyade işleri gibi konuyu benimseyip tğm detaylarına hakim olmuşlar. Dolayısı ile bu arkadaşların tecrübe ve bilgilerini benimle de paylaşmalarını istiyorum.


    Herkese iyi forumlar.
    Sayg.