kömürden elmas yapmak bu işte. Yanlış anlaşılmasın hatsanı kötülemiyorum.Ben sadece doğasında aynı element olan iki şeyden bahsediyorum. İkiside aynı element ama farklı modlarda. Konuyla ilişkisine gelecek olursak odun aynı odun
ama usta eli farklı. Emir hocam eline yüreğine sağlık
solukyildiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
regületör taktırırsanız bu durum olmaz. Regületör taktırırsanız tüfeğe tekrardan aşık olursunuz.
-
tüp ilk kullanımda içindeki basınç fazla olduğu için çekiç valfi fazla açamıyor. basınç azaldıkça çekiç valfi rahatça açtığı için hız artıyor
-
yeni video
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ve beklenen ikili " fx ve ted "
-
youtube'da air venturi wing shot diye aratabilirsiniz
-
biraz değişiklik iyidir.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
1000 dolar yurtdışı fiyatı, türkiyede bilemem nasıl olur
-
aynen yaylı niyetine
. -
adamlar son noktayı koydu zaten fx impact ile bu streamline başka bir şey.Fiyatıda yurt dışında 1000 dolar
-
yeni fotolar
-
dediğiniz kalibreler türkiyede satılmayacak. videodada söylendiği üzere. videoyu çeken abimizde herkesin bildiği üzere izmirden güvenilir bir esnaf abimiz. işgören silahçılık ayrıca kral armsıda ziyaret etti iwa 2016 fuarında ben telefondan girdiğim için videoyu yükleyemedim.
-
sadece fotograf ve bir cümle bulabildim:) tam güç regüle 60 atış 12 ft.lb güçte 300 atış
ayrıca atış hızı ayarlanabiliyor
Meet the new FX Streamline! Adjustable power, Regulated, 11 shot magazine, Sidelever cocking. About 60 consistent shots in high power (.22), and 300 in 12 ft.lb. What do you think? -
arkadan bolt kollu olan tüfeklerin bolt kolunu değiştirip takılanları inceleyebilirsiniz.
-
sınavlarınız optik cihazla okutuluyorsa öğrenci işlerine dilekçe yazın. Tekrar okunması için. Belki siz kaydırma yapmış olabilir misiniz????
-
hocanla konuş en kısa sürede notları kapatmadan. Ama hocanla konuşmana dikkat et anlayışlı bir şekilde konuş eğer hocan sana takarsa senin işin daha zor olur. Yok olmaz sa bölüm başkanına yazılı dilekçe ile durumu anlat . Bizim zamanında dilekçeler önce bölüm başkanına gider ordan öğrenci işlerine giderdi. Biz sınıfça hocayı şikayet edecektik bölüm başkanı kendisi olduğu için hepimiz avcumuzu yalardık. Kendisi bölüm başkanlığından daha çok not ticareti yapıyordu yok klima yok şukadar paraya not satıyordu

-
alitekin hocam affınıza sığınarak birşeyler sormak istiyorum. herkülü inceleme şansınız oldu. tüfekten biraz bahseder misiniz? regületör var mı?
-
isimlerde hep mitolojiden alınma.

-
ali hocam bullbos benim yüklediğim fotodaki olabilir mi?

-
bu kabza yeni tüfeğinkinden