KaraPence adlı kullanıcının mesajları

    yukarıdaki mesajlarda adı geçen Ercan, forumdaki ticari faaliyetleri sebebi ile forumdan uzaklaştırılmıştır. Şu sıralar hobi ile salt ticari amaç güden paylaşımlarda bulunan üyeleri tespit edip forum dışı bırakmaya çalışıyoruz. Siz belli ki bilmeden bu arkadaşın reklamını yapmış oldunuz.

    http://www.sanalpazar.com/urunalin/sel-karakuscher
    ismi ercan güvenilir bir arkadaştır.Tel 505 384 0739


    ben aliexxpress den yeni aldım, 25$ oda 75 tl civarı tutuyor. bana görede 100 tl normal gibi.
    telefon açıp sordunuzmu?


    Bende referans olurum. Güvenebilirsin. Çık alışveriş yaptım Ercan beyle.

    Sayın toygarbey.


    Sizi forumu takip etmeye ve hassas olduğumuz bazı konuları anlamaya ve onlara göre davranmaya davet ediyorum.
    Forumda yasaklanmış kişilerin reklamını alenen yapmakla kime ne mesaj vermeye çalışıyorsunuz?

    Değerli Forum Üyeleri,


    Daha önce Türkiye'deki önde gelen havalı silah üreticileri ile irtibata geçerek hepsine özel kurumsal bir bölüm oluşturmak için harekete geçtiğimizi sizlerle paylaşmıştık.


    Hatsan, Asil, Stoeger, Kral, Atak Arms başta olmak üzere 10'a yakın firma ile iletişime geçtik. 3 haftalık süre içerisinde sadece Kral Arms'tan Arif Sütçü beyefendi çağrımıza olumlu cevap verdi ki daha önce de sevgili Kaan'ın girişimleri ile Kral arms'ın forumda aktif olduğu kısa bir dönem geçirdik.


    Sonuç olarak forumda havalı silah ürünlerinin son tüketicisi olan bizlere yenilikleri ve projeleri ilk elden anlatacak, soru ve sorunlarımız ile ilgilenecek üreticiler umarım ilerleyen dönemde artar.


    Saygılarımla,

    Yanlış anlaşılma olmaması için; ülkemizde zoraki hp olarak bildiğimiz havalı silahın tasarım ve ilk üreticisi bildiğim kadar ile webley&scott firmasıdır. Orijinal adı webley alecto'dur.


    Türkiye'de atak arms tarafından patenti webley firmasından alınarak üretilmektedir.


    http://webleyandscott.com/ca-air-pistols/index.html


    Yani bu silahı yerli yapan sadece ülkemizde üretiliyor olmasıdır.


    Yanlış biliyorsam lütfen düzeltiniz.

    Yine 36 ga kaşıntısı tuttu beni ama kayda değer hiçbir ürün yok. Haniç ve Ranger in iyileştirilmiş 2. nesillerinin çıkmasını bekliyorum. özelikle Rangerde kurşunlar takla atıyor bu ağır bir sıkıntı. Bir firmada çıkıp DMR tadında bir 36 lık tüfek yapamadı. Hadi DMR fantazi belkide birtane klasik yada taktikal görünümlü bir Bolt Action bile yapamadılar. Bıktım bu vizyonsuz yerli üreticilerden.

    Selim maalesef estetik ve tasarım konusunda çok gerideyiz. Halbuki tactical silahlar keskin hatları nedeni ile tasarımı en kolay silahlardır. Ama burada da karşımıza yine kaliteden yoksun plastik çöplüğü mamuller çıkacak gibi görünüyor.

    Hatsan ülkemizde protesto edilmeye mahkum olmuş. Adamlar ne yapsa yaranamiyor Herkulesin fotoğrafı üzerinden ne yorumlar okudum inanamadim. Ben elime alıp inceleme fırsatı buldum silahlı daha önce hiçte eleştiri yapılacak bir silah değil. Hatsan bu silahı daha yurtdışına bile satışa çıkarmadı sadece fuarda görücüye çıkardı 2 ay sonra çıkması normal sanki 2 gün sonra satışa çıksa alacaksınız. Nova yurtdışından önce yurtiçinde satışa çıktı kimse bunu dile getirmedi taktir etmedi. Yerli firmamiz ülkemizi Dünyada bu denli temsil ederken biz üzüm yemektense bagciyi dövmeyi tercih ediyoruz. Su silahin üzerinde Daystate yada Airarms yazsa azinizin suyu akardı ama Hatsan beş para etmez.

    Ali Tekin
    "Ağzınızın suyu akardı" ne demek? Senin gibi Forumun bu kadar eski ve bilgili üyesine bu tabirler yakışıyor mu?
    Seni tanımasam Hatsan ile organik bağın olduğunu düşünürdüm. Bazı konularda yerrli firmalara haksızlık yapıldığı doğru ama bunu bu şekilde mi dile getirmeliyiz???


    Lütfen yukarıdaki gibi bir yorumda daha bulunma.

    50 kişi okuyor 1 kişi cevap veriyor. olmaz arkadaşlar. Bilgisi olan sakınmazsa memnun olurum. Cevap veren arkadaşa teşekkürler.

    sayın acton,


    Yukarıdaki mesajınızı şaka olarak kabul ediyorum. Forumda hiç kimse kimseye bu şekilde yorumda bulunamaz.
    Ayrıca lütfen kendinizi tanışalım bölümünde tanıtınız. Profil bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurunuz.