wp yazın video çekip atayım anlık
toonjai tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yedeğe çekme nedenim acma kapama düğmesi çalışmıyor , bunun dışında en küçük bir sorunu yok. bende üst modeli olduğu için bu durumda satmak istemedim , düğmesini ben değiştiririm derseniz satış nakit biçiminde olabilir takasa kapalı.tek sorunu açma kapama düğmesi.
-
yedeğe çekildi.
-
-
son 10 k olarak günceldir.
-
-
-
12 k , güncel.
-
kendim 2 yıldır aktif oılarak kullandım. başka aldığımdan bu satılık.
13 k çilek
galeride fotoğrafları var.
-
tuxinge en yakın iç yapısı olan ürün warrior ancak yine de bir tuxing değil

-
Yaz sıcaklarında max 5 dk 50c olur. 10-12 dk doluyor zaten tüp. bendeki 700cc biraz uzun sürüyor. derece göstergesi yoksa kendiniz pompaya prop yerleştirerek takabilirsiniz. nette satılıyordu bir aralar , gene bulabilirsiniz diye düşünüyorum. tuxing var bende wariorla hemen hemen benzer bir kompresör.
-
10 dolumda bir yağ deliğine 3-5 damla yağ , silikon gres , sentetik gres. 50c geldiğinde bir mola. uzun süre sprunsuz kullanırsınız.
-
Başı sağalsın.
-
Tuxingin manuel stoplu modelini kullanıyorum , inanılmaz güzel bir kullanım deneyimi sunuyor. ekstra filtreli oluyor tuxingler, diğerleri gibi tek filtreli değil.açıkcası fx in içine su nem basmak istemem tek filtreli bi model seçerek

-
ne klonu bildiğin fx i çalmışlar

-
Umarım sıkıntılı bi durum yoktur , yeniden aramızda görmek dileğiyle esenlikler hemşerim.
-
yayı alıp yaycıya gidiyorsun , 1 e 1 ölçüde uzunluk çap oranını koruyarak 1 tık daha kalın yay çektiriyorsun. hepsi bu , ölçülere bağlı kaldığınız sürece yayı güçlendirmiş olursunuz.
1 diğer yöntem de kendi yayının önüne ya da arkasına 1-2 mm kalınlığında pul koymak.
-
-
Telefonlarını bile açma gereği duymuyorlar , açıkçası hatsan almadığıma üzüldüm kendi payıma.
-
ilk sürümden farkları neler ?