abi bende almak üzereyim sence kaç fps stoeger rx40 güzel geldi gözüme ya kral n11 alıcam ya bunu.
Bence siz torpedo dan vazgeç meyin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
abi bende almak üzereyim sence kaç fps stoeger rx40 güzel geldi gözüme ya kral n11 alıcam ya bunu.
Bence siz torpedo dan vazgeç meyin
Arkadaşlar herkese selamlar
Stoeger rx20 s3
Stoeger rx40 bu tüfek ler hakkında bilgisi olan kullanıcıların yorumlarını ve izlenimlerini merak ediyorum web te kullanıcı bilgilerini bulmak mümkün değil bizim altın gibi forumumuz sayesinde her türlü bilgiye ulaşabiliyoruz herkese teşekkürler iyi hobiler.
Başına gelene üzüldüm yıllar önce benim zoraki ve utg marka mini swat kısacık boylu 3-9 profosyonel dürbün le birlikte çalındı zorakiden çok dürbüne daha çok üzülmüştüm çünkü dürbün zorakiden çok daha pahalı birşeydi resmen kahrolmuştum
sizede geçmiş olsun
Emek verip çalışıp kazanıp bir şey ler yapıyorsun arkandan gelip emeklerini alip gidiyorlar benim zarar büyük oldu o yüzden fazla ürün almakta istemiyorum ama bu hobi insanı rahat bırakmıyor devamlı gidikliyor
![]()
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için bende sizinle aynı dusuncedeyim fakat fiyat lar malum çok pahalı şuan hiç bir şeye el sürülmuyor iki sene önce evime hırsız girdi bütün silahlarimi çaldı daha toparlayamadim hobiyi de birakmak istemedim o yüzden mod 25 tact aldim kendimi oyaliyorum cokta keyifli bir tane de bushnell otomatik avcı durbunum var onu bulamamış hırsız bey oyalaniyorum işte ama hatsan kaliteyi çok düşürmüş bence eski ürünleri bence daha kaliteli
iyi hobiler
Arkadaşlar herkese selamlar
https://www.hilalav.com.tr/urun/bushnell-4x20-tufek-durbunu bu ürünü 105 tl ye gördüm fiyatı çok uygun geldi ürün orjinal mi acaba mod 25 tactical qe üzerine kullanılabilir mi
Bilgi verir misiniz teşekkürler.
Sayın zetax abi tecrübelerine hayranım yıllardır zevkle okuyorum forumu
Spoton dome üç ay önce mod 25 qe namlulu model için aldım pellet seçimi arayışı içindeydim memnun kaldım grubman çalışmıyorum sadece 30 mt küçük hedefler için keyfi atışlar yapıyorum ondan önce neredeyse silahı kiracaktim ya silah pelleti sevdi yada ben silaha alıştım fiyat performans olarak bence iyi
Bol isabetli hobiler dilerim
Çok teşekkür ederim ustam verdiğiniz bilgiler için kafamda netleşti artık biz iki tane alicaz arkadaşla beraber o yüzden doğru karar vermek için biraz araştırma yaptım bayilerde olmadığı için inceleme şansım yoktu tekrar teşekkür ederim iyi hobiler.
İlginize teşekkür ederim
Ben daha önce mod 25 süper changer 5.5 kullandım çokta memnundum tact serisi kafamı karıştırdı vortexden vaz geçtim sizinde dediğiniz gibi yaylı bence de daha iyi bu modelde qe namlu ile normal namlu arasında tam olarak nasıl farklar var uzunluk ve kalite olarak sizce qe namlu mu alayım normal namlu mu
Arkadaşlar merhaba
Hatsan mod 25 tact vortex qe bu modeli almaya karar verdim yanlız kafamda bazı sorular var bu modelin üç versiyonu var vortex olmayan yaylı model birde qe olmayan dipçik li düz modeli bu özelliklerin her biri 150 tl fark ediyor. Sizden ricam bu modelleri bilen arkadaşların fikirleri nedir.
Vortex yaylidan daha mı iyi güç olarak hangisi öndedir.
Namlu farkları nelerdir qe namlu sadece görüntü için mi boy farkı varmı sesi kesiyor mu ağırlık farkları varmı. Satış sitelerinde bu sorulara net cevap lar yok arkadaşlar o yüzden bu konuyu açma gereği duydum
Birde lw namlu istediğimiz boyda sipariş verebilir miyiz.
İlginize teşekkürler.
Arkadaşlar bende mod 25 tact vortex qe alacağım yanlız İstanbul da piyasada yok Bozkurt av sitesinde var sadece merak ettiğim konu mod 25 tact vortex qe modelle qe olmayan tact model arasında nasıl bir fark var acaba sadece namlu ceketl mi yoksa namluda uzunluk farkları varmı merak ediyorum internet te net bilgi yok ikisi arasında birde bi arkadaş mod 25 special edition dan bahsetti bu ürün yurt dışına giden ürün mü bulabilirmiyiz şimdiden teşekkürler iyi hobiler.
Ferhat abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman nasib olsun
Hayırlı olsun başlangıçta ideal Bi tüfek hafif ve orta güç sana hobiyi daha çok sevdirecektir şimdiden ilk atışlarında nasıl keyif aldğın belli ya güçlü. Ağır Bi magnum olsaydı o Bi kutu pellet bitipte 50 Mt den şiyeyi patlatamasaydın nasıl keyif alırdın bunu yeni başlayan arkadaşlar görmeli
Abi arastiriyorum cok modeli var herhalde ama guc knusunda zayiflar ama isabette harika diye gordum bide alltan kurma model var torpedo 155 in kopyasi Bu sordum bi kac yerde bulamadim pcp yi onreneyim guc konusunda beni tatmin edecegini dusunuyorum bendeki bu guc takintisi magnum sinifi tufeklerle hobiye baslamis olmakti 2008 yili ilk tufefim optima 550 hatsan uretimi bi tufekti Bi hafta sonra tufegi parcalarken kolumu incittim sonra mod 125 ilk cikan seri 2 ad cope attik ama aklim hala 125 lerde ama simdiki aklim olsa magnum sinifi bi modelle kesinlikle hobiye baslamam sonrasi malum tufege gore regulator varda insana gore regulator daha yapilmadi yeni baslayan arkadaslara kesinlikle magnum sinifindan uzak durmalarini tavsiye ederim
Eyvallah ferhat abi sağolasin ilgine cok tesekkur ederim
Ama biliyorsun kararsiz kaldigimi o yuzden Top sende karar senin daha cok tufek denicez sirada winchester yada Benjamin var aklimda
Kralın pozesini incelemiştim beğenmedim işçiliğini
o fiyat aralığında lazer Artemis bakın derim 36 cal poze düşünür seniz torun var smıth vesson için yapılan çok güzel
Ferhat abi eti senin kemiği benim
şu uzun mesafe atışlarını da Bi görsek hayırlısıyla yeniden aşık olcam herhalde bu tüfeğe gerçekten çok merak eden arkadaşlar var bu tüfeği neler yapabileceğini kolay gelsin
Abi açık arazidede denedikten sonra güç artırmaya gideriz mod 125 in en azından yüzde 50 artışına çıkabilsek bana yeter yada kıyamazsan tüfeğe bana iki kat daha güçlü bir tüfek bulalım bildiğin Bi tüfek var mıdır
Valla abi helal olsun tek delik yapmışsın ben fırsat bulup dürbünü bile ayarlamadım bu isabeti görünce şaşırdım bu kadar beklemiyordum Bi de arazide konuştur aleti
demek ki atıcı fonksiyonu çok önemli
Biraz atış yaptıktan sonra çok keyifli bir hal alıyor tüfeğin kalitesi ve görünümü harika