wolfx adlı kullanıcının mesajları

    sağol kardeşim.. eğlendik gerçekten..


    jsb evet daha güzel sonuçlar verecek muhtemelen, 13,43 ağır gelir belkide.. 8,44 ü deneyeceğim yanlız..


    ayrıca şu an düşünüyorum da, grubun bu kadar dağılmasının sebebi nişan aldığımız nokta (sarı kağıt) çok büyüktü.. zannedersem her seferinde aynı noktaya nişan alamadım..
    bir dahakine önce pelet ile delik açacağım, ordan gideceğim ve tahminim çok daha güzel çıkacak.. bence en büyük etkenlerden biri oydu.


    Tufegin kalibresi 4.5 muydu unutmusum abi pardon :)

    Eglenceli bir gun olmus abi anlasilan :) Grupmanlar guzel ancak dogru pelletle daha iyi olur kanaatindeyim abi,tabi daha yeni tufek dizelleme var mi merak ediyorum.Jsb 13,43 de denemenizi oneririm abi.Keyifli gun olmus,eglenceniz daim olsun abi :)

    haklısınız ateşli silahım olmadığı için muhimmat sorunu aklıma gelmemişti :rolleyes: mke getirse bile her mermiye 50 tl ister yani :rolleyes: ayrıca tokarev kalbimde bir yaradır aklıma ilk gelen silahtır bir gün edinmeyi çok isterim içimden geleni yazdım ^^


    Tokarev gercekten bir efsane.Zirhli cami delebildigi bir video izlemistim.Enerjisi .45 acp ile yarisir bence.Namlu cikis hizi da baya fazla

    eğer avukatsanız ve havalı tabanca ile korunmaya ya da caydırmaya ihtiyaç duyuyorsanız sorun var demektir. Kanaatimce bu sorun sevmesenizde gerçek bir ateşli tabanca ile daha güvenli bir şekilde çözülür. tercih tabi ki size ait. ama yerinizde olsam temizinden bir Tokarev 7.62 alırdım.


    Peki 7.62x25 tokarev muhimmatini nereden temin edecek? mkek nin getirtecegini hic zannetmiyorum

    ilk olarak kendinizi tanısalım bölümünde tanıtın ondan sonra co2 silahla korunma gibi birşey olmaz hatta daha ciddi sorunlar olabilir siz onu cekersiniz karsıdaki gerçeğini cekerse ne olucağı malum tavsiyem gerçek silah tasımak istemiyorsanız bunu hiç tasımayın caydırıcı etki istiyorsanız 5-10 metreden kuru sıkı alın bu silahla 5-10 metreden kimseye birşey yapamazsınız en fazla canı azda olsa yanar ama caydırıcı olmaz


    +100 Burada mevzu bahis caninizin guvenligiyse istemeseniz bile gercek silah tasimaya mecbursunuz demektir.Size tavsiyem elinize de uygunsa bir Glock 19 olurdu.

    hadi 1 tane yi anlarım bir kutu pelette 3 -5 kere 1 tl yi o mesafeden gez arpacıkla vurursun . fakat grupman yapmak imkansızzzzzzzzz . kimse yapamaz . yapabilecek varsa foto deil video atsın başkada bişe demiyorum .


    Hocam inanir veya inanmazsiniz.Olumlu goruslerinizi buraya yazarsiniz ancak olumsuz ve arkadasi yalanci cikaracak goruslerinizi buraya yazmaniz gurur kirici.Lutfen biraz daha dusunceli davranin

    Muhammet dikkatli izle videoyu :) basinc saati var orda 200 bara yaklastirmis adam... :) ayni pcp sistemi.pompa tufege adapte edilmis. Tam bir av tufegi.2-3 atis stabil yapip sonra 10-15 pompa saniyorum ki.zaten avdada ilkte tavsani vurdun vurdun vuramadin toz olur :)


    Şimdi gördüm abi ama şu pcpler de çok teferruatlı aletler valla :) yaylı gibisi yok.Al tüfeği mermiyi git dağ bayır gez (mod 99 hariç) her güzelin bir kusuru olurmuş bizimkinin kusuru da ağırlığı.Maşallah desteksiz dürbünle attırmıyor meret :D

    Koymussun bile Muhammet :) aferin aferin daha ogrenceksin :) youtubede videom var kolay sifirlarsin bi izle


    Dayanamadim koydum abi :) Teorik olarak bir klik saga iki klik yukari aldim.Mod 99 ile yaptiklarin ortadaydi abi bakalim senin gibi grupman yapabilecek miyiz Metehan Abi :)


    1tane daha atsan 4yapraklı yonca oluyomuş :D eline sağlık


    Aynen oyle :D Tesekkur ederim abi :)

    15 metrede bile 1.5 cm aşşağı atmış . ve 1.5 cm sola bence ayar konusunda biraz daha uğraşırsanız tek delik yapabilecek kabiliyet sende ve silahta var :) saygılar


    Yorumlarınız için teşekkür ederim.Zaten tek delik oldu atışlarım :) .Önemli olan mermileri toplamak olduğundan pek önemsemedim.Ama birer klik yukarı ve sağa almam lazım galiba.Mermileri topladıktan sonra gerisi kolay :)


    Vay kardesim guzel grupman olsun devamini bekliyoruz :) Bu arada durbunu takmissin sanirim dampa aldin mi :)


    Dampa aldım abi.Rodajı da tamamladım.Namluyu da temizledim.Tüfek lokum gibi oldu :) sıfırlamayı da yaparsam tadından yenmez :)

    Mod 99'um ile adam akıllı şartlardaki ilk grupmanımı yaptım.
    Silah: Hatsan Mod 99 5.5 mm
    Mesafe:Yaklaşık 15 metre
    Rüzgar: 0 m/s
    Dürbün: Optima 3-9x32
    Pellet: Hatsan-JSB 13,43 grain
    Atış sayısı: 3


    Destekli olarak 3 atış yaptım.Evet az ama olsun.İlerleyen zamanlarda da devamını getirmeyi düşünüyorum.Pelletleri mümkün olduğunca en az ezilmiş olanlarından seçmeye çalıştım.Etekleri ince olduklarından kolay eziliyorlar maalesef.Meb amblemindeki kitabın ortasına nişan aldım.Atışları 3x zoomda yaptım.


    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/Kdd9V4.jpg]

    güzel kardeşim,av yapmak istiyorsan alırsın bir ruhsatlı av silahı yaparsın av'ı nı işi yokuşa sürmeye gerek yok.bu hobi'yi icra eden insanların gerçek amacı sadece ama sadece grupman tahribat atışları yapıp keyif almak hepsi bu.kimi 50m ye atmaktan keyif alır kimisi 150-200m ye,beklentiler farklı olsa da aslında amaç aynı'dır,boş vakitlerde hoşça vakit geçirmek hepsi bu.siz burada yazılarınızla bu hobi'ye gönül vermiş insanları zora sokuyorsunuz,her ne yapıyorsanız sizde kalsın,buranın AVLANMANIN YASAK OLDUĞU HAVALI SİLAH FORUMU olduğunun bilincinde olup o şekilde davranırsanız ne siz nede başkaları zor durumda kalmaz,iyi forumlar


    +1500