brk21 adlı kullanıcının mesajları

    İlanınızın satın almak istediğiniz silah ve aksesuarları sayfasında olması gerekmez mi? Oysa sizin verdiğiniz ilan PCP Tüfekler sayfasında. İlanların ilgili sayfalarda açılması uygun olandır. Yoksa sitede karmaşıklık ve düzensizlik yaşanır diye düşünüyorum kardeşim.


    Ben ilan icerigini elestirdiginizi dusunmustum kusura bakmayin. Haklisiniz, genelde konularimi bu bölüme actigim icin aliskanliktan dalginligma gelmis. Suan ilgili arkadaslar izmirdeki yarismada, geri geldiklerinde konunun ilgili yere tasinmasini rica ederiz.

    Hayırlı olsun kaplama çok güzel olmuş bende moderatör ü gümüş renge boyama veya kaplama yapmayı düşünüyorum birde biraz daha bantla sarsaydın daha şık olurmuş hayırlı geceler.


    Teşekkür ederim.. Bantları ilerde sökerim zaten, sadece şimdilik elime oturması hoşuma gdiyor, tactical kundağı çok arıyorum vallahi. Sen hangi bölgeleri bantla demiştin mesela? :)

    Karbon güzel de, bantlar tüfeği yaralı gibi göstermiş :) Ama hoşunuza gidiyorsa mesele yok.

    Aslında pek koşuma gittiğini söyleyemem, Ama tactical kundağa alışınca insana düz ahşap kundak bi garip geliyor bantlar sayesinde kundak tam elime oturuyor, Ahşap kundağa alışınca sökerim:)

    Öncelikle herkese merhaba,


    Eski 'AT44 Tactical' ımı kapladığım gibi yeni aldığım 'AT44 LONG' tüfeğiminde Namlu-Tüp-Moderatör ve Tüfeğin yan taraflarını karbon folyo, Metehandan aldığım kumaş bant ile de' tüfeği tuttuğunuzda ele ve parmaklara denk gelen kısımlarını ve Kurma kolunu kapladım. Bu sayede karbon kaplama ile tüfek hem çizilmelere ve paslanmaya karşı korunuyor hem de kozmetik açıdan çok hoş bir görüntü veriyor. Kumaş bant ise tüfeğin ele daha iyi oturmasını ve elleriniz terlediğinde kaymamasını sağlıyor.


    (Tabiiki güzel kaliteli bir dürbün bulabilirsem kendime tüfek tabiiki daha güzel görünecek, ancak hala arayış içerisindeyim.)


    Sonuç bence güzel oldu 8) Sizinle de paylaşmak istedim...


    Herkese iyi forumlar, Saygılar..

    Herkese Merhaba,



    Daha önce benzeri bir konu açmıştım, yalnız tüfeğimi ve dürbünümü set halinde sattım. Alacağım dürbünü yeni aldığım ''AT44 LONG'' tüfeğime takacağım. Sizden ricam satmak istediğiniz 2.el temiz ve ORJİNAL dürbünleriniz için teklife hazırım.



    Özellikle mildot' lu ve 6-24 yakınlaştırmalı dürbünler tercihimdir.
    (Vereceğiniz fiyatları da Dürbünün hakettiğinden fazlada kabartmazsak sevinirim.)




    İstenirse Aşağıdaki linkteki (1) ilanımda kullanmadığım satılık ''Tanfoglio Witness 1911 4.5mm Airgun'' silahım ile veya
    satılık orjinal tesbihlerim (2-3-4-5) ile takas da edebiliriz. Linkleri tarayıcınıza kopyalamanız yeterli olacaktır.


    1) Umarex Tanfoglio Witness 1911 AIRGUN. (SATILIK)


    2) http://www.sahibinden.com/ilan…-yapilma-163711245/detay/


    3) http://www.sahibinden.com/ilan…-orjinal-163666264/detay/


    4) http://www.sahibinden.com/ilan…-orjinal-163825695/detay/


    5) http://www.sahibinden.com/ilan…-orjinal-163825494/detay/




    İlginize şimdiden teşekkür ederim, Herkese iyi forumlar.

    Tüfeğimi ve pompamı yollamıştım. Ben gönderirken 26tl, Hatsan gönderdiğinde anlaşmalı oldukları için 7 TL ödemiştim. Ve sadece bakım yapılacaksa 1 hafta içinde geri gönderiyorlar. Özellikle pompa çok rahatlıyor anında farkedilecek şekilde çok rahat hava basabiliyorsun artık. 8)

    Herkese teşekkür ederim. Malesef hatsanı aradığımda sadece boya yapılabileceğini söylediler. Çizikler yüzeysel derin değil, Sadece boyayı kaldırmış, o da neredeyse farkedilmeyecek kadar küçük zaten, At44-10 yazan yerin üst kısmındaki kalkmış boyayı fener kapatıyor zaten, Kalem şeklinde çıkmayan aliminyum boyaları var ondan alıp geçerim üzerinden. Bunun için yollamaya, git gel kargo parasına değmez bence. Neyse ne diyim nazarlık olsun:)


    Resimler Ekde:

    üzücü bir durum...ilginçtir, hep titiz insanı bulur böyle olaylar...

    Kesinlikle katılıyorum

    geçmiş olsun bence servisi arayıp önce durumu izah etmek lazım belkide anlayışla karşılayıp hataları düzeltirler denemek lazım

    Servisi aradım sadece boyanabilir dedi. Zaten derin çizik yok boya kalkmış sadece.

    Mafetmişler tüfeği, yollayın boyasınlar.

    Aslında boyası kalkan yerler küçük o yüzden git gel kargo parasına değmeyeceğini düşünüyorum. T44 yazısının üstündekini de fener kapatıyor zaten.
    Birazdan resim yüklerim.

    Bence oda çözüm değil abi :( çünkü bu tarz işler yapan insanlar yani art niyetli insanlar onada montaj der bilmem ne der bi kılıf bulur :/



    Ama bence arayıp durumu izah etmelisin belkide hatalarını kabul edip telafi yollarına başvururlar yada tahmin ettiğimiz gibi zaten böyleydi derselerde niyetlerini anlamış oluruz... Çok küçükte olsa gözden kaçırma ihtimalleri olabilir bence yerinde olsam arar anlatırdım dediğim gibi niyetleri billi olur bari...

    Arayı görüştüm. İlk başta yoktur öyle birşey yolladığınızda öyledir dedi. Fotoğraf atayım söylemek istediğimi daha iyi anlarsınız deyip fotoğraf attım. Tekrar aradılar penseyle sıkarken olmuş, yollarsanız boyanır sadece başka birşey yapılmaz dediler. Kalsın dedim.

    Geçmiş olsun Burak. Hatsan servisini herkes methediyor ama malesef paketleme konusunda çok özensiz davranıyorlar. Kundaksız vaziyette özenle paketleyerek gönderdiğimiz bir at44, dönüşte naylon içinde at44 kutusunda gelmişti, kutu büyük olduğu içinde taşıma sırasında heryeri çizik içinde gelmişti, tetiği de yamulmuştu.

    Teşekkür ederim abi, evet ben de herkesin methetmesine güvenerek yollamıştım ancak benim şansıma... Taşıma sırasında olması zor çonkü içi süngerli tüfek kılıfıyla yollamıştım ben silahı komple sarıyor.

    Gecmis olsun, hatsanin servisi gercekten iyi ve ucretsizdir, ancak zaman zaman boyle yogunluk kaynakli dikkatsizlikler olabiliyor. Zamaninda hatsandan bakimdan gelen mod 95 in kundagi kargodan kirik cikti hemde dipcik baglanti yerinden kirik, hatsan hemen yollayin dedi , 0 kundak taktilar mod 95 e donustede kargo parasi odetmediler, bence arayip konusun

    Konuştum şimdi yollarsanız sadece boya yapılır dedi.

    Evet haklısınız arayıp konuştum, Namluyu sökerken pense yapmıştır dedi. (Bende daha önce karbon kaplarken sökmüştüm ama penseye ihtiyaç duymamıştım. Gayet elimle sökebilmiştim.
    Kundak konusunda da extra 100TL ücret istemişlerdi bende kalsın demiştim.