mustafa ekiz adlı kullanıcının mesajları

    Bence bu düzenleme 'yaptım oldu' ,'varmı he var'zihniyetindeki memurların ya çay içerken yada lahmacun yerken yav şunuda halledek hele çıksın aradan diyerek yaptıkları bir düzenleme.ne demek ya taşıyana şukadar ceza,satana bukadar,ona da şukadar.hadi yallah.korkmayın arkadaşlar rahat olun bu ülkede öle kapsamlı kafa yorularak bir düzenleme yapacak adam yok.ha bence gerekde yok çünkü aramızda insanlara havalı tüfekle zarar verecek kimse yok.keyifli atışlar.

    Aslında buraya ilk teşekkür yorumu yapan ben olmak isterdim çünkü videodaki yardımcı oyuncu benim tüfeğim,sağolsun Mustafa kardeşim bıkmadan usanmadan regülatörün özelliklerini ve alternatif olarak yapılabilecek ayarlarını ayrıntılarıyla anlatıp kafamda hiçbir soru işareti bırakmadı,kısmet olursa bu hafta sonu beraber atış yapacağız.Mustafa bu işi o kadar şevkle yapıyor ki bu kadar zaman ve para harcadıktan sonra ulaştığı nokta da artık emeklerinin karşılığını alması gerekiyor Ayrıca regülatör artı montaj ve ayarlar için verilen emek karşılığı istediği rakam en azından benim için gayet makul,tekrar eline emeğine sağlık kardeşim. :D

    Ergün abi teşekkürler.yanlız bu hafta sonu istanbulda olamayacağım.burda işim uzadı 2 tüfek var teslim etmem gereken.o yüzden pazartesiden erken gelemiyeceğim abi.tüfeği kargolayabilirim istersen yada beklersen gelirkende getirebilirim.

    Seni tebrik ediyorum kardeşim azmin ve başarın için.ALLAH yolunu açık etsin. AT44 Long var bende durumum müsait olunca sana göndereceğiz başka çaresi yok. Senin bu çalışman örnek olsun tüm gençlere.


    Seni tebrik ediyorum kardeşim azmin ve başarın için.ALLAH yolunu açık etsin. AT44 Long var bende durumum müsait olunca sana göndereceğiz başka çaresi yok. Senin bu çalışman örnek olsun tüm gençlere.

    Abim çok teşekkür ederim saolun.

    atış sayısı artsın 10 ila90 metre arası stabil 30 atşı olsun bana yeter 200 250 metre atış yapma sevdasında değilim yeterki atış sayısı fazla olsun


    Halil bey,istediğiniz mesafe 10-90 metre arası ise atış sayısını dahada artırma imkanımız var ozaman.ben sizin istediğinizi anladım yardımcı olabilirim.

    bugün o pelletlerden bende almaya gideceğim birazdan kargoya.hız ve atış sayısı dışında bir değişiklik olur.kullandığın her pelletin bc değeri fark eder,sürtünme yüzeyi farkeder.yani isabeti bunların hepsi etkiler.ama ince mehmet iyidir yeterli olur.140 bar şöyle hesaplanıyor;regülatörden sonra filling chamber dediğimiz bir oda var 3-4 cm boyunda.tabi buda tüfeğe göre yapılıyor reg. ile beraber.atış yapıldığında bu odadaki havadan kullanmış oluruz.hacmide yine değişken olarak ve istenen güce göre ölçülendirilerek 8-15 cm küp olur.hacim kücük olduğundan silah reg.süzken 120 barda verdiği gücü,reg.lüyken misal 130-135 barda verir.750 fps 30 grain için bunlar gözönünde tutulduğunda reg. ayarının min.140 bar olması gerecek.


    Kardeş, eline emeğine sağlık. Senin gibi azimli ,sabırlı arkadaşlarımız sayesinde hobimizin güzel yerlere geleceğine inanıyorum. :thumbup:


    Aşağıdaki verileri göre (pellet 30 grain İ.Mehmet, 27 grain yazısında karışıklık olmuş) BT65 için hangi basıncı önerirsin? Daha fazla atış sayısı için regülatörü örneğin 90 bara ayarlasak ne gibi dezavantajları olur? BT ye herhangi bir sorun yaşamadan takabilir miyiz?


    [Resim Engellendi: http://i1254.photobucket.com/albums/hh618/Wanted_Tr_Gun/Air%20Balistik/20140223_4_zps251a3ea7.jpg]

    Teşekkür ederim inşallah öle olur.şimdi krono sonuçlarına baktığımızda silah çok fazla yüksek bi eğri çizmiş.isabet kaydetmeniz çok zor.birde şöyle bişey var amaç atış sayısını yükseltmek tamam ama kaç fps hızla atış yapmasını istiyorsunuz?

    bence 250 TL hem imalat hem montaj için uygun fiyat, piyasadaki çalışmayan regülatörleri düşününce..
    ellerine sağlık dostum..

    Ferhat abi saolasın.burada amaç tarafımca yanlızca para kazanmak değil.tüm kullanıcılara en sağlıklı şekilde hobiden soğutacak deneyimler yaşatmadan yardımcı olmak.çünkü bu tür şeyler benim başımdan geçti.başkasının geçmesin ne gerek var elimizden bunu önlemek geliyorken değilmi?regülator canı varmış gibi davranan bir alet.bu nedenle böyle bir yol izlemek istedim.az sonra başarabilirsem teknik detaylar içeren bir video yükleyeceğim kısmetse.

    Adem abi saolasın.süreci biliyorsun abi uğraşılarıma değdi sonunda.bundan sonraki aşama daha az yer kaplayan bir regülatör olacak.yarın bir arkadaşımız tüpünü gönderdi teslim alacağım ona regülatörü taktıktan sonra sanırım oda sonuçları paylaşır.