bu parayı verdiikten sonra direk fx alırım da bu fiyatlara alan varmı acaba. Fiyatı görünce resmen şokoldum ya. Neredeyse 2 kutu mermi bir tüfek parası.
legolas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi bu ne ya bu kadar da olurmu
http://www.avcim.com/pinfo.asp?pid=690 -
Bu silahların yayları 10-15 bin atışa rahatlıkla dayanır. Teknik olarak bilmemekle beraber tahminim şu;
sonçta yay demirden yapıldığı ve sürekli basınç altında kaldığı için belirli bir süre sonra özelliğini yitirmeye başlayacaktır. Bunun için 1-1,5 yıl en çok 2 yıla kalmadan yay değiştirmek lazım diye düşünürüm.
Silahın yapısı kendi kendimize söküp takmaya müsait. Hatsanlardaki gibi önce tetik sistemini dağıt sonra yay tak tekrar tetik topla gibi uzun işlere gerek yok. Artık benimn elim alıştı sayılır. Yay ve piston keçesi değişecek şekilde sökmem 2-3 dakikayı geçmez. Toplama da eğer yay sıfır ise belki biraz zorlanırsınız. Onun haricinde gayet pratik ve eğlenceli oluyor. -
Havaların güzelliğini fırsat bilip, herkes kendini dışarı atmış. Gruplar güzel.
Dampa konusuna kesinlikle katılıyorum. Bu silahı dampasız kullanmayın.
Birde bu ve bunun gibi tepmeli yaylı silahlarda naçizane fikrim 9-12 X büyütme oranlarıdır.
460 ilk geldiğinde önceki silahımdan kalan 9 x dürbünü taktım, tabi mesafe artınca büyütme az gibi geldi. 4-16X50 kullandım, Pek iyi sonuç alamadım. Şu anda 3-9X32 kullanıyorum ve çok memnunum. -
Mildot ve paralakslı olması fx gibi uzun mesafe silahları için iyi bir seçim olmuş
-
Hayırlı Olsun .
Hayatınızın belkide en zor 3 günü sizi bekliyor. -
Hayırlı Olsun Murat Gerçekten tam kolleksiyonluk bir parça.
Ayrıca, elinde fx, Hw pcp olup da illaki 97 k diyen bir sen kaldın herhalde. -
Uzun mesafede başarının sırrı 50 metrede böyle gruplardan geçer.
Tebrikler... -
eline sağlık Erkut
hazır sermaye varken bana tekrar hw97k aldıracaksın yahu 
Herkes bir gün yaylıya geri dönecek.

-
Bence çok iyi grup Bu da jsb marifeti olsa gerek
-
Arkadaşlar elimde 4-16X50 Tasko dürbün var ama ön camın içi herhalde buharlanmadan dolayı lekelenmiş görüntü net değil. Bu ön camı nasıl sökeceğim, temzileyeceğim.
-
Diana 350 veya Webyey ile atış yapmadım ama burayı inceledinmi bilmem
Diana 460'dan böyle bir grup beklemezdim.
tam destekli atışla 91 metrede 3,5 cm yapan bir silah.
-
Bende siteyi keşfedene kadar yayları basit silahlar olarak biliyordum,silah değil muazzam ustalık isteyen sanat eserleriymiş onu gördüm.
İşin doğrusu havalı silahlarla ilk atış yapmaya başladığımdaki düşüncelerim ile şimdiki düşüncelerim farklı. Şu anda bile havalı silahı 5-10 bilemedin 20 metre kuş avlayan silah olarak görüyorlar.
-
Kundak vidaları veya gevşek tutuş bence sadece isabetliliği etkiler ama hıza etkisi nasıl olur bilmem.
Atış esnasında silahı bir miktar sıkmak pcp için bile gereklidir, Ama fazla sıkarsak da doğal olaak kalp atışları ve nabız hızlanır ve sabitlemede zorlanırız.
Bunlar benim fikrim. Murat özellikle krono atışlarını bende merak ediyorum. Her ne kadar piramydair olsada son kullanıcı denemesi senden. -
Güzel atışlar.
Tebrik ederim... -
hele birde tırnakları varsa

Abi hayırdır.
-
Teşekkürler...
Bu tür mildotlar çok hoş. Bizim çin malı taskolar gibi kalın değil hedefi kapatmıyor. -
1 kutu Gamo Pro magnum
1 kutu da fx
1 kutu da crossman premier al
dene eğer bu mermilerden hoşalnmazsan tekrar yaz.Promagnum hem ağır hem ucuz.
Crossman premier biraz daha pahalı ama özellikle uzun mesafe atışları için güzel mermi.
Fx konusunda ben birşey söylemiyim çünki kullanmadım ama kötü diyen yok ve yapısı diananın sevdiği mermilere (içi dolu mermi) benziyor. -
Unutmamamız gereken değerlerimiz.
-