SmithJack adlı kullanıcının mesajları

    Zaten pcp silahlarda sağlanan ilerlemeler ve optik gelişmeler atıcılıkta insan unsurunu asgari düzeye indirmeye başlamıştı ki, birde bunlar devreye girince artık yaptığımız playstation oyunundan öteye geçmeyecek. Bence işin tadı kaçmaya başladı.


    Bu şekilde düşünmemelisiniz güzel bir gelişme Konu sahibinin paylaştığı video yu izlerseniz ordaki test yapanlar ürünü askeri birimlere tanıtıyorlar sadece havalı silahlarda kullanılmayacak kadar iyi bir parça (maddi anlamda büyük çaba isteyeceğini düşünüyorum)


    işin tuhafı aynı gönderiyi 7 8 ay evvel yapmıştım 21.50 l almışlardı şimdi ise 15.5 tl aldı şaşırdım herhalde buda hatsanın etkisi



    işin tuhafı aynı gönderiyi 7 8 ay evvel yapmıştım 21.50 l almışlardı şimdi ise 15.5 tl aldı şaşırdım herhalde buda hatsanın etkisi


    Bazen o bazen de Kilo/desi de uyanıklık yapıyorlar böyle bi emirde daha titiz davranırlar malum bölge müdürlüğünden gelen bir müfettişin acente kapatma yetkisi var :)


    bunu bilmiyordum ama ben hatsanı arayınca hiç sektirmediler sağolsunlar hemen çözüldü iş


    Şimdi herkes sizin gibi değil ki üç kağıt peşinde olan çok insan var altın getirip içinde elma var diye gönderten bir kuyumcuya şahit olmuştum böyle misal 3 kilo altın normalde ups harici hiç bir şirket taşımıyor zaten şubelerde bankoların arkasında yazar bilmem kaçıncı kanuna göre şunu şunu beyan etmeniz gerekmektedir diye.


    tamda böyle oldu bi emir iş tamam :)


    Şimdi Hatsana gönderdiğinizi söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam anlaşmalı müşterilerden şubeler pek para kazanamıyor bu yüzden gönderirken caz yapabiliyorlar herkes para peşine düşmüş insanlık feci halde yaşından başından bile utanmayacakları bir hal aldılar... Yazık.

    KArgo bilgisini yanlış verirseniz kutu dağılması halinde dolandırıcılıktan suç duyurusu bile yapılabilir hakkınızda ayrıca gönderiniz sigorta kapsamından çıkar içerik farkından dolayı gönderi zarar görse bile zararıınızı talep edemezsiniz en güzel çözümünü açıkça belirtiyorum kargo araçları üzerindeki 444 lü numarayı arayıp şubenin adını söylüyorsunuz örneğin Trabzon Değirmendere Şubesi sonra sizi ilgili bölge müdürlüğüne yönlendiriyorlar ve şikayetinizi dile getiriyorsunuz sonra onlara iç hattan direk ihtar gidiyor yani gönderinizi almak mecburiyetindeler.

    Kendim zamanında Yurtiçi kargo A sınıfı elemanı olarak görev yaptığımdan söyleyebilirim.Acentalar özerk çalıştıkları için işine gelmediği zamanlarda bu şekilde sorumsuz davranıyorlar. Her firma için geçerli hatsan anlaşmalı müşteri olduğundan onlar kolaylıkla işinizi halleder çünkü anlaşmalı müşteriden direk olarak bölge müdürlükleri para kazandığından alt tabakaya anında bir emir iner ve bütün işlem hallolur :)

    Peki ben bazı resimlerde gördüm de bütçe olmayınca insan pek araştırmakta istemiyor ben bakıpta alamadığım şeylere çok gıcık olduğumdan :) Bazılarının ucunda moderatöre benzer parçalar var yanlış hatırlamıyorsam moderatöre benzediğini fakat silencer değil atışları düzenleyici bir parça olduğunu söylediler.O tarz aparatlar takılabiliyor mu?

    Bunu alınca sanırım ne kameraya ne mesafe ölçer hiç birini almaya gerek kalmıyor :) Müthiş yapmışlar parası olan ve benim gibi kalabalıktan hoşlanmayanlar için müthiş bir parça :)

    Ben teşekkür ederim bende bir Zoraki sahibi olmak istiyorum co2 tabanca ile bu işe başladım fakat araştırdıkça Zoraki Hp-01 ultra 4.5 tam benlik olduğunu anladım.Abimin kullanmadığı yaylısı ve kendi silahımı satarsam alma niyetindeyim size bir kaç sorum olacak ultranın ucundaki aparat sökülebilir halde mi? Atışları tatmin edici mi ve de dolum kurulum konusunda bir dezavantajı var mı sizce?

    Crosman pellet kullaniyorum. Bizim bir de zoraki hp-01 light var. Onunla karsilastirdigimizda bariz fark oluyor. Hedeften cikan ses bile farkli diyebilirim. Hatta crosman pelletler her 3 atistan birinde namluda kaliyor. Namludan cikardigim pellet zorakide herhangi bir problem yaratmiyor.

    Bu namluda kalma olayı sanırım sıkıntı çünkü bizim CO2 silahlarda tüp bittiğinde oluyor bu olay onu gösterebileceğin bir yer varsa bi göster istersen :)

    Olayı şöyle düşün sen pompayı her kapadığında basınçlı bi alana hava sıkıştırmaya uğraşıyorsun ani basınç değişiminden dolayı hava valfi kısa süreliğine açılıyor tahminim bu yönde hava kaçağını kontrol etmek istiyorsan fps ölçer cihazlarla deneyebilirsin tam bir pompa yapıp atış yap sonrada tam bir pompa yap ve beklet ondan sonra atış yap. Ama hava kaçağı olası bir olay değil senin anlattıklarına göre.

    Hava kaçırıyormuş gibi ses gelmesi normal çünkü Zoraki de de olduğu gibi bu tip silahlarda yeni başlayanların yada fazla hava basanların pnomatik sistemi bozarak silahlarınından soğumalarını engellemek amacıyla hava valfi yerleştirimiş yani fazla hava bassam nolur sorusunu akıllardan siliyor belli bir basınçtan sonra hava valfi açılıp fazla basıncı düşürüyor.

    Paraşütü şarjörün ağzından koyduk açıkçası bb lerin şarjörden düşmesini engellemek için metal parça var oraya oturtabildik tabi tek tek koymak gerekiyor.Yivli çelik namlunun bb atarken daha stabil atışlar yapmasını sağlar diye düşünüyorum sonuçta saçma atan yivli tüfeklerde var çok mu saçma oldu bilmiyorum ama.