cahar adlı kullanıcının mesajları

    Bir sorum olacak:

    Tabanca ile 20 atış yapsam tüpü çıkarmasam atışa ertesi gün devam etsem 24 saatte tabancaya zarar verir mi acaba? Bu şekilde kullanmis olan var mi?

    Zorunda kalmadıkça yapmamanız tavsiye edilir.Ama 6 ay bile dolu tüple bırakıp geri sorunsuz kullananlar var.

    Flash ve flashpup ı bizden arkadaşlarda incelemişler.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Bana biraz taraflı incelenmiş gibi geldi.Bullpup modelini keşke bir dürbün takılıp,omuzlansaydı bir fikrimiz olurdu.Silah rahatça kullanılabiliyor mu diye ? 160 cc tüpün 200-100 bar arası kaç atış yaptığını,sentetik kundağın işçiliğini,en azından bir 50 metre grupmanı açıklansaydı iyi olurdu.

    İsabeti ve uzun ömrü silah ne kadar gerçeğine benzemeye başlarsa o kadar da bu ikisinden düşmeler olur.Kendimce görüntü-isabet-dayanıklılık için en optimum seviyeleri söyleyeyim.


    Revolver için crosman 357

    Gerçeğe benzeyen Co 2 için Walther Cp88 (fiyatı aşırı uçuk)ve Cp99

    Gerçeğe benzemeyen için Crosman 2240 ve Benjamin EB 22


    Bakacağınız silahlarda blowback olmamasına dikkat edersiniz, daha uzun bir ömür size eklenir.

    Aslında havalı silahlar için ülkemiz kanunları gayet rahat.

    Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Almanya'da yaşayan bir Türk 16 jouleden sonra 1 yıl boyunca eğitim amaçlı derslere girmenizi,süre sonunda sınava girip eğer başarılı olursa 2000-4000 euro arası vergi ödeyerek sahip olunabildiğini okumuştum.Ama büyük ihtimalle havalı tüfekle avlanmak yasal olduğu için bu tür denetim söz konusudur.Bilemiyorum ne derece doğrudur ama böyle bir zorluğu görünce bizim ülkenin çok rahat olduğunu görüyorum.Sadece 18 yaşını doldurarak bir hercules,airwolf almak mümkün.Dahası Şam'da kayısı artık

    barrage ı pompa ilen kullanabilen var mı acaba? scuba imkanım yok ama barrage almak istiyorum sizce pompa ile olur mu?

    Olur olmasınada ,işkence olur.250 bar gibi yüksek bir basıncı doldurdunuz diyelim bu sefer yarı otomatik silahınızla hızlıca atışlar yaparken aklınıza o işkence gelecek.Pompayı göze aldıysanız yarı otomatik ve 250 bar tüfekleri düşünmeyin derim.


    Ve ayrıyeten pcp tüfeklerin oringleri uzun süreli harekete karşı hassas.Yani silahı doldurmak için harcayacağınız dakikalar oringler için zarar.Bu durumda uzun oring ömrü için scuba şart ne yazık ki

    Gayet başarılı olmuş,beğendim.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.


    Özellikle eski konuları görmek isteyince ilk 5 ile sonuncu sayfaları seçebiliyorduk.Şimdi ise istenilen sayfa numarasını yazınca oluyor

    yardım ve mesajların için çok teşekkürler şuan 2 tüfek arasında kaldım biri hatsan airmax digeride supernova bu iki tüfegin artısını eksissini düşünmem lazım

    Supernova 125 santimlik aşırı uzunluğuyla bagajda taşımak için engel.Aracınızın ölçülerine bakmanızda fayda var.
    Airmax ise kurma kolunu ortaya almak için koyulan binbir parçayla size fabrika verisi 5 kg olarak dönüyor.Tabi supernova da bu ağırlıkta.Fabrika verilerine 300-500 gram eklemekte fayda var.

    Başlıca ağırlığa bakıyorsanız hatsanın flash bullpup modeli çıkacak.Hatsanın en hafif modeli olacak.Prohunt fuarından sonra piyasada olacak büyük ihtimalle


    İthal hafif bir pcp istiyorsanız Air Arms s200 modeli var.Tabi gücü de kısıtlıdır,grupman tüfeğidir


    Kral ın pcp leri de oldukça hafif.Np 02,Breaker bullpup oldukça hafif


    2000-3000 lerde bence s200 e bakın.Kral hafif olmasına hafif ama kronik problemleri var(iğne kırma,namlu isabeti) şansınıza bağlı tabi iyi bir tüfekte çıkabilir

    My opinion,If you have time for stay to Istanbul,you can buy turkish sites on online.
    You can search on google,this sites trusted
    Aksu av,bozkurt av
    Havalı tüfek:Air rifle for help in sites


    If your card is not valid in Turkey,you can buy with pay in the door


    For other methods I m sending to gun markets adress in Istanbul


    But firstly you should learn the prices for not give much money in market :)

    Kesinlikle katılıyorum.Şirketlerin,borsaların,para birimlerinin savaştığı bir dönemde bizimkiler yivsiz tüfeklerle vatan savunacak,ne denilir bilinmez.

    Youtube'da popüler sarjörlü tüfek markasının reklam elemanlığını yapan bir şahıs, her hafta 5 av vidyosu yayınlarsa,avlarını 5-10'lu sarjörlerle yaparsa,prohunt fuarında bir kanala verdiği demeçte:'Bu halk 15 temmuzdan sonra artık bir şeylere hazırlanıyor,bir şeyleri yapmak istiyor' gibi tehlikeli sözleri sarf ederse ve bunu da bu popüler markanın desteğiyle yapıyorsa ben bu sarjörlü modasının da,zihniyetinin de bitmesini istiyorum.


    Av hayvanı kutsaldır,o hayvana tutup da 10 lu sarjöre fişek basıp avlamaya çalışırsanız, bu saygısızlıktır.Bunun nasıl yapılacağını bir firmanın insanlara sırf silahını fazla sattırmak için yapmasını forum kurallarına uygun düşmeyen sıfatlarla tanımlayabilirim.


    Yapılan düzenlemeyi uygun görüyorum.Bu tür insanlara sapanı bile fazla görüyorum.He taktik atışı yaparım diyenler için yeniden düzenlenebilir.Mesela ruhsata taktik av silahı olarak yazdırıp,eğer bir avda yakalanırsa silahına engel konulabilir,vergisi artırılabilir.

    Maalesef yivsiz av tüfeği edinme yaşı 21'e çıkmış son güncellemeyle.
    Dün babamın otamatiğiyle 300 metre yükseklikte ormanın içinden denize doğru atış zevkini yaşadım.7 numara saçmanın denizde oluşturduğu etki çok hoştu :)


    Artık yandan kurma dianalara bakacam mecburen

    Giriş seviyesi modeli olarak tanımlanıyor.300 dolar elin alım gücü yüksek yabancılarına veriliyorsa iç piyasa için de uygun bir fiyat verilmeli,en azından bir süreliğine.İlerde bullpup,ahşap modelleri çıkabilirmiş ve fiyat 400 dolara çıkarmış.

    Aksu avda ne zamandır fiyat bilgisi yoktu.2 gün önce yazılmış olmalı.Belki iyiye işarettir ,pazartesi satışta olabilir :D


    Ama videoda atış yaparken bolt kolunun titremesi hoşuma gitmedi.Condorlarda da var mı acaba bu iş

    Hobidaşlar merhaba ben bu evanix rex e fena taktım kafayı hatta elim hemen al butonuna gidip gidip geliyor fakat pyramid sitesinde okuduğum kadarıyla hava tüp hacmi 200cc olduğundan ve regülatör de olmadığından ilk atıstan sonra özelleikle buyuk pelletlerde.357 cal gibi cok güç kaybı olduğunu yazmıslar, bende şayet alet güçlü diye .25 cal alsammı dıyordum ama alıp 2350tl para verip de hevesimin kursağımda kalması beni üzer diye de cesaret de edemedim ne NE YAPMALI DOSTLAR..?Sniper tactical içinde accurcy kotu yazmıslar odaha da kotu yorumları var sesliymıs vs.

    Eğer bu tür pcpler hoşunuza gidiyorsa,condorun kopyası kral puncher one modeli mevcut.Fiyatı aksu av sitesinde galiba 2 gün önce girildi ama stokta yok.2100 TL fiyatı var 425 cc,200 bar ve söylenilene göre güzel bir tetik.
    Bence bu modeli de gözden geçirin