Merhabalar bence eğer mod125 gibi bir silahla 300-350 metreden sacı vurabiliyorsanız bence hiç at44 almayın hocam .. Ben mod 125 kullanmadım ama yapılan yorumlardan dolayı böyle bir yorumda bulunuyorum eğer düşüncelerim yanlışsa affola ...
Kullandığınız silah magnum sınıfı ve siz bu silaha ayak uydurmuş , zoru başarmış birisiniz ... Bence sizin gibi birisi için at44 sizi tembelleştirecektir .. Çünkü çok isabetli bir tüfek çoğu arkadaşım 100 metreden nerediyse 1 tl yada 50 kuruşluk grupman yapıyor yada 10 da 7-8 şişe kırıyor .. Sanırım her attığını vurmak da belli bir yerden sonra sıkar.. Tercih sizin tabiki benim at44 PA kullanma fırsatım oldu pompalama sistemini ben çok iyi ve kaliteli bulmadım onun yerine ya normal at44 alın yada güçlü bir pcp olan bt65 ile devam edin çünkü siz zaten zora alışmış bir insansınız size at44 çok zevk vermeyebilir ..
hatsan_sniper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar
yaklaşık 9 aydır hatsan mod99 silah kullanıyorum 1500 den fazla atış yapmışımdır sanırım kollarım kas yaptı
.. Size en sevdiğim ve sevmediğim prletleri söyliyeyim 
gamodan uzak durun cogu arkadas pro magnum onerir ama benim silah expanderi sevdi ama yinede mukemmel bir isabet yok .. Yukaridada belirttigi gibi arkadaslarin jsb13,43 fgrain en iyisi .birde KRm ultra dome u eger temizlerseniz gamolardan cok daha iyi .. Temizlemezseniz her atistan sonra harbi cekin ellerinizi cok kirletir ama gamodan iyidir bendeki isabeti
.. Ve son olarak crossmanin 15 grainlik 500 kutuluk hollow point olmayani var oda cok iyidir oneriririm 
-
Kusura bakmayın gözümden kaçmış sanırım
hala su yeni görünüme alışamadım 
-
Merak ettiğim birşey hakkına özel mesaj atmıştım ama forumumuzun özel mesajları çalışmıyor mu acaba ?
-
Normal mi ben tüm PCP lerde tepme yok diye biliyordum

-
Videoda dikkatimi çeken bir durum var sumatrada Pcp olmasına rağmen geri tepme mi var ben mi yanlış görüyorum

-
Bende Emir abime kayılıyorum hemen hakkını yiyorsunuz firmanın ... Kendi mod 99 nu namlu kilidi ve emniyetten dolayı gönderdim hemde sizin gibi daha ilk haftasında gitti silahım geri geldiğinde hala emniyet kilidi sorunu devam ediyordu tekrar gönderdim silahım süper oldu üzerinden 1000 atışı devirmişimdir .. Maşşallah hala zehir gibi çalışıyor ...
Ve ayrıca AirArms Diana yada Weihrouch gibi silahları almayıp mod125 alıp sonrasında arasında 4-5 kat fiyat farkı olmasına rağmen karşılaştırmak çok doğru değil açıkcası ... -
Arkadaşlar geçen gün bir Av bayisindeki arkadaş ile konuşurken , av bayisinin sahibi At44 long lw ler ile Bt65 lw nin aynı namluyu aynı hava tüpüne sahip olduğunu istenilirse fabrikaya gönderip gücünü azaltıp at44 kadar hemen hemen isabetli bir silah olabileceğini söyledi .. Hatta grupman konusunda birinde 20 kuruşluk yaparsan diğerinde 21-22 kuruş yapabilirsin dedi ... Bizde 20 kuruş diye para mı var diye gülüştük
.. Ama gerçekten aklıma takıldı bu söylediklerinin gerçeklik payı %100 müdür ? Deneyen arkadaşlarımız var mı ? -
-
Hocam şevkinizi kırmak gibi olmasın ama o dürbün ve o saçmalar ile bence 100 metreyi sıfırlayamazsınız ... Yetersiz kalacaktır sahsen aynı durbun bendede var ancak 50 metreyi zor görüyorum 100 metreyi nasıl sıfırlayacaksınız allah aşkına

-
Abi ben hazırım benim için gün verin ben gelmek isterim sadece siz bile olsanız gelmek isterdim .. Sadece bu hafta sınavlarım var çok uygun olmaz ama yoksa her zaman müsaitim abi ... Siz kalede misiniz yoksa merkezde mi ikamet ediyorsunuz..
-
Emir abi çok teşekkür ederim seninde söylediğin gibi sanırım geri tepmeden dolayı vida gevşemiş onu sıkınca sorun halloldu görünüşü düzeldi abi teşekkürler ...
-
Hocam 16,5 grain normal bir yaylı için ağır değil mi ? Forumda 15,6 için bile ağır denilirken 16,5 baya ağır geldi ...
-
Hocam 16,5 grain normal bir yaylı için ağır değil mi ? Forumda 15,6 için bile ağır denilirken 16,5 baya ağır geldi ...
-
Mustafa abi spoton lara baktım ancak hiçbiryerde bulamadım daha doğrusu aksu ava baktım orda yoksa hiçbir yerde yoktur dedim
Başka bulabileceğim bir yer var mı birde kaç grain acaba ? -
Tabi ki koyarım 1-2 gün içinde mutlaka koyacağım ..
-
Videolar için çok teşekkürler şuan internet sıkıntısından dolayı izleyemiyoeum ama en yakın zamanda izleyeceğim ... Ben hep bugune kadar Jsb kullandım ( başta kullandığım rodaj için gamo hariç ) ve 2 kutu jsb bitirdim elimdede 2 kutu daha 500 lük jsb var ama demem o ki maksimum 50 metreye atış yapan biriyim ve çok büyük bir fark göremedim açıkcası ... Getboğa abim kesinlikle haklısınız kötü pelet kullanmak istemiyordum ama biri 15 tl 500 tanesi diğeri 35 tl ve 50 metreye atınca çokta bir sıkıntı yok gibi ama siz jsb derseniz devam ederim ... Sadece benim için silaha bir sıkıntı oluşturmasın ..
-
Düzeltme için teşekkürler Metehan abi ... Yani vuruyor abi sorun yok gibi teknik olarak ama görsel anlamda sorun var gibi .. Şuan açıkcası kırsalda olduğum için internetimde neredeyse çekmiyor yoksa hem pelet testinin fotoğraflarını hemde namlunun fotoğrafını ekleyebilirdim ... Ama ne yazik ki öyle bir imkanım yok ...
-
Merhabalar değerli abilerim Kardeşlerim ;
Geçen hafta sonu denemek için bir kutu KRM ultra dome aldım .. Ve bir boşluk bulup deneme fırsatım oldu ve peletleri gerçekten çok sevdim isabet anlamında JSB lerden çok geride kalmayan bir pelet .. 30 metreden sayın Velibey abimin daha önce forumda verdiği chalk target hedefleri çok rahat desteksiz vurabildim ... Sanırım bundan sonra hep KRM kullanırım gamodan 10 kat daha iyi peletler ancak elbet jsblerin gerisinde .. Ancak büyük bir sorunum var bu KRM peletler ele alır almaz dahi elimi simsiyah yapacak kadar partiküller var ..
Bu partiküllerden kurtulma şansımız var mı ? Yıkamak süzüp günüşte kurutmak etki eder mi ? Yada porçözlü suda bekletip süzüp kurutmak etki eder mi yoksa 1-2 kutu sonra yivset falan kalmayacak ne yazik ki ..
Diğer bir sorunum ise geçen gün kardeşim namluyu tam kapatmadan atış yapmış silahımın namlusu eğilmiş olabilir mi acaba ... 30 metreden 10 cm caplı bir chalk targeti desteksiz vurabiliyorum dürbünden vurmak istediğim yeri vuruyor ancak dıştan baktığım zaman namlu hafif aşağı doğru gibi gözüküyor ...
Cevaplarınız için çok teşekkürler ... -
Abi bizlerde görüşmek isteriz 3kişide olsak 4 kişide olsak buluşalım zevkli bol atışlı güzel bir piknik yapalım , ölsek haberimiz olmayacak
..