hatsan_sniper tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ferhat abi forumumuzdaki diğer güzel takımları , buluşmalarını, hoş vakit geçirmelerimelerini , aile gibi olan buluşmalarını gördükçe insanda tatlı bir kıskançlık oluyor abi :)
    Bende Denizlide ki tüm hobidaşlarımı toplayıp bir aile olmak için abi bu konuyu açtım umarım güzel bir takım güzel bir aile oluruz :) Ne de olsa yaz geliyor biraz pelet bitirelim :)
    Ozkan abi tanıştığıma memnun oldum :)

Forumumuzda son haftada baya popüler olan konulardan bir tanesi Kütahya konusu oldu ... Bende gerçekten hem imrendim hemde acaba benim güzel şehrimdede bu kadar güzel ve bu kadar çok hobidaşım var mı merak ettim :) Denizlili kardeslerim burada mıııııııı :) ?

Öncelikle açtığınız konu vesilesi ile sitenizi gezdim hocam :) Gerçekten çok mükemmel gezi yazılarınız var ve bende Boston ve New Yorkta bulunduğum için gözüme çarpan iki şehrede hemen göz gezdirdim ve inanın bir şehir ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.. Ben sadece orada 3 gün kaldım her yeriyle gezdim zannederken meğerse gezmediğim o kadar çok yer varmış ki :) Hocam sizin gibi değerli akademisyen hocalarımı hobimizi yaparken yada ilgili olduğunu görünce nasıl onur duydum anlatamam :)
    Hocam sorunuza gelecek olursan bir sonraki yıl mod 99 gibi silahlarada vortex piyasaya çıkacağını daha önceki bir konuda okumuştum doğruluk payı konusunda emin değilim ama elbette hatsan bu sisteme geçecek sayın hocam ..Ancak bu tabiri caizse 3 vakte kadar olacak.. 3 hafta 3 ay 3yıl :)
    Birde karşımdaki sayın hocam edebiyat hocası olunca yazılarıma dikkat etmeye çalıştım ama hocam lütfen kusura bakmayın mobilden yazdığım ister istemez cümle bozuklukları noktalama işaret eksikleri oluyor..
    Saygılar

Bu karbon kaplamalara remen aşık oldum .. Şuan plastik kundak bir silah alıp uygulayasım geldi gerçekten müthiş bir hava katmış. Sanki gerçek yivli sniper silahları çatılarda güneş ışığından namlu parlamasın diye eski parça kumaşlarla kaplanır ya bu onun teknik hali gibi olmuş ellerinize sağlık .. Moderatörün kaplanması vs süper ya :love:

Gerçekten tek kelime ile muhteşem olmuş Abdullah abi gerçekten yok böyle birşey ... İnanın ben aslında ne olursa olsun fabrikadan çıktığı haliyle severim ama sizin ki muhteşem olmuş ... Ellerinize sağlık.. Yapımı kolay mı ki ? Kaç saatinizi aldı birde çıkartıldığı zaman leke bırakıyor mu ? Birde nerede satılıyor ?

Abi ben benim mod99 a 30 grain koysam sanırım benim silah tahrip olur :) Ama yinede bir betonda o kadarlık tahribat iyi bence ki birde 30 metrede :) ben alayım bu peletlerden tahribat için kullanırım bu jsblerde iyi grupman yapılıyor ama bazen insanda tahribat istiyor :) Birde güç ayarından bahsettiğine göre abi mod 125drn başka silah almışsın hayırlı olsun :)

Abi sen iyi diyorsan bizede almak düşer :) Adalya abimede çok teşekkür ederim böyle bir konu açtığı için . Abi şuan sepete ekledim ama malum şuan ay sonu öğrenci adamda da ay sonunda çok para olmaz :) 4 tane dome 1 tanede diğerinden ekledim abi 2-3 hafta içerisinde de bahçe evinde denerim konunun altına yorumumu yazarım :)
    Birde abi Jsb 13,43 grainle karşılaştırılmaz tabiki ama sizce jsb ye göre fiyat performans olarak ne kadar iyi.. Bir yaylıda farkı kolay anlaşılabilir mi ?

Metehan abi nasıl sen beğendin mi ? Beğendiysen bende 3-4 kutu söyliyeyim abi.. Sence gamolardan kaliteli mi abi ? Birde mod 99 da kullanacağım sence biraz ağır kaçmaz mı abi 15.8 grain ? Eğer uygun derseniz alıp kullanacağım.. Birde abi o önerdiğin site güvenilir mi ? Yoksa güngör av ve aksu ava gelmesini bekleyelim mi ?