Arkadaslar sanirim artik ogrendim bu isi
son grupmanim umarim guzeldir ![]()
[Resim Engellendi: http://hizliresim.com/JLnV1o]
http://hizliresim.com/JLnV1o
hatsan_sniper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Metehan abi yanlisim varsa affedin ama ben en iyi grupmanimi tetigin ucuna cok hassas basarak yaptim ... Sanki tetigi cekerken o zaman cok daha az hareket ediyor tufek
nede olsa bizim tüfekte yaptığımız mm lik oynamalar 30-40 metrelerde santimlere dönüşüyor .. -
dürbünün üzerinde tek parça ayak mı yoksa dampa mı var?
Kardeşim silahımın üstünde Yatagun Dampa var
Metehan abi ve tüm abilerime çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz eminim çok daha iyilerini yapabilirim 4 gün buralardayım
Merak etmeyin bundan sonra mükemmel olmadıkça paylaşmayacağım

-
150 ayak (foot)

Haklisiniz abi

-
Yok tam olarak dediginiz gibi degil abi yani yuruyerek 150 adim degil ogle olsaydi 75-80 metre olurdu sanirim bu nasil anlatsam bilemedim ama ayagimin bittigi yere ayagimi koyarak saydim abi yalnislik olmasin

-
Arkadaslar tum guzel mesajlariniz icin cok tesekkur ederim bugun aksamustu biraz dengesiz bir ruzgar vardi sanirim oda etkiledi atislarimi kotu bir performans oldu yada tum forumun nazari degdi
.. Yeni grupman fotografimi da paylasiyorum arkadaslar ama sabah ki performans ne yazikki yok
cunku hedefi de 50 metreye cikardim adim olarak saydim +5-5 metre olabilir 150 adima koydum .. Bu sefer istedigim gibi 10 dan vurdum ama bir turlu peletler toplanmadi . Bu havali tufek hobisi bir farkli 
.[Resim Engellendi: http://hizliresim.com/qqP1PR]
http://i.hizliresim.com/qqP1PR.jpg -
Cok tesekkurler suanda 13,43 grainlik olandan kullaniyorum ama gamonun 15,43 luk peletleride var ama cok kullanmiyorum onlari jsbler bana cok kaliteli ve isabetli geldiler ... Dediklerinizi yapmak icin ugrasacagim cok tesekkur ederim beni cok mutlu ettiniz

-
Wolfx kardesim aslinda 10 metrede durbun sifirlamak gerektigini bilmiyordum bilseydim 10-15 metrede sifirlamaya calisirdim ama 20 de sifirlarsam uzak mesafeleri de daha rahat vurabilirim diye dusunmustum
tekrar 10-15 metrede deneyeyim kardesim ogleden sonra suan cok sicak olduda eve geldim 
CemalBozan abi 20-23 metre cok buyuk bir mesafe olmadigi icin insan ister istemez 12 den vurmak istiyor
Yoksa topluyabiliyorum abi peletleri 2-3 pelet haric
bu arada peletler Jsb Exact Jumbo RS 500 luk kirmizi paket abi ..ogleden sonra biraz daha durbun ayarimi yukariya cikarmaya calisacagim ..Mtndrn gercekten ortam cok guzel oldu sabahtan beri inanilmaz eglendim sanirim birazda kad yaptim silahi kurmaktan ama cok eglenceli bir gundu . Bu arada birgun tum hobidaslarimi bahcemize ve arazimize beklerim

Jackall abi gercekten cok tesekkur ederim beni inanilmaz sevindirdiniz dusuncelerinizle ..ben cok yeteneksiz oldugumu dusunmustum bir durbunu sifirlayamadim diye ama dusuncelerinizden sonra aksam ustu olsun diye bekliyorumm :)Mod 99 fiyatına göre iyi performans veren bir silah bence değerli abilerim sizlerin elinizde çok büyük işler yapabilir .. Mesafeyi arttırıp deneyeceğim abi teseşekkürler

-
Çok teşekkür ederim aslında tüm grupmanın 10 noktasında delik oluşturması gerekmez miydi
Sorun birazda bende mi acaba 
-
Merhabalar arkadaslar ;
Uzun zaman sonra sehir stresinden uzaklasip 4 gunlugune bahce evimize geldik . Tabi ki yanimda havali tufegimi de aldim .. Dun gece geldigim icin atis yapamadim ama sabah 8 de uyanir uyanmaz kaptim keratayi atisa ciktim
uzun zamandir sehirde atacak yer sıkıntım olduğu için silahımla neredeyse atış yapamamıştım ama şuan sabah 8 den beri atış yapıyorum yanımada meyve suyumu da aldım tek başımada olsa eğlenceli vakitler geçirdim
Silahimi bugun de ilk kez durbunle denedim evimin bahcemin uzunlugu 25 metre ama attigim yerden vs den dolayi 20 metreye dusuyor .yarında arazimde 50-75-100 metre deneyeceğim . Bugün grupman yapmaya calistim ama siz ustatlarimdanda yardim istiyorum durbunu sifirlamak istedim ama neden se hic sifirlamayamadim attigim peletler hep ayni yerde toplaniyor ama nedense hic 12 den vuramadim .. Siz ustalarimdan fikirler istiyorum aticiliga yeni basladim 2-3 aylik aticiyim bunlar normal mi ilk kez durbunle atis yapiyorum destekli ve mesafe 25 metre silahda Hatsan Mod99 ...
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim ...(dürbün optima 3-9x32, toplam atış sayısı 12 )
Hedef kagidi 14*14 cm dir ..
Mesaji cep telefonumdan yazdim yazim hata ve yanlislarimi affedin ..
Keyifli haftasonu ve atislar ...http://i.hizliresim.com/qq8OWd.jpg
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/qq8OWd.jpg]
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/9XqZdN.jpg]Bu arada ilk kez resim yukluyorum daha dogrusu yukleyemiyorum umarim olmustur

-
Hayirli olsun hosgeldin aramiza kardesim

-
1-elinizdeki silahlara gaz piston taktirmak; astarin yuzden pahali olmasina neden olucaktir.
2-wortex pistonlarda gaz azot(nitrojen) degilde, pompayla yenilenebilen kuru hava oldugundan nitro pistonlara gore cok daha cabuk gaz kaciracak, surekli pompayla takviye gerektirecek.
3-nitro pistonlarin ayni gucteki yay pistonlara gore kurulma kolayligi yoktur, hatta bazen daha fazla efor gerektirebilir.
4- atis sesi, ayni gucteki bir yayliya gore daha fazladir, patlama gibi bir ses cikar.
5-stabilite teoride daha iyi gibi gorunsede pratikte oyle degildir, gas pistonlarda zaman zaman ani stabilite bozulmasi oluyor 5-10 atistan birisi alakasiz bir bicimde sapma gosteriyor.
6-en onemli konuda tepme, tepme kesinlikle yaylidan daha az degil aksine daha fazladir. Magnum sinifi buyuk bir piston capina ve uzun stroke a sahip bir gas piston, orta kalibre bir atesli gibi teper, yaylidan tek farki tepmenin tek yonlu olmasidir, ateslilerdeki gibidir tepme, yaydaki gibi shake hareketi olmaz. Ancak yinede tepme belli bir siddette olacagi icin dayanikli bir durbun kullanmak lazim, dampa almasaniz bile pcp ve airsoft optiklerini uzun soluklu kullanamazsiniz.Hocam fikirlerinize saygı duyuyorum siz yaylı kullanmaya devam edin
Dünyanın pistona geçtiği şu günlerde pcp ye geçene kadar vortex taktırmanın en iyisi olacağını düşünüyorum .. Bu adamlar yurt dışına 1 yıldır sattılar .. Bu yazdıklarınız hakkında amerikan forumlarındaa nedense hiç bir şikayet yok ? Ya adamlar hallerinden mutlular yada bu vortexler gayet iyi 
-
Degisik ve guzel bir akim olacakta daha 1,5 ay once sifir yayli aldigim icin uzulerek takip ediyorum
keske hayalim olan mod 125 i alsaydim biraz bekleyip .. Nede olsa vortexle tepmesi azalmis kurulumu kolaylasmistir
umarim yrni alan arkadaslara hayirli olur .. Birde hatsanla konusan birisi olursa yazabilir mi bizlerde gecebilecek miyiz ? -
adamlar bu kadar yatırım yapmış,,türkiyeye ve dünyaya satıyorlar...ortalama 10 kişiden 7 si hatsan kullanıyor,etrafımda,bu forumda....ideal fiyat,ideal ürünü sunuyorlar.....burdan yazması kolay tekniği,projesi,yatırımı,reklamı,satışı ne kadar kolay geliyor değilmi....ben hatsanla gurur duyuyorum,yerli marka konularında hemen verilen örnek kuş serisi otomobiller...kuş serilerindekı altatmacalara katılıyorum,bu milletın yediği kazıklara........bu benzetmede hatsana katılamıyorum ....you tube da hatsan yazdıgımızda rus,ingilizi,amerikalısı kullanıyor bu hatsanı, çoğuda tebessüm halinde....olabildiğince iyiyi,en uygun fiyata sunabilmek hatsan bence bunu başarmış
+10000Akın abi kesinlikle katılıyorum bende hatsanla gurur duyuyorum bundan sonraki tüm silahlarımda hatsan olacak böyle teknik servis böyle bu fiyata bu kalite yok .. galatian 1 modeli hayalimdeki silah başka bu fiyata bundan daha iyi hangi silah var ki
Ayrıca adamlar dünyadada tutuluyor.. Dünyaca ünlü amazon.com bile hatsan satıyor.. Ama kızdığım bazı politakaları var o ayrı mesele .. Mesela amerikalı markalar yeni çıkardıkları bir ürünü ilk olarak iç pazara sunuyorlar bizim ki önce dış pazara sunuyor ayıp ediyor
Apple İphonelar çinde üretiliyor ama ilk satış yeri amerika 
-
Kardeşim moderatör görevi görenide var sadece şekil için estetik için olanıda. Asıl amaç ince olan namlunun estetik görünmesinden ibaret bence
Anladım çok teşekkür ederim aklıma çok takılan bir durumdu
-
Özür dilerim abileerim cahiliğime verin foruma ceketli namlu nedir yazdım ama bir cevap alamadım daha doğrusu anlayamadım .. Bu ceketli namlu nedir moderatörle aynı görevi mi yapar ?
-
Gerçekten çok güzel bir görüntü bu hayvanları doğada görmek beni çok mutlu ediyor... Forumda ki bazı arkadaşlarımız avcı ve bunu belirtmek ne kadar doğru bilemiyorum ama
Bu hayvanlar doğada daha güzel görüşündeyim.. Yanlış anlaşılmasın hiç et yemiyorsunuz derseniz yiyorum elbette keklikde yedim ama hiç avlamadık .. Çook eskiden bahçe evimizdeki komşum keklik besliyordu sayesinde yerdik.. Ben sadece ava kaçma şansı verilmeden avlanılmasına karşı bir insanım .. O uzaklıktan keklik abimi görmüyor yada zor görüyor ama dürbünlü bir silahla insanoğlu çok rahat görüyor ve vuruyor tek kelime ile yazıktır ...(bu yazdıklarım ateşli silahlar ile alakkalıdır havalı ile avlanmmak zaten yasaktır... ) -
Kardes bende mod 99 kullaniyorum .. Kullandigim peletler gamo pro magnum gamo pro hunter gamo penetration ... Bu ucundende memnunum ama unutmamak gerekir ki denedim en iyisi jsb exact rs 13,43 grain olandir .. Cok dusme yapmaz iyidir .. Ama benim gibi 40-50 metre yada 30-35 metre gez gozle atmaya calisiyorsan cokta fark yok jsb ile bu gamolar arasinda ... Ama 50 metreyi gectikten sonra cok fark ediyor...
-
Metehan abi seneye bt65 almaya niyetlendikçe napıyosun abi ya
bu ne isabetlilik
1 kuruş grupman mı olur
tüm hayallerimi yıktın abi şuan 
Calm down and buy at44
-
Arkadaslar konunun cok uzadigini dusunuyorum belki benide elestireceksiniz ama bende durbunsuz gez goz ile 70 kusur metrede yerden 30-40 cm yukarida duran 14x14 luk bir hedefi vurabiliyorum ki daha bugun vurdum ama 4 atistan 3 u degil tabiki 50 atistan 2 si yada 3 delmis kagidi ..
Silahim mod 99 sas . Ki bence grupman yapmak belki imkansiza yakin olabilir durbunsuz (ki olma olasiligi yok diyemeyiz ) ama ben 14x14 luk bir hedefin vurulabilecegini dusunuyorum ...yigidi yiyin hakkini yemeyin abilerim .. O mesafeden hedef kagidina atarsin vurursunda ama grupman olayi zor mu zor imkansiz mi imkansiza yakin...Grupmani yapan kardesim ellerine saglik .
Iyi atislar